Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת יום מיונים שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ראשית תודה על יום מהנה למרות החום הכבד. היום היה יעיל, מהנה ולגמרי תלוי במשתתף ויכולתו.

למי שהיה ספק לגבי תוצאות המיונים של היום הראשון אני באופן אישי ראיתי היום לפחות 50 משתתפים ראויים בהחלט שאני מכיר באופן אישי.

ומאז ימי גביעת הקארטינג אי שם לפני 4 שנים לא נפגשתי עם כל כך הרבה חולי הגה ורק בשביל עובדה זו היה שווה להשתתף.

למרות שריצות לטווח ארוך אינן ההובי שלי והיו מהירים ממני. אני מוצא את הקשר בין סיבולת ונהיגה כחשוב בהחלט ואם לא בשביל שום סיבה אחרת הרווחתי ביום הזה את החשיבות והרצון לקחת את עצמי בידיים בגיל 34 ולחזור לעשות ספורט באופן סדיר.

יעידו על כך שרירי הבטן והרגליים שהמשיכו לדבר איתי כל הדרך הביתה במין תלונה על כך ששכחתי מקיומם.

אין ספק כי כל מה שחסר בישראל כדי שהספורט יפרח זו הזדמנות.

תודה ומקווה כי עברתי לשלב הבא.

חגי פארן

פורסם

חגי, גם אני כמוך חושב שהיה מהנה לראות כל כך הרבה חובבי רכב ונהיגה היום .

יש לציין את הארגון היום שהיה מעולה לדעתי, הכל תיקתק כמו שצריך והיה דיי מאתגר (הריצה גמרה אותי :lol:).

מקווה שניפגש על המסלול.

פורסם

אכן האירגון היה יעיל ומהיר הפעם. כל הכבוד על הנקודה הזו. אתה צודק חגי, שראינו שם המון חבר'ה מהתחום וזה היה ממש נחמד.

2 בעיות שהיו לדעתי:

1. ריצה בשיא החום יכולה להיות מסוכנת לאנשים שעובדים בטמפטורה נמוכה יותר(משרדים ממוזגים) במהלך חייהם ולא בכושר, למרות היותם בריאים. אנשים כאלו יכולים לקבל מכת חום ולמות, פשוטו כמשמעו, אם לא מטפלים בהם מיד. טוב היה אם היו מביאים לשם צוות רפואי בכוננות (אולי היה, אבל לא ראיתי כזה ולא הוזכר). בעומס חום כזה לא עושים ריצות בצבא למשל, ושם אנשים יחסית בכושר.

2. ראיון אישי - כל העסק הסריח מראליטי ונראה כאילו מנסים לחפש טיפוסים מסויימים כדי שיהיה יותר "מעניין". הייתה לי תחושה גם שיש אנשים "מסומנים" מראש. אני מקווה שאני טועה בעניין.

מקווה שעברתי ובהצלחה לכולם

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אני מצטרף אליכם בתגובות החיוביות ליום הזה,

באמת היה יום מיון עינייני, כייפי ומאתגר.

ולכל הבכיינים שטוענים שיום המיונים הראשון היה סתמי ולא משקף כלום חבל שלא הייתה לכם הזדמנות לראות מהצד את מדידת הזמנים שנערכה היום. רואים שהמיון עשה את שלו (גם אם כמה התפספסו על הדרך).

פורסם

איציק,

כמות פעילויות שעברנו ביחד כדור שני רק מוכיחות שהרעב הוא אדיר שגם אתה ואני שנחשבים היום לזקנים עדיין משוועים לכל טיפה שיזרקו עלינו ומוכנים לעשות הכל בשביל עוד דקה מאחורי ההגה - אני אומר את זה כי זה הדבר המעניין בעייני והייתי שמח אם היו לנו עוד הזדמנויות כאלה, בלי שום קשר מנסה להתארגן מרוץ קארטינג "כוכבי עבר" אעדכן אותך :)

Fizban

חלק מהמשחק הוגדר מלכתחילה כריאליטי, לא מתאים אל תשתתף (אני לא אומר בווכחנות) זה פשוט חלק מהמשחק, דמויות מסויימות צבעוניות יותר מאחרות וכל הספקלוציות לגבי מי יעבור את יום המיונים הראשון בכך שחלק מהמשתתפים ביום הראשון זכו לחשיפה גבוה, או הכל מכור מראש, או ... התבדו כאשר ראית מי הגיע היום.

