Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

toyo proxes tpt vs yokohama C. Drive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה צמיג מהשניים אוחז טוב יותר? המידה היא 205.60.15. אם יש צמיג אחר שאוחז טוב יותר במידה הזו אשמח לשמוע.

ולמה הצמיג הזה 205/60 R 15 91V ENERGY SAVER GRNX של מישלין עולה כפול ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מישלין עולה כפול כי קוראים לו מישלין.

לא רשמת מה סוג הרכב.

בעיקרון אני חושב שטויו TPT לא צמיג מוצלח. הוא יחסית רועש וגם האחיזה לא מדהימה (אל תתבלבל עם T1R, שזה צמיג מצויין).

לא רשמת גם תקציב. יש מגוון דגמים טובים בקשת גדולה של המחירים.

C.DRIVE צמיג טוב,

בסביבות 550 ש"ח יש את GOODYEAR OPTIGRIP

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=270517&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%F8%E4%22%E1

BRIDGESTONE B250 צמיג מוצלח שעולה סביב 500 ש"ח

KLEBER HP2\HP3 טובים.

בין 600 ל 700 ש"ח יש עוד כמה דגמים מצויינים של PIRELLI, CONTINENTAL.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם היה T1R / R1R למידה שלי הייתי קונה ללא התלבטות. אני מחפש את הצמיג הכי אוחז למידה הזו. תקציב פתוח (הרכב קאפה טורבו 97. להגדיל ל-16" לא בא בחשבון כרגע ואני לא רוצה לשלם כפול רק כי כתוב על הצמיג מישלין). אני נוסע כ5K בשנה כך שהם יתייבשו הרבה לפני שישחקו.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין במידה הזאת צמיגים עם יומרה ספורטיבית

אני במקומך הייתי בוחר בין GOODYEAR OPTIGRIP לבין CONTIPREMIUM CONTACT 2,

שניהם בסביבות 600 - 550 ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

Vladclar, איך בדיוק הגעת לזה שה TPT אינו צמיג מוצלח, ושהאחיזה שלו לא טובה? אניי אישית לא נוסע עם הצמיגים האלה אבל מנסיעה בכמה מכוניות עם צמיג כזה אז האחיזה היא בהחלט מספקת לצמיג שלא מתיימר להיות ספורטיבי ובעל TW400.

פורסם

היה לאבי TPT על סובארו פורסטר טורבו שהייתה ברשותו ואני יכול להעיד שהוא לא מוצלח במיוחד ונשחק דיי מהר.

ברכב שלי בשנה וחצי האחרונות אני נוסע על יוקוהמה C-DRIVE בתקן מהירות V בדיוק במידה המדוברת.

הם מצויינים, אוחזים מצויין בכביש יבש ובכביש רטוב.

אני לא בטוח אם הם הכי אוחזים שיש במידה הזאת, אבל הם בחירה מצויינת. בטוח יותר טובה מהTPT.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על הקונטי פרימיום קונטקט!

צמיג מצויין עם אחיזה מעולה ברטוב! (כמובן שגם ביבש).

הTPT הוא צמיג נוסעים רגיל ללא שום יומרה ספורטיבית וכך הוא מתנהג

המישלין אנרג׳י סייבר ממש לא מומלץ כצמיג ספורטיבי. מכיוון שכשמו כן הוא, צמיג שבא לעזור בחיסכון בדלק ובחיי צמיג ארוכים. לכן הוא מאוד קשה ולא אוחז טוב! (הכל יחסי, כן?).

לדעתי הקונטי זו הבחירה המומלצת.

גילוי נאות:

ביום חמישי הרכבתי רביעיית קונטי על הרכב שלי.

היו לי אותם ברכב הקודם והם השאירו רושם מצויין!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הבעיה העיקרית והראשונה עם ה TPT זה שהוא צמיג רב עונתי ונוחות הנסיעה שלו היא פשוט גרועה ביחס לצמיג "קיץ". הימנע מציג עם כיתוב M+S בדופן שלו.

ראה הוזהרת.

בנוגע לשחיקה ואחיזה - לאורך 25K ק"מ איתם, לא נתקלתי בבעיה מיוחדת, הם היו שקטים ואוחזים טוב. בכל מקרה יש צמיגים טובים אחרים בתקציב הזה כך שאין מה להתפשר על הנוחות נסיעה לטובת פרמטרים אחרים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

mekaal, מה עם קצת גילוי נאות והאינטרס שעומד מאחורי המלצתך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם.

fiat x1/9

• תוכן חדש...