Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, ספויילר קטן, אחד מהם קיבל 20 שנה. כרגע הנושא בעירעור, אבל בגזר דין המקורי, יש בחור שישב על ההגה/ליד ההגה, היה חלק מתאונת פגע וברח, וקיבל 20 שנה.

ומה הבעיה עם זה ? אתה מתנגד לעונש הזה?

הנהג היה תחת השפעת אלכוהול, ברח משוטרים, על הדרך דרס אישה והרג אותה, ברח וניסה לטשטש ראיות.

אולי אתה רוצה להמליץ עליו לפרס נובל לשלום?

אולי זה רק אני, אבל עד עכשיו לא ממש הבנתי מה טענותיך .

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ממש. המקרה של מיטל הארונסון סוקר כי זה מקרה קלאסי של הון ושילטון. אתה מוזמן לרשום "פגע וברח" בכל שורת חיפוש באתרי החדשות ותופתע עד כאב כמה מהם מסוקרים בצורה כזו (רמז: רק בני ממון ומעמד זוכים לסיקור כזה).

ולכן שאלת התם, מדוע המקרה הנ"ל מסוקר בצורה כזו.

שטויות, מה בדיוק הון ושלטון בילדון המסכן הזה מראשון עם הקורקינט?

מה בדיוק הון ושלטון במקרה שלפניינו?

ודרך אגב, מה בדיוק הון ושלטון במקרה של מיטל אהרונסון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira

זה מה יפה בפורום

כל אחד כותב את הגיגיו גם אם הקשר בינם לבין המציאות תלוש לחלוטין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שטויות, מה בדיוק הון ושלטון בילדון המסכן הזה מראשון עם הקורקינט?

מה בדיוק הון ושלטון במקרה שלפניינו?

ודרך אגב, מה בדיוק הון ושלטון במקרה של מיטל אהרונסון?

אני יותר מאשמח אם תזכיר לי כמה מקרי פגע וברח זכו לסיקור כזה נרחב. וכשאני מתכוון לסיקור נרחב, הכוונה היא לשלושה ימים שלמים עם כיכוב מאסיבי בכותרות הווירטואליות.

במקרה של הילד שרכב על הקורקינט, אני לא בידיוק יודע איך שם נכנס העיניין של הון ושלטון (ואני לא חושב שהוא גם קשור למקרה הזה), אבל הוא זכה לסיקור כי בעיקרון אם בני המשפחה לא היו מתנהגים כמו פושעים קרי רוח, והיו עושים את הראוי עליהם לעשות וזה לעצור ולטפל בילד, הם ככל הנראה היו יוצאים זכאים.

לא יודע איזה מקרה היה לפניו, אבל למשל יש מקרה אחד שזכור לי שבחור שאני מכיר פגע וברח בהולך רגל, אותו הולך רגל גם במקרה היה מכר שלו. זה אוזכר בידיוק רבע שעה, הנהג נתפס, וסלאמתק.

בנוגע למקרה של משפ' אהרונסון, לצערי שמעתי כמה דברים מאחורי הקלעים. אתה תופתע עד מאוד כמה המשפחה לחצה. רבעק, בעקבות זה הם אפילו החמירו את העונשים בתאונות מהסוג הזה.

במידה ואתה מעוניין להשכיל בנושא, פשוט כתוב מיטל אהרונסון בגוגל. תעשה הצלבות, והלסת שלך תשאר לא מעט זמן למטה.

אגב, ספויילר קטן, אחד מהם קיבל 20 שנה. כרגע הנושא בעירעור, אבל בגזר דין המקורי, יש בחור שישב על ההגה/ליד ההגה, היה חלק מתאונת פגע וברח, וקיבל 20 שנה.

פורסם
אתה יודע שבמקרה של מיטל אהרונסון הבחור שיושב בכלא בכלל לא נהג ברכב? ככה זה כשאתה חייל בארגון .

מסכן הבחור, לבי נשבר מרחמים. לפי מיטב הבנתי גם הטמבל השני קיבל מספר מסויים של שנים בהן הוא צריך להזהר לא להפיל את הסבון במקלחת, אולי מישהו בכלא יעשה מעשה.

עריכה : השרת התחרפן לגמרי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מדהים, אשכרה מישהו הגדיר את התופעה :shock:.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

FIZER

מה הקשר כאן לגזענות? אם מה שקורה עכשיו זה בהחלט יכול להיות אופציה אפשרית.

אם בא לך להתווכח ולהתחיל להפיץ שמאלניות, לך תפגין ליד איזה גדר, עזוב אותי באמשך.

פייזר צודק.

לא רק שיצאת גזען, כמו הטוקבקיסטים שעל כל פשע ישר כתבים "ערבי", אלא יצאת גם טמבל.

