Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לברלין

שועלון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני נוסע בקרוב לטיול בן מספר ימים בברלין, ומעוניין להקדיש כמה שעות לטובת הנושא המוטורי :)

מחפש תערוכת רכב מודני מעניינת. או - פעילות שכרוכה ממש בנהיגה / ספורט מוטורי. למשל - כמה שעה-שעתיים על מסלול.

אשמח לקבל המלצות אם יש!

אני יודע שתערוכת פרנקפורט מתקיימת בימים האלו. העניין הוא שזה דיי רחוק מברלין, מרחק נסיעה של כמה שעות טובות (500 ק"מ).

אתם יודעים אם אפשר להכנס ללא תיאום מראש? כמה עולה כניסה? והאם הנסיעה מברלין לשם שווה? כי תכלס - זה יום שלם.

תודה!

פורסם

לגבי נהיגה/מרוצים אין לי מושג, אבל אם אתה רוצה לראות מכוניות יפות לא צריך תערכות רכב - העיר מפוצצת באקזוטיקה בצורה קיצונית...

הייתי שם בסה"כ ארבעה ימים וראיתי אינסוף דברים.

קודם כל מול המלון חנו קבוע scaglietti ו-Bentley Continental GT מדהימות. ברחוב ליד 'גרה' gallardo lp570-4 superleggera...

מעבר לזה פשוט בהליכות בין מקום למקום אתה רואה אינסוף דברים.

Ferrari Enzo

F430

Murcielago

Aston Martin DBS

א-י-נ-ס-ו-ף פורשה. אינסוף.

אפשר לשבת על איזה מדרכה ברחובות הנכונים ולשטוף את העיניים ואת האזניים... תענוג.

חוצמזה יש גם סוכנות של Bugatti עם Veyron, וכמובן אנשים נכנסים חופשי להסתכל ואין להם בעיה עם זה.

בקיצור, אם אתה אוהב מכוניות, גם בלי לעשות משהו במיוחד בשביל זה אתה עומד מאד להנות מהטיול :-D

פורסם

בדיוק חזרתי בשבוע שעבר מברלין : קח רכבת מהירה לוולפסבורג (52 דקות מברלין כ 250 ק"מ מברלין) , בקר ב AUTOSTADT

זהו מפעל VW יש שם מוזיאון ואיזור תערוכה ענק (ניתן לבלות שם יום שלם בקלות) אל תשכח להרשם לסיור בפס הייצור חוויה מדהימה... הכניסה זולה (15 יורו) העלות היותר משמעותית היא הרכבת מברלין (45 יורו לכל כיוון) לדעתי שווה כל אגורה.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

האמת היא שברלין עיר מדהימה, ואם אתה נוסע לפחות משבוע-שבועיים חבל על זמנך בנסיעה כזו. אולי לא מוטוריקה, אבל העיר וסביבתה הקרובה כל כך עשירות באתרים ופעילויות שחבל לך על אותם 100 אירו.

אני יכול לומר לך שביליתי לפני 3 שנים שבוע אינטנסיבי בברלין והתחושה שלי היא שמיציתי רק חלק קטן ממה שיש לעיר להציע בתוך תחומי ABC בתחבורה הציבורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לגבי נהיגה/מרוצים אין לי מושג, אבל אם אתה רוצה לראות מכוניות יפות לא צריך תערכות רכב - העיר מפוצצת באקזוטיקה בצורה קיצונית...

הייתי שם בסה"כ ארבעה ימים וראיתי אינסוף דברים.

קודם כל מול המלון חנו קבוע scaglietti ו-Bentley Continental GT מדהימות. ברחוב ליד 'גרה' gallardo lp570-4 superleggera...

מעבר לזה פשוט בהליכות בין מקום למקום אתה רואה אינסוף דברים.

Ferrari Enzo

F430

Murcielago

Aston Martin DBS

א-י-נ-ס-ו-ף פורשה. אינסוף.

אפשר לשבת על איזה מדרכה ברחובות הנכונים ולשטוף את העיניים ואת האזניים... תענוג.

חוצמזה יש גם סוכנות של Bugatti עם Veyron, וכמובן אנשים נכנסים חופשי להסתכל ואין להם בעיה עם זה.

בקיצור, אם אתה אוהב מכוניות, גם בלי לעשות משהו במיוחד בשביל זה אתה עומד מאד להנות מהטיול :-D

סוכנויות הרכב האלה נמצאים ברח' אונטר דן לינדן. יש שם דגמי רכבים (אפילו מהמותגים העממיים) ואביזרים שלא תראה בארץ

הנה ה-Bugatti המוזכרת

2.jpg

ועוד טעימה קטנה מגרמניה

1.jpg

אם תהיה אפשרות להתרחק מברלין לכיוון פרנקפורט יש כביש ציבורי שהוא בעצם מסלול מירוצים

במחיר של כ-15 יורו להקפה ורכב מתאים אפשר להתרגש בכל סיבוב

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=139

• תוכן חדש...