Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב 45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אני מחפש רכב בתקיצב 45 אלף פלוס מינוס .(עם נטייה ליפיניות)

אוטומט ואמין. אני נהג יחיד על הרכב .

אודה לעזרתכם

תודה

פורסם

איזה קטגוריה אתם צריכים?

סופר מיני?משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נהג יחיד , אני מניח שמכונית קטנה תתאים אבל אפשרי גם יותר גדולה . חשוב לי שהמכונית תהיה טובה ואמינה ושלא תשאיר אותי עם חור בכיס בטיפולי מוסך .

פורסם

גטס אחרי מתיחת פנים 2007,סריון,גרנדה פונטו עדיפות ל1.4 שם יש גיר רובוטי,מצד אחד חסכוני יותר מאוטומט רגיל,אך פעולה קצת שונה,לא כולם אוהבים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת לא ממש מתלהב מהרכבים האלה .... לחבר היה גטס ואמר שהיא שתיינית ולא בטיחותית, לגבי הפונטו אני לא ממש מתחבר אליה . וסיריון יש לי בעיה עם הצורה שלה.

אלו האופציות היחידות?

פורסם

יכול להיות שהייתה לו לפני מתיחת פנים גטס,מ2007 זה שופר,מבחינה בטיחותית כניראה לו הייתה גרסת GLF.

יש עוד אופציות אך בתור גיר אוטומט פחות מומלצות,206 למרות שזה לא אומר שקנית ואחרי חודש הלך הגיר.

• תוכן חדש...