מדובר ביהודי שמניח כל יום תפילין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4123945,00.html

פורסם
אני יותר מאשמח אם תזכיר לי כמה מקרי פגע וברח זכו לסיקור כזה נרחב. וכשאני מתכוון לסיקור נרחב, הכוונה היא לשלושה ימים שלמים עם כיכוב מאסיבי בכותרות הווירטואליות.

במקרה של הילד שרכב על הקורקינט, אני לא בידיוק יודע איך שם נכנס העיניין של הון ושלטון (ואני לא חושב שהוא גם קשור למקרה הזה), אבל הוא זכה לסיקור כי בעיקרון אם בני המשפחה לא היו מתנהגים כמו פושעים קרי רוח, והיו עושים את הראוי עליהם לעשות וזה לעצור ולטפל בילד, הם ככל הנראה היו יוצאים זכאים.

לא יודע איזה מקרה היה לפניו, אבל למשל יש מקרה אחד שזכור לי שבחור שאני מכיר פגע וברח בהולך רגל, אותו הולך רגל גם במקרה היה מכר שלו. זה אוזכר בידיוק רבע שעה, הנהג נתפס, וסלאמתק.

בנוגע למקרה של משפ' אהרונסון, לצערי שמעתי כמה דברים מאחורי הקלעים. אתה תופתע עד מאוד כמה המשפחה לחצה. רבעק, בעקבות זה הם אפילו החמירו את העונשים בתאונות מהסוג הזה.

במידה ואתה מעוניין להשכיל בנושא, פשוט כתוב מיטל אהרונסון בגוגל. תעשה הצלבות, והלסת שלך תשאר לא מעט זמן למטה.

אגב, ספויילר קטן, אחד מהם קיבל 20 שנה. כרגע הנושא בעירעור, אבל בגזר דין המקורי, יש בחור שישב על ההגה/ליד ההגה, היה חלק מתאונת פגע וברח, וקיבל 20 שנה.[/quote]

קשקשן

הערעור הסתיים מזמן והעונש הופחת ל 14 שנים לנהג.

לאיזה לינק אתם חברים מתייחסים.

במקום לזעוק קשקשן תקן אותי. לא היה שום קישקוש במה שאמרתי, סה"כ חוסר עדכניות.

"עצירה שלי"- אין לי שום בעיה עם ההחמרה. לדעתי זה מבורך. אבל אם מה שנדרש ש"בן של" יפגע בתאונה בשביל לגרום להעלאת הנושא הכ"כ יום יומי לסדר היום, אז מצבנו פשוט בכי מר. ועל זה אני מנגן, וזה מה שאני מוצא תמוהה.

בהודעה הראשונה אתה מנסה להראות שבגלל הון ושלטון החמירו בענישה אז איך העליון פתאום מקטין את עונשו מ 20 ל 14 שנה.

ואיך ניתן לסמוך על המידע שלך אשר את הפרט "השולי" הזה של הקטנת העונש אינך מכיר

ואחרי שמתקנים אותך אתה ממשיך בשלך בהודעה השניה.

לכן הודעותיך קשקוש .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עדיין לא בידיוק הבנתי איך אי-עדכניות עושה אותי קשקשן, אבל מה שעושה לך טובה.

בנוגע לשאר, איבדתי אותך.

פורסם

לגבי הסיקור הנרחב:

אני מברך עליו! אפשר אולי להתרעם למה יתר ההרוגים/תאונות לא "זוכים" לסיקור כזה.

במקרה המזוויע הזה חברו מספר גורמים (כפי שנאמר: מרכז של המרכז של ת"א, בחורה מוכרת יחסית, אזרח ומכונית זרים, מכונית נדירה, עזרת הציבור בחיפוש והבריחה הבזיונית!)

לפני קצת יותר משנתיים היה מקרה של פגע וברח סמוך לנתיבות (ZX, שקשה לי לחשוב על רכב פחות יוקרתי. לא מדבר כלל למי שלא חובב רכבים) ובחורה מנתיבות.

גיגול קל יראה שהמקרה הזה זכה לסיקור מספיק נרחב כדי שאזכור אותו. את הילד בן 17 מאופקים אני מקווה שאתה לא מאשים בקשרי הון שלטון.

לצערנו תאונה צריכה מרכיב נוסף כדי "לזכות" בחשיפה (5 נהגי אגד, טל שביט האהוב וכו'). עם כל הצער שבדבר, זה טבעי ומובן.

עוד באותו נושא: לא ברור לי מתי כן מפרסמים ומתי לא מפרסמים את שם הנהג הפוגע. את שם הנהג שפגע בטל שביט פרסמו רק לאחר שלושה חודשים, עת הוגש כתב אישום. את שם הנהגת שפגעה למוות ברוכב גיא תמרי אני עדיין מנסה לברר (אפרופו רוכב מאוד מוכר, אחיין של אלוף שגם נהרג בתאונת מסוק, סיקור נרחב)

פורסם
עדיין לא בידיוק הבנתי איך אי-עדכניות עושה אותי קשקשן, אבל מה שעושה לך טובה.

