Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני מחפש לדעת כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן את המראה בצד של הנוסע בסובארו B3 2008 (לא באחריות כבר)

הבסיס של המראה שלם, מה שנשבר זו המראה עצמה וה'פלטה' שעליה היא מקובעת

כלומר החלק הפנימי (המראה כמובן מראה חשמלית)

איפה אפשר לתקן את זה באיזור המרכז וכמה זה אמור לעלות?

(אין לי בעיה לקנות את החלק ולהרכיב לבד אם זה לא מסובך מידי :wink:)

 

תודה רבה!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

  • ספונסר פורום
פורסם

על פניו נראה שרק המראה נשברה ולכן יש סיכוי סביר שניתן להסתפק בהחלפתה ולא בהחלפה של כל המראה. לדעתי כל זגג רכב יוכל לפתור לך את הבעיה בקלות ובמחיר זול.

פורסם

תודה לשניכם!

אצל זגג זו תיהיה מראה מקורית?

יש למישהו מקום ספציפי אולי והערכת מחיר (כדי שלא יזרקו סתם מחיר ואגיד כן)

באיזור פ"ת - ת"א -והסביבה

 

תודה!

פורסם

תגידו אם אני קונה מראה מקורית מסובארו עם הפלאטה שהיא יושבת עליה זה פשוט PLUG&PLAY?

בדחיפה?

ולידע כללי, נגיד ואני רוצה להסיר את המראה עם הפלטה שהיא יושבת עליה (לא כמו כאן שהיא כבר שבורה)

איך עושים את זה? מושכים החוצה בכח?

 

תודה

פורסם

יש לך כמה אופציות.

 

1. לפנות לזגג רכב הוא מודד את המראה השבורה עושה ממנה שבלונה ולפיה חותך מראה חדשה בדיוק ומדביק אותה במקום השבורה על הפלטה, או שמדביק אותה ישירות על הפלטה של המנוע. (לרוב יש לו מראות כבר מוכנות שחתוכות במידה מראש) המחיר ברך כלל יהיה כ 70ש"ח כי אני תיקנתי פעם אצל זגג.

 

2. לרכוש מראה מקורית מסובארו שמגיעה עם פלטה חדשה, פשוט PLUG&PLAY כמו שאמרת הרכבה פשוטה מאוד, המחיר קצת יקר כ 150-200ש"ח.

 

3. לרכוש מראה מפירוקיה, ימכרו לך לדעתי את כל הבית של המראה ולא רק את המראה עצמה.

 

לגבי אופציה 1, קח בחשבון שהמראה של הזגג היא גם קמורה ושדה ראיה בה יותר גדול משל המקורית אז יהיה הבדל קטן בשדה הראיה בין הימנית לשמאלית אך אפשר להסתדר עם זה, תבחר מה שמתאים לך.

פורסם

אני מעוניין באופציה השניה

השאלה היא אם אני קונה מראה מקורית אם אין חלקים אחרים שבורים שימנעו מהרכבה חלקה של המראה המקורית?

 

ונגיד שהרכבתי אותה ואני רוצה להוציא אותה, איך מוצאים את המראה עם הפלטה?

 

תודה רבה!

פורסם

ברוב המראות, הסרת המראה מהבית מתבצעת ע"י הכנסת 2 סכיני מטבח גמישים (הפשוטוים האלו עם השיניים) בין הפלטה לגוף ובזהירות במקביל תוך כדי הפעלת לחץ שווה המראה קופצת החוצה, צריך לעשות זאת בזהירות ועדינות.

קח איתך את המראה השבורה למוסך ותשווה בין החדשה לישנה ותראה אם בפלטה של המנוע נשבר משהו.

 

אם במראה יהיה סדק, שאפילו לא ניראה לעין במהלך ניסיון הפרדתה מהבית המראה עלולה להתנפץ, לכן עדיף שתשאיר את עניין הסרת המראה לזגג, או במוסך.

×
×
  • תוכן חדש...