Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר חוזר מהמתים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 431
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה עשרות שנים אחרי ייצור הרובר שלך, ישבו המהנדסים בGM, חשבו וחשבו ולבסוף ייצרו את הנשם הזה.

זו תמונה של הרכב שלי עם מנוע שנת 83 (כנראה) ונשם ממכסה השסתומים שהוא רק צינור מעוקל כלפי מטה.

מוזר. הרי לפני כן הם המציאו את ה PCV. מה זה PCV? ומדוע הנשם יוצא ממכסה השסתומים? הנה התשובות:

http://wp.me/pXLKy-1yh

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
כמה עשרות שנים אחרי ייצור הרובר שלך, ישבו המהנדסים בGM, חשבו וחשבו ולבסוף ייצרו את הנשם הזה.

זו תמונה של הרכב שלי עם מנוע שנת 83 (כנראה) ונשם ממכסה השסתומים שהוא רק צינור מעוקל כלפי מטה.

צינור הנשם במודל המקורי היה מחובר לפילטר האויר. במנוע שבתמונה הפילטר אינו מקורי. לחלק מהפילטרים הפתוחים יש חיבור בחלק התחתון של הפילטר לחיבור צינור הנשם.

אגב במנוע שברולט 8 V שלי הנשם מחובר לפילטר, אין נזילות שמן ואין צריכת שמן. פחות מ- 1/4 ליטר ב 3000 ק"מ.

שלמה דן גדרון

פורסם

מדהים.

מקווה בשבילנו שתמצא פרוייקט החייאה חדש.

תודה.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

כמו שכתבתי בתגובה 9, בדף הראשון של שרשור זה - איני מרבה לכתוב בקארספורום.

עם זאת, סיפקת לי, ישראל, סיבה להכנס אחת לכמה ימים לפורום, במהלך השנה וחצי האחרונות.

אני די משוכנע שלא היה עדיין שיפוץ כה יסודי בארץ.

שכוייח.

מה יהיה עכשיו?

:)

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
כמו שכתבתי בתגובה 9, בדף הראשון של שרשור זה - איני מרבה לכתוב בקארספורום.

עם זאת, סיפקת לי, ישראל, סיבה להכנס אחת לכמה ימים לפורום, במהלך השנה וחצי האחרונות.

אני די משוכנע שלא היה עדיין שיפוץ כה יסודי בארץ.

שכוייח.

מה יהיה עכשיו?

:)

מה יהיה עכשיו?

עכשיו יהיו שני דברים ,

אחד : נהנה לראות את הרובר 10 של ישראל בדרכים ומפגשים

השני , יש עוד רובר 16 בשלבי שיפוץ ..... :-) ראה בחתימתי .

לא יהיה משעמם בכל מקרה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

א)"מייחל" לעוד תקלות כדי שהבלוג ימשיך

ב) כדאי לתרגם את כל הבלוג לאנגלית ולהוציא אותו בדיוק במתכונת שלו כספר של ניהול אמיתי של שיפוץ לחובבי רכבי אספנות/בריטיים/ROVER בחו"ל.

פורסם

LIKE :mm_yeah::mm_yeah:

א)"מייחל" לעוד תקלות כדי שהבלוג ימשיך

ב) כדאי לתרגם את כל הבלוג לאנגלית ולהוציא אותו בדיוק במתכונת שלו כספר של ניהול אמיתי של שיפוץ לחובבי רכבי אספנות/בריטיים/ROVER בחו"ל.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...