Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיירת סובארו "פשע"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי מצחיק שקרא לי אני ככה חוזר לי אתמול ממסיבה הבייתה ופתאום אני קולט בשכונה שלי שיירת סובארו "פשע" ככה איזה 8 :lol: כול אחד אם מערכת יותר טובה משל השני והמערכת הכי פשוטה שמה עולה יותר מהאוטו אני אומר לעצמי WTF?!?!? האנשים שמים את המערכת על פול ווליום והאוטו לא מתפרק.

זה היה כזה מצחיק והם יושבים שמה מבסוטים מהאוטו שלא מתפרק.

והיה שמה אחד שנכנס להאיי והתחיל לקפוץ על האוטו ואני לא יודע מה קרה אבל פתאום החלק הקדמי נפל כאילו נצמד לרצפה וזה היה מזה מצחיק.

אבל עכשי ובתכלס בלי לרדת על סובארו זה אחלה אוטו תשמעו האוטו וכבר יותר מ 15 שנה על הכביש והוא עדיין נוסע. :lol:

סיטרואן ZX VOLCAN שנת 93 שחורה בלי שריטה או דפיקה מנוע 1900 אוטומטי

פשוט חלום לא צריך יותר?

פורסם

:lol::lol::lol:

(לדמיין אותם פשוט קורע אותי משום מה)

חוץ מזה - אולי זוהי פגישה של מועדון הSTI!

(Subaro Tiznabi-Israel)

:shock:

וואלק אתתתתה

פורסם

לא זה היה חבורת ערסים אם DL פשע זה לא היה מועדון סובארו כי אז היה שמה גם מכוניות אחרות של סובארווגם בשעה 4 בבוקר אני לא מאמין שייעשו מפגש

סיטרואן ZX VOLCAN שנת 93 שחורה בלי שריטה או דפיקה מנוע 1900 אוטומטי

פשוט חלום לא צריך יותר?

פורסם

חח, אתם צוחקים?

אנחנו מכרנו את ה-DL שלנו בזמנו לערבי בשם עללא, שהבטיח שעוד באותו היום הוא הולך להחליף למגנזיום ולהתקין מערכת בשווי 10K

:lol:

פורסם

כל הכבוד, הוכחתם בדיוק למה נדרשים כאן צעדים דרסטיים. בתוך פחות משעה הת'רד התמלא בהודעות מיותרות אחת אחרי השניה (לא שההודעה המקורית לא הייתה מיותרת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...