Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SHIFT 2 UNLEASHED

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם קיימים תוספים למשחק הזה?

אם כן אני אשמח לדעת איזה כי אני מעוניין במכוניות שקיימות בארץ כמו צרפתיות חמות ולא רק רכבי על.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע אם יש תוספות אבל לא הכל שם רכבי על יש לך שם מגאן rs ,כל מיני מוכניות רטרו ישנות.. ככה שלא חסר פשוט תעשה ברשימה מיונים על פי מחיר ככה יופיעו לך כל הרכבים...

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני מחפש אם יש מכוניות יותר עממיות, סגנון סוויפט ספורט, 306 GTI או רנו קליאו ספורט למשל. מבחר העממיות שם דל מידי.

in the face

with a chair

פורסם

כי זו מעולם לא הייתה המטרה של המשחק. go big or go home. תנסה את פורזה, אולי ידבר אליך יותר. גם דירט האחרון מאוד נחמד עם המון מכוניות ראלי מכל התקופות מהפשוטות עד הכי הארדקור שיש

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש לי בעיה בהתקנה של DIRT3, אבל נראה איך נתקדם עם זה. כן מצאתי תוסף לשיפט 2, זה נותן לרוב מכוניות ישנות כמו מיני מיינור וכל מיני גרסאות קיצון ישנות של BMW ופורשה למשל. זה הרבה יותר נחמד.

עוד שאלה קטנה, יש אפשרות לקחת את כל מה שצברתי בשיפט 2 ולשמור אותו כדי לייבא אותו במחשב אחר או לאחר פירמוט ולשחק שם עם כל מה שצברתי? אני מתכנן לפרמט את המחשב ולא רוצה לאבד הכל.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...