Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני נחש לזיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגור המותק הזה ניצל וחולץ מפי החתולה... נחשון זעיר, הנקודות שעליו הן סימני הנשיכה של החתולה... במקור הוא נראה בצבע אחיד לגמרי.

איזה נחש זה? מה הוא אוכל? אני גר בסביבת יער הכרמל ורוצה לשחרר אותו שם. הוא יוכל לשרוד למרות הפציעות?

IMG_0503.jpg

IMG_0505.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

זה לא נחש,

זאת לטאה ללא רגליים שנקראת חומט

לא ארסי ולא מסוכן בעת סכנה הוא מפריש נוזל דוחה ומסריח להריח טורפים.

ולהמשך השאלה שלך נחכה לבאגירה שיתן תשובה מלאה :-)

Vw Polo GTI

פורסם

אכן מדובר בלטאה, ניזונה מחרקים קטנים מאוד.

מאחר ומדובר בחיית בר מוגנת שחרר אותה בהקדם (יער הכרמל יהיה מעולה) וכך תמקסם את סיכויי ההשרדות שלה, כי אתה לא באמת תתחיל להשקיע עכשיו בציוד יקר בכדי לקיים את החיה (בטח לא לחיה מוגנת שאסורה בגידול).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמא שלי אומרת שאם מוצאים לטאה בבית זה סימן למזל ואסור להרוג אותה.

פעם בקשתי ממנה שתקנה לי איגואנה והיא זרקה עלי כפכף... :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, היא לא ציינה איזה סוג של מזל :lol:

האמונה על לטאות בבית שמביאות מזל מתייחסת לשממיות ורווחת בתרבויות רבות בכל העולם, אני מאמין ששורש העניין הוא בזה שהם מעוד מועילות בבקרת חרקים.

פורסם

רק לידע כללי:

ככל שמדובר בנחשים, שמר הוא הכתובת, לא בגירה. בגירה יכול לעזור בכל מה שקשור לפרוקי רגליים ושאר ייצורים שבמזרח אסיה היו מוצאים את עצמם בתוך ווק מהביל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חוצפן!

את מה ששמר לא ילמד ב 2 תקופות חיים אני כבר שכחתי!

מביא לי חובבנים, ממש חוצפה! :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם שמר עוד לא עבר 2 תקופות חיים ואתה אומר שכבר שכחת, אז שניכם לא יודעים כלום...:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קבל ח"ח, אני מבסוט לראות ששיחררת את הלטאה במקום לדרוך עליה כמו הרבה אנשים.

הרבה אנשים פשוט מפחדים שיעשו להם משהו,והם מעדיפים לדרוך ולדעת שזה מת,מאשר שעוד רגע זה אולי ינשך/יעקוץ אותך...

כן...אני חלק מהדורכים/הורגים. :twisted:

• תוכן חדש...