Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי את הכתבה הזו בYNET, ומאחר שבקרוב יוצא לי להיות בחו"ל, עלו לי כמה שאלות לראש.

WIFI הוא חינם (אלא אם כן אני הדיוט גמור ואני טועה...). עד כאן הכל בסדר.

האם הוא יעבוד ללא הכרטיס סים? האם ללא הכרטיס משהו יעבוד באופן כללי?!

אם אני מבקש מחברת הסלולר לחסום את הגישה לגלישה בחו"ל, האם ה-WIFI ייחסם גם כן?

האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת\לעשות?

אם זה משנה: המכשיר הוא גלאקסי S (דור 1).

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לך אפשרות פשוטה לחסום גישה לאינטרנט סלולרי דרך המכשיר. אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה או לקחת את הסיכון, תרים טלפון לחברת סלולר, ותבקש שיחסמו לך גלישה בחו"ל. אחר כך תתקשר שוב, דבר עם נציג אחר ותוודא שאכן חסום!

הייתי באפריקה שנה שעברה, והתעריף היה 83 ש"ח לKB אחד! גיליתי את זה בדרך הקשה, כשחברה שלי דאז שלחה לי הודעת מולטימדיה. הספקתי לנתק את הטלפון אחרי 2KB הורדה, מתוך 1 ומשהו MB. רק המחשבה על הסכום המלא עושה לי צמרמורת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

WIFI זה חלק אינטגרלי מהמכשיר שלך, לא שירות של הספק, הם לא יכולים 'לחסום' אותו.

בדיוק כמו שהמסך של המכשיר עובד ללא קשר אם יש או אין סים במכשיר, כך גם הWIFI.

פשוט תבטל תWIFI מהתפריט העליון במכשיר, בטל גם סינכרון אוטומטי ליתר ביטחון, ולא צריכה להיות שום סיבה שהWIFI ידלק מעצמו או יתחבר מעצמו לרשת כלשהי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הכל יעבוד לך בלי סים - WIFI, BT,

רק לא תוכל להתקשר ולגלוש דרך חברה סלולרית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השבוע חזרתי מחו"ל.

בשלב הראשון חסמתי גלישה בזמן נדידה כדי שלא יקרו טעויות מצערות

בשלב השני חסמתי שיחות נכנסות ע"י קוד והצטרפתי לחסכון עולמי

בשלב השלישי התקנתי VIBER וגם BFONE של בזק מה שאפשר לי לדבר דרך WIFI עם מי שיש לו VIBER,

ולמי שאין - התקשרתי דרך הBFONE בתעריף כאילו התקשרתי מקו הבזק שלי.

כמו כן ביטחתי את הסמרטפון בביטוח נסיעות של הראל בעלות של 2 דולר ליום. (נגד אובדן,גניבה וכו')

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפשר פשוט לקנות סים מקומי, פרי-פייד בעלות של כ-50 שקל ולטעון אותו בחבילת גלישה (בערך 30 ש"ח, תלוי בנפח). בסה"כ פחות מ-100 שקלים לכל הנסיעה, עם גלישה ושיחות מקומיות.

לשיחות לארץ, SIP בעלות של 10 אג' לדקה מקסימום או סקייפ בחינם. עדיף על פני כל תכנית של כל ספקית ישראלית ועובד בכל מקום.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

כמו שאמרו מעלי,לבטל בהגדרות גלישה סלולרית דור שלישי 3G

שטסתי לאנגליה עם האייפון כבר בשדה תעופה עשיתי את זה שלא יקרו פדיחות,

ואת ה WIFI תשאיר דולק ותוכל לגלוש חופשי במקומות שיש

Vw Polo GTI

פורסם

לא רק במכשיר עצמו, אלא חסמתי את הגלישה באורנג' כך שגם אם בטעות המכשיר כן יתחבר, הוא לא יוכל לגלוש , כי העלויות אסטרונומיות.

למי יש כח להתעסק עם סים פרי פייד וכל המסביב, חוצמזה נראה אותך מוצא מיקרוסים פרי פייד :)

תכלס זה גם תלוי באופי הנסיעה, אני נסעתי כדי להתנתק מהכל ולנקות את הראש, רוב הזמן הטלפון שכב בכספת במלון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. בקש מספק הסלולר שלך למנוע גלישה בחו"ל, ובנוסף, עם עליתך למטוס, בטל את הגלישה ברמת המכשיר.

2. מרבית מכשירי הסלולר יפעלו ב-WiFi ללא כרטיס SIM. יוצא מכלל זה בלאקברי הזקוק ל-SIM להזדהות מול שרת ה-BIS.

3. אם במלון שבו אתה שוהה יש אינטרנט חינם שקול לקחת מחשב נייד (עדיפות לנטבוק - אפשר לאכסן אותו בכספת שבחדר). ישמש אותך הן לתקשורת (סקייפ) והן לתכנון הטיול (בהתחשבות במזג אויר, שעות פתיחה של אתרים, תחבורה ציבורית וכו').

4. קח מכשיר טלפון SIM free ורכוש כרטיס prepaid מקומי - עניין של 5-15 אירו שחלקם או כולם מוחזרים בזמן אויר. שים לב ששיחות לישראל יקרות מאוד, אני נוהג לאותת למשפחה בארץ על ידי תנתוק ואז חוזרים אלי במחיר שיחה בינלאומית לנייד (בתוכנית הבין-לאומית שעליה אני מנוי זה כשקל לדקה). בעת רכישת הכרטיס יהיה עליך להזדהות בדרכון, בד"כ זו המגבלה היחידה. אם אתה נוסע עם זוגתך קח שני טלפונים וקנה שני כרטיסים - כך תוכל לאתר אותה בקלות כשהיא תעלם לך בכלבו.

5. את הקו הישראלי שלך חסום באמצעות סיסמה - שירות הניתן חינם על ידי כל ספקי הסלולר. את הסיסמה תן רק לבני משפחתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שבועיים בחו"ל הייתי עם AIRPLANE MODE ורק WIFI דולק, חייתי עם סקייפ וואטסאפ ווייבר:)

עסק לא רע.

רק במלונות הייתי משלם משהו כמו 3 יורו על כמה שעות של WIFI במהירות טובה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הייתי לפני שבועיים בחו"ל, גם עם Galaxy.

פשוט הוצאתי את הסים, ושמתי אותו בין הבטריה למכסה שסוגר אותה, וככה הוא גם לא נאבד.

השתמשתי ב-Wifi בלי בעיה וללא סים.

בשביל שיחות השתמשתי ב-Skype.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...