Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.

איך אני יודע איזה מנורות יש לי בפנסי ערפל? פיג'ו 206 2006.

והאם יש מנורות כאלה של דיימונד ויז'ן?

פורסם

נורות H1. קיימות בדיימונד ויז'ן. חפש בפורום מכירה אני זוכר שמישהו פרסם למכירה כאלה לא ממזמן.

פורסם

חחח אוקי תודה.

ושאלה אחרונה, אני זוכר שקראתי פה בפורום שעשיתי חיפוש על המנורות שיש אתרים שמוכרים אותן אבל מזוייפות..

ראיתי את המנורות האלה באיביי

פנסים קדימה: http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-Diamond-Vision-5000k-white-headlight-bulb-H7-/110688997908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c5941214#ht_2950wt_1185

פנסי ערפל: http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-Diamond-Vision-5000k-white-headlight-bulb-H1-/130521777798?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e63b44686#ht_2948wt_1185

אלה מנורות מקוריות אתה חושב? הבנתי שהרבה אתרים מוכרים מזוייפות שאחרי חודשיים נשרפות ושהן סחורה חרא.

פורסם

מניסיון מר שלי עם הפנסי ערפל בפג'ו, לא שווה את ההחלפה. לא תקבל גוון כחול אלא גוון צהוב לבן כזה, וגם זה נשרף לי אחרי חודש שהנורות האלה דלקו מספר פעמים, המלצתי אלייך היא נורות לד בפנסי ערפל, מגיע עם חיבור של H1(מה שהולך בפג'ו) ויש עליו 56 לדים. הרבה יותר יפה והרבה יותר מומלץ

פורסם

יש הרבה ערפל באיזור שאתה גר בו? כי אם כן, כל הכבוד על הכנת רכבך לחורף, אבל גם עם הערפל הכי חמור שיכול להיות פה, הנורות הרגילות יספיקו, ורוב הסיכויים שנורות עם אור כחול מדי יסנוורו.

אם אתה מחפש סתם אורות מאאאגניבים לפנסי ערפל אז עשה טובה לשאר הנהגים ותשאיר לגיל טייכמן את הפרוייקטים של פרוז'קטורים שמכריחים מסיכת רתכים כדי להסתכל עליהם.

פורסם

אין הרבה ערפל ואני מחפש מנורות כאלה בשביל היופי.

ואני גם לא מתכוון להפעיל את הפנסי ערפל בלי הפסקה ככה שהם "יסנוורו" אנשים כמו שאתה אומר.

לירן מאיפה אני יכול לקנות נורות לד כאלה?

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי יש לי פורד פוקוס 2012 ואני רוצה להחליף את הנורות ערפל שלי לנורות לבנות איזה חיבור אני צריכה לחפש אשמח לתשובה

פורסם
לפני 46 דקות, Ora22 כתב:

היי יש לי פורד פוקוס 2012 ואני רוצה להחליף את הנורות ערפל שלי לנורות לבנות איזה חיבור אני צריכה לחפש אשמח לתשובה

H11, ניתן לראות פה בסרטון כיצד מחליפים.

2016 BMW M235i.

פורסם

זה לא ,החיבור בדקתי יש לה שם כניסה אחת לא שלוש באורות הרגילים זה h7 ,שם זה משהו לא ברור כזה !? צירפתי תמונה של הכניסה של המנורה אם אתה יודע מה השם שלה זה יהיה לי פצצה 

B398BAAC-AE6C-4B7D-AF34-4204E38E3F23.png

• תוכן חדש...