Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב עכשיו שקנינו (סוויפט 2007) סוכם עם המוכר שיצבע את הרכב בצבע כללי.

הרכב אכן נצבע באופן מדהים ולא ייאמן.

שאלתי את בעל הרכב איך זה שהוא מציע מעצמו לצבוע את הרכב?

נאמר לי שהוא משלם 1000 שח השתתפות עצמית לביטוח והוא צובע את הרכב במוסך מורשה איפה שהוא בוחר...

אגב העסקה כללה גם עבודת פחחות או שתיים קטנות

מישהו פעם שמע\ניסה? האם זה אומר שזה נרשם כתביעה? ועל סמך מה בדיוק אפשר לבקש צביעה חוץ מוונדליזם?

שוקל לעשות לרכב שלי צבע כללי ולאחר ששמעתי את הדבר דווקא נשמע לי פיתרון די טוב...

אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את הנושא.

תודה וחג שמח

פורסם

קשה לי להאמין שבאמת אפשר להוציא מהביטוח צביעה כללית לרכב בגובה ההשתתפות העצמית..

בכל אופן, קח בחשבון שאם אתה מפעיל את הביטוח אז כנראה תשלם יותר בפרמיות הבאות, אז אולי לטווח הארוך זה לא משתלם.

פורסם

בלי לבדוק את העניין אפילו לרגע, יש לי תחושה חזקה שהיחיד שמרוויח מכל הסיפור הזה בסופו של דבר, היא חברת הביטוח.

אבל זה רק אני :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בכל מקרה החברה מרוויחה,לא חשבתי לרגע אחרת.

השאלה היא אם זה מתבטא בעצם בתביעה והעלאת מחיר הפוליסה

פורסם
בכל מקרה החברה מרוויחה,לא חשבתי לרגע אחרת.

השאלה היא אם זה מתבטא בעצם בתביעה והעלאת מחיר הפוליסה

ברור שפרמיה עולה בעת התביעה. החברה והמוסך יוצאים נישכרים מהעניין אך גם אתה זכית בלי שהפרמיה שלך נפגעה.

בכל מקרה, ניתן לעשות זאת על כל רכב - תרביץ שריטה מסביב לכל הרכב, תרים טלפון לסוכן הביטוח ושלום על ישראל.

חג שמח

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...