אין לי בעיה עם הריאליטי ואם תסתכל סביבך תגלה שבכל ענפי הספורט המוטורי "דמויות מעניינות" זוכות לחשיפה על פני נהגים מוכשרים יותר על ידי יצירת ספונסרים - להיות מעניין זה חלק מהמשחק (לא שאני חושב שהרשמתי מישהו במיוחד :))

לגבי הריצה אני גם הייתי שמח לוותר - לא רצתי טוב ביחס לאויר שעמד, אבל מכונית פורמולה פורד עם 140 סוסים תוציא לך את האוויר מהמפרשים יותר מהר מריצת קילומטר אני מבטיח לך, מנסיון, כל שכן פורמולה 2.0 באילת, בטמפרטורה דומה. ומה תגיד על נהגים שמתחרים בדובאי, הסיבה לטענה שלך היא שהמודעות לאתלטיות הנדרשת לנהוג במכונית מירוץ נמוכה ( ואני יודע שאתה אחד שמבין קצת ), אם היו מבטלים את הריצה - שוב היו אומרים שזה לא רציני, ובזבזו יום ולא היו תחנות ו...

את הריצה סיימתי ללא אוויר בריאות ונדרשו לי כמה דקות להתאושש - מסקנה: אני בטטה שצריך לקחת את עצמו בידיים, לזכותם יאמר שהיו מים זמינים כל הזמן, דאגו כל הזמן להגיד לשתות ובמקרה אחד שאני ראיתי שטיפלו במישהו שסבל ממכת חום, עוד הם אמרו שהריצה מהווה חלק יחסי נמוך בציון ומי שלא מרגיש שהוא מסוגל לרוץ שיעשה זאת בהליכה רק שיבצע.

בהתאם לתנאים אני חושב שזו הייתה פשרה הוגנת.

בהצלחה :)

פורסם

חגי,

מראש העסק לא הוגדר כריאליטי. דיברו על תוכנית טלוויזיה אבל לא אמרו בפירוש ריאליטי. בזמנו ביקשתי להגיד אם מדברים על ריאליטי כדי שלא יבזבזו את זמני. ו לראיה העובדה שאמרו שמי שאין לו רשיון לא יעשה את הג'ימקאנה, שהייתה 70% מהציון, לפי מה שאמרו בהדרכה.

לגבי ריצה, שים לב שלא אמרתי שצריך לבטל את כל העסק. צוות רפואי ליתר ביטחון לדעתי הכרחי. בטח בחום כזה בגלל קושי של מערכות בגוף להסתגל לחום כזה תחת מאמץ. אני לא יודע מי ראית שטיפלו בו (אני ראיתי מישהו שהתעלף שטיפלו בו), אבל מישהו שמקבל מכת חום צריך לקרר כמה יותר מהר (למשל לשפוך עליו כמה עשרות ליטרים של מים קרים) ולהטיס לבית חולים.את זה אני אומר לך בתור חובש גדודי לשעבר. כנראה שלמזלנו אף אחד לא הגיע למצב כזה.

אני בטוח שמכוניות פורמולה, גם נחותות יותר, דורשות כושר גבוה. יש הבדל במאמץ הפיזי הנדרש לדעתי (לא בעוצמתו). אבל אני מסכים לחלוטין שצריך מבדקי כושר מסויימים.

ושוב, זכותם של פורמולה ישראל לקבוע את התנאים, כי הם אלו שמארגנים את העסק, רק שיספרו לנו מראש בשקיפות מלאה ולא בחצי פה, כי אנשים משקיעים מזמנם וכספם, ולא בגלל הרצון להיות מפורסם (כמו כוכב נולד ושאר ירקות); הם פשוט רוצים לנהוג.

