Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון רכב - איך זה הולך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות רכב (אוטו ראשון), וחשבתי לקחת הלוואה של כ-15\20 אלף שקל מהבנק, תוך כדי פריסה על כשנה וחצי להחזר התשלום.

מישהו יודע איך זה מתבצע? האם זה כדאי? שמעתי שאפשר לקחת מימון במגרשי מכוניות (במידה וקונים מאחד כזה), שווה?

תודה מראש על כל תגובה...

פורסם
שלום לכולם.

ברצוני לקנות רכב (אוטו ראשון), וחשבתי לקחת הלוואה של כ-15\20 אלף שקל מהבנק, תוך כדי פריסה על כשנה וחצי להחזר התשלום.

מישהו יודע איך זה מתבצע? האם זה כדאי? שמעתי שאפשר לקחת מימון במגרשי מכוניות (במידה וקונים מאחד כזה), שווה?

תודה מראש על כל תגובה...

עדיף , לדעתי, לקחת הלוואה מהבנק

אם אין אפשרות, אז תיקח הלוואה ממגרש, אבל זה יעלה לך יותר וגם הרכב ישועבד.

מה התקציב הכללי?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
שלום לכולם.

תודה מראש על כל תגובה...

אם מדובר על אוטו משומש, בדרך כלל תוכל לקבל 50% מערך הרכב בלי ערבונות מיוחדים מלבד שיעבוד הרכב עצמו. את ההלוואה תוכל לקבל מהבנק. לפעמים מגרש יסכים לתת יותר מ50% ואולי אפילו אחריות לתקופה סבירה - אם הוא הוגן...

אם מדובר ברכב חדש, יש מקומות שמאפשרים מימון של 80-90% מערך הרכב.

לגבי התקופה - שנה וחצי לא אמורה להיות בעיה. מאפשרים במשומשות לקחת עד 3 שנים אם אני זוכר נכון, ולגבי חדשות תוכל לקבל גם ל- 5 שנים אבל הריבית תהיה יותר יקרה.

על 20 אלף ש"ח לשנה וחצי, עם ריבית של פריים + 1 (ריבית סבירה, הפריים היום 5.6 אם אני זוכר נכון, כלומר סה"כ 6.6) ההחזר יהיה 1170 ש"ח בחודש.

ההחזר הוא יחסי לסכום, כלומר אם תרצה לחשב כמה החזר יהיה עבור 10,000 תוכל פשוט לחלק אותו בשתיים (כל עוד אתה מתכוון שזה יהיה לאותה תקופה ובאותה ריבית).

בהצלחה 8)

פורסם

אני בן 18, מתגייס עוד שנתיים (עתודאי) ויכול לכסות את ה-15 אלף הנ"ל תוך כחצי שנה בלי בעיות. השאלה שלי היא - מה הפרוצדורה של הבנק במתן הלוואות, האם אני צריך ערב? האם תהיה בעייה עקב גילי הצעיר?

תודה מראש!

פורסם
אני בן 18, מתגייס עוד שנתיים (עתודאי) ויכול לכסות את ה-15 אלף הנ"ל תוך כחצי שנה בלי בעיות. השאלה שלי היא - מה הפרוצדורה של הבנק במתן הלוואות, האם אני צריך ערב? האם תהיה בעייה עקב גילי הצעיר?

תודה מראש!

להלוואות יש 2 מרכיבים:

1. ערבות במקרה שלא תצליח לשלם - ואז אם האוטו משועבד הוא יהווה "ערב" כיוון שפשוט ימכרו אותו בבנק ועל ידי כך יחזירו לעצמם את הכסף שנתנו לך. אם האוטו לא משועבד, אז משעבדים ביטחונות כמו חסכונות, ואם גם את זה לא משעבדים, אז מחתימים ערבים שלהם יש ביטחונות והם יחוייבו להחזיר את הכסף במקרה שלא תשלם.

2. הוכחת יכולת החזר כדי שלא תגיע למצב שמממשים לך את הביטחונות - אם אתה לפני צבא אז ברור שלא יתנו לך הלוואה שההחזר עליה הוא יותר מהמשכורת שלך, שלא לדבר שלוקחים בחשבון שיהיה צורך גם להחזיק את האוטו ולשלם ביטוחים ודלק.

אם אתה בכל זאת מאמין שאתה יכול לעמוד בהחזר חודשי כזה איכשהו, אתה תאלץ להביא מישהו שיחתום ביחד איתך על ההלוואה, ושלו כן יש יכולת החזר טובה, כיוון שבניגוד למה שחושבים, הבנק ממש לא מעוניין לממש לך את הנכס ולקחת לך את האוטו כי זה בלאגן בשבילו, ולכן הוא מעדיף שלא להגיע למצב הזה - ואת זה הוא מוודא ע"י דאגה שלמי שלוקח את ההלוואה, יהיה גם את היכולת להחזיר אותה - ולכן סעיף 2 הרבה יותר חשוב מסעיף אחד וקודם לו. הביטחונות הן רק כרית ביטחון סופית.

פורסם

אם הבנק מאשר לך - קח הלוואה ממנו כי הוא נותן ריבית הכי נמוכה בכל מקרה.

באם אין לך חשבון עו"ש בבנק אוצר החייל - כדאי לך לנסות ולפתוח כי היום יש להם מבצע של הלוואות בלי ריבית לפותחים חשבון חדש.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

במקרה ואתה מתכוון לקנות רכב בשווי 15 או 20 אלף ש"ח הבנק לא ישעבד רכב כזה

כנגד ההלוואה, כי אין להם מה להתעסק עם רכב כזה.

(מקובל בבנקים לתת הלוואה לרכב של עד 5 שנים על הכביש.)

במצב כזה תידרש לשעבד חסכונות בבנק, שלך או של מישהו שאתה מכיר, או לחלופין

להביא ערב/ים שיערבו להחזר ההלוואה.

לגבי מגרשים, ישנם מקומות שנותנים פריסה של חלק מהכסף. זה מקובל במכוניות יקרות

יותר, ובד"כ הריבית אותה לוקח המגרש יקרה יותר ממה שתקבל בבנק.

• תוכן חדש...