בנוגע לשאר, איבדתי אותך.

דיברת על יחסי הון שלטון ו"הבן של" ולכן החמירו בעונש..

אכן החמירו בעונש אבל לא מהטעמים שאתה כותב עליהם , אלא שהשופט במחוזי חשב כי מדובר במכה שאותה יש לנסות להכחיד או לתת תו מחיר גבוה לעוברים אותה.

בית המשפט העליון החליט שיש לעלות את רף הענישה לעבירות הללו , אך לא בצורה כה קיצונית ולכן פסק "רק" 14 שנה במקום ה 20 שנה שפסק בית המשפט המחוזי.

כעת יהיה קל יותר לתת עונשים בסביבות הרף הזה.

אז איפוא השפעת הון ושלטון , ואצל מי ההון במקרה הזה של מיטל אהרונסון ז"ל??

בוא שתף אותנו בידיעות שישמטו את הלסת שלנו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ב. עיריית ת"א, ברשלנות מדהימה וכהות חושים, צמצמה את שדה הראייה ברחוב פנקס - שהוא רחוב מהיר בפועל - בכך שסללה שביל אופניים נטוש ע"ח נתיב. אני כמובן לא מצדיק את הנהג הרוצח והשפל הזה, אבל לצמצום שדה הראייה יש אפקט, אין מה לעשות. גם את אשתי כמעט דרסו השבוע ברחוב פנקס, ובמזל היא נצלה.

מסכים לגמרי. הטימטום של העירייה ממשיך בשורת הרכבים שחונה בעצם "באמצע הכביש". אם נהג הרכב החונה מבקש לצאת מרכבו לאחר החניה הוא כמעט נדרס ממכוניות חולפות תוך סכנה לתלישת דלת הרכב, אם הנוסע מבקש לצאת הוא כמעט נדרס מאופנים/קורקינט חשמלי/קטנועים שדוהרים כמו מטורפים במסלול האופנים. חלם זה כאן.

שביל האופניים ההזוי הזה , שדוחף את המכוניות החונות לאמצע הכביש ומהווה סכנה גם למכוניות הרוצות להשתלב מרחובות שחותכים את פנקס, פשוט מסוכן. לא רק להולכי הרגל אלא גם למכוניות.

לא פעם אני מנסה להשתלב וצריך להמר טיפה כדי לראות מה קורה בנתיב .

עוד משהו בקשר לצרפתים : אחותי נוסעת לה לפני X זמן בכביש החוף סמוך לנתניה במהירות חוקית ורגועה בנתיב הימני,

הרכב עמוס ב4 או 5 אנשים.

פתאום רכב עם 2 צרפתים שובר בפתאומיות לתוך הרכב שלה ופוגע בדיוק בין דלת הנהג לדלת הנוסע ,גורם לה כמעט לאבד שליטה וברגע האחרון להיעצר.

החולירות ניסו לברוח (כנראה ככה מחנכים אותם) אך מתנדב של מתנ"א שלא היה בתפקיד אך כן היה באיזור וראה את התאונה, הצליח לעצור אותם.

את המשך התגלגלות העניינים אני לא אפרט אבל בואו נגיד שעד היום הם לא שילמו על זה והתנהגו בצורה מחפירה שהעלתה לי את הדם לראש לא מעט פעמים ,אך הבטחתי להורים שלי שלא אתערב ונשארתי מחוץ לפרשה הזו.

בשורה התחתונה : למזלנו היא לא איבדה שליטה על הרכב והרכב היה רכב בטיחותי עם כריות צד שנפתחו בזמן וכל הנוסעים התאוששו. (וגם הרכב לאחר תיקון בכמה עשרות אלפי שקלים).

הם באים לכאן, עושים מה שבראש שלהם כאילו אין חוקים במדינה הזו ובסוף הקיץ משאירים קרקע חרוכה וחוזרים לצרפת.

ולא, זו לא גזענות, אלו עובדות. הבניין בו ההורים שלי מתגוררים בנתניה - חצי ממנו מכור לצרפתים וההתנהגות שלהם פשוט מרתיחה במהלך חודשי הקיץ כשהם נמצאים.

לקט קצר : זבל בחדר מדרגות, מישהו ניסה לקלוע שקית זבל מקומה שניה לתוך הפח ברחוב (ולא הצליח),

התקנת צלחות לווין פירטיות בניגוד לחוקי הבניין תוך גרימת נזק לרכוש משותף, השתמטות מתשלום מיסי ועד בית לכל השנה גם על החודשים שהם נמצאים וכו' וכו' לא חסרות לי דוגמאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל הפאסון שאתה מחזיק פה אה-לה בורג'ואר מתוחכם הלך בשניה, גילינו עליך שאתה נתנייתי במקור! :lol:

אז אתה בעצם לא אייל במלעייל אלא אייל במלרע!:roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...