מקווה שנתראה על המסלול, אם לא בצרפת.אילת , אז במקום אחר :)

פורסם

fizban

אתה יודע מה, שכנעת אותי לגבי הצוות הרפואי, למרות שאני חושב שבכל אופן המבחנים עדיין היו צריכים להתקיים גם בעומס חום הזה, מה יקרה אם עומס החום הזה יהיה ביום המירוץ, האם לדעתך יהיה נכון לדחות את המירוץ?

אני כבר יודע את תשובתך שתהיה שכמובן שלא, אז חזרנו לנושא הצוות הרפואי שצריך להיות בהיכון דרך אגב בכל פעילות מוטורית בצורה גלוייה וברורה לעין.

ואכן עובר יותר מידי זמן שבו אי אפשר להיפגש על מסלול :(

פורסם

תראה, אני לא זוכר שום מקרה של נהג שקיבל מכת חום במירוץ (ואולי אין לי מספיק ידע בתחום), אבל אני מכיר מקרים של מכות חום גם באמצע הלילה במדבר, במסעות כומתה, בשיא הקור.

מה שלדעתי מוכיח שעומס על מערכות הגוף במירוץ הוא שונה (לאו דווקא פחות אינטנסיבי).

בקיצור, צוות רפואי זה דבר הכרחי בכל אירוע גדול.

וכן, חסרות לי פעילויות מוטוריות (כאלו שהמשטרה לא מתערבת ברגע האחרון כדי לבטל). הרכב שלי מתבזבז בכבישי ישראל...

נקווה שזה ישתפר בעתיד.

בנתיים אני אתחיל לעבוד על הכושר שלי. :)

פורסם

הריצה היתה סיוט, התייבש לי הפה כלכך שנפלתי שם על בקבוק מים כאילו לא שתיתי שבוע

אבל היה כיף לעשות מסלול גאמיקאנה ארוך

ממדידות שקצת עשיתי נראה לי שמי שירד את הדקה יוכל לעבור הלאה

הראיון הרגיש מאולץ אבל לפחות נתן הזדמנות להגיד קצת על הנסיון וכו

מה לעשות שלא היה לי אירוע מכונן מוכן בשרוול

ולא מבין מה הקשר אבל שיהיה

יאללה בהצלחה לכולם

:wink:
פורסם

כמו שחגי ציין , האירוע היה ממש מתוקתק , עובד, לא היו תקיעות , והכל היתנהל במקצועיות ובכיפיות !

אני נהנתי מאוד מאוד ומרגיש מאוד מסופק ! מקווה לעבור לשלב הבא כמובן אבל אם לא אז לא נורא , הגימיקאנה הייתה מקצועית מכל הבחינות ובהחלט ראו מי יש לו "כשרון" ומי לא . במיוחד בלקיחת ה180 .

לא יודע לגבי זמנים , והחום היה מזעזע , אבל היה שווה כל רגע

פורומולה ישראל : כל הכבוד לכם .!

A.R.T Performance

פורסם

כל הכבוד לFIL על היום המאתגר הזה, כמו כן יש לציין שחברת ״מסלולים״ דאגה במרב המקצועיות על התנהלות הג׳ימיקאנה!

כמו רובכם ריצת ה1200m ממבחני הכושר גרמה לי להבין שצריך לקחת את עצמי בידיים ולחזור לכושר קרבי, יחד עם זאת אני מרוצה מ62 כפיפות הבטן ו11:14 בכוח מתפרץ.

כובד המשקל של 70% על הגימיקאנה באמת נראה לנכון אבל יחד עם זאת אני מאמין שישנם המון נהגים שירדו מדקה ויהיו בהפרשי מיאייה אחת, אני עשיתי תיזמון לסירטון שצולמתי ואני עומד על 58:43 בערך. מקווה שזו תוצאה מספקת שתקנה לי את כרטיס הטיסה.

בכל אופן, בהצלחה לכולם! May The Best Driver Win

עידן אברג׳ל. 

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אלון, בועז, שאר המארגנים,

אני רוצה להגיד תודה על יום מתוקתק להפליא (רק במזג האויר פישלתם...)

ואם היו לי עוד מחשבות על לקנות סיאט (לא, לא באמת היו לי), אז משחק השש בש המהיר שערכנו המדריך ואני, בין הרגע שלחצתי על הגאז ובין הרגע שהמכונית הואילה בטובה לזוז מהמקום שיכנע אותי שזה לא האוטו בשבילי (הפסדתי בשש בש).

חבל שהמראיין נרדם בתחנת הראיון שלי, אבל כנראה זו אשמתי... פעם הבאה אשתדל להיות מעניין.

ואחרי התוצאות של מבחני הכושר היום, אשתי שואלת אותי איפה הייתי כל פעם בחודשיים האחרונים כשאמרתי לה שאני בחדר כושר, אז אם אפסל על זה, אני ממש בצרות...

נותר לאחל בהצלחה למאושרים, ולקוות שלא נצטרך לחכות שנה שלמה בשביל ארועים נוספים.

אז שאפו גדול על מה שהיה עד עכשיו!

נ.ב.

נסו לדאוג שבצרפת לא יהיה חמסין...

פורסם

בהחלט היה יום הרבה יותר מעניין ומתוקתק מקודמו.

הג'ימיקאנה החזירה אותי לימי הזוהר . מסלול זריז ,מעניין ובהחלט כייפי מאוד אפילו עם האיביזות האלו..

נכון המזג אויר והאבק לא הועילו במיוחד לריצת ה1.2 קמ הזאת אבל בסופו של דבר כולנו שרדנו אותה :-)

סה"כ היה יום מעניין כייפי עם הרבה חבר'ה טובים ומתוקתק להפליא.

מקווה לראותכם בדיוטי :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מצטרף לברכות,כל הכבוד ל"פורמולה ישראל" על ארגון מיונים למופת,הרשמה ,תדרוך קצר, וחלוקה לתחנות,בלי בזבוז זמן והמתנות מיותרות, צוות "FIL" ו"מסלולים" היו סופר נחמדים ומקצועיים,

המתחרים נלחמו בכל הכוח, שאפו, יום המיונים היה בהחלט מאתגר גם בגלל החום הכבד.

ברמה האישית,אני מקווה להיות אחד מתוך "נבחרת החלומות" ,לאחר שנים של מלחמה לקידום חוק

הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה,שנים של תסכולים ומפכי נפש,שנים שנחשבנו לעבריינים ולא לספורטאים, הייתי רוצה לטעום תרבות מוטורית צרפתית,לסגור מעגל ולעמוד על קו הזינוק במרוץ החוקי הראשון בישראל, עם הכרה מלאה מהרשויות,שאני ספורטאי...

בהצלחה לכולם,

קובי כהן.

פורסם
מצטרף לברכות,כל הכבוד ל"פורמולה ישראל" על ארגון מיונים למופת,הרשמה ,תדרוך קצר, וחלוקה לתחנות,בלי בזבוז זמן והמתנות מיותרות, צוות "FIL" ו"מסלולים" היו סופר נחמדים ומקצועיים,

המתחרים נלחמו בכל הכוח, שאפו, יום המיונים היה בהחלט מאתגר גם בגלל החום הכבד.

ברמה האישית,אני מקווה להיות אחד מתוך "נבחרת החלומות" ,לאחר שנים של מלחמה לקידום חוק

הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה,שנים של תסכולים ומפכי נפש,שנים שנחשבנו לעבריינים ולא לספורטאים, הייתי רוצה לטעום תרבות מוטורית צרפתית,לסגור מעגל ולעמוד על קו הזינוק במרוץ החוקי הראשון בישראל, עם הכרה מלאה מהרשויות,שאני ספורטאי...

בהצלחה לכולם,

קובי כהן.

מצטרף לאיחולים

רק כבר היו מירוצים חוקיים בישראל ולא מעט בעבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...