Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדיפלומט יש חסינות מפני העמדה לדין במקרה זה בארץ.

ככל שאני יודע , מה שעושים הוא עומד לדין בארצו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל האנשים, מדובר כלל הנראה בBMW X6M. היצא לי לראות את הרכב הזה במרכז ת"א פעם אחת (איזור בלפור) ויש לו לוחית לבנה בגלל שהלוחית היא מארה"ב, ועדין אין לרכב מספר ישראלי.

אני מקווה שיגיעו עם הבן אדם הזה למיצוי הדין כשורה.

שבת שלום

*תמונות של הרכב מסתבבות באתרים של תצפיות של רכבים מהארץ...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לכל האנשים, מדובר כלל הנראה בBMW X6M. היצא לי לראות את הרכב הזה במרכז ת"א פעם אחת (איזור בלפור) ויש לו לוחית לבנה בגלל שהלוחית היא מארה"ב, ועדין אין לרכב מספר ישראלי.

אני מקווה שיגיעו עם הבן אדם הזה למיצוי הדין כשורה.

שבת שלום

*תמונות של הרכב מסתבבות באתרים של תצפיות של רכבים מהארץ...

רשום שהתייר מצרפת , יותר סביר שהרכב עם לוחית רישוי אירופאית.

ואכן זאת X6M

פורסם

חלאת אדם. המקרה הזה נותן משמעות חדשה לגמרי לפגע-וברח.

מי יתן וימצאו דרך להביא את הנבלה לבית משפט על מנת שיעשה איתו צדק.

עכשיו שהוא נמלט, מה קורה במצב שכזה?

פורסם

ימצאו אותו מאוד מהר, בהנחה ולא השתאו יותר מדי העבירו דרישת מעצר לשלטונות צרפת ושם כבר יעצרו אותו.

אזרחות חוץ לא פותרת אותך משמירה על החוק במדינה בה אתה מתגורר ולמשטרה תיהיה מוטיבציה מאוד מאוד גדולה למצות את הדין עם אותו בן זונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הדיווחים אומרים שהוא כבר בצרפת

תראו את המכסה מנוע

1145611-5.gif

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני מאמין שלאדם בעל ממון ייש דרכים לצאת מהארץ ללא רישום.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

איזה שקע במכסה מנוע... בחורה אומללה. אני מקווה גם אם ברח לחול לא יוותרו וימשיכו לרדוף אותו, חתיכת בן ז*ונה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בYNET יעשו הכל בשביל ל"זרום" עם סיפורים סקסיים על דיפלומטיים או תיירים?

אני מניח שלמשטרה יש את המקורות שלה לגבי העובדה שזה תייר צרפתי "שעלה" (אם הוא עלה איך הוא תייר?) אם הוא תייר צרפתי למה יש לו רכב מארה"ב (יכול להיות שהם ראו אזרחות צרפתית במקרה וזרמו עם הסיפור?)בכל מקרה די מוזר הסיפור הזה אבל למשטרה יש מידע שלנו אין.

לגבי YNET, כל זב חוטם יודע שהרכבים האלה מגיעים ביבוא אישי וזהו ללא ספק רכב ביבוא אישי מארה"ב. לא מצרפת ולא דיפלומט, והם עדיין מציינים בגאווה "לוחית זיהוי זרה" בשביל להצית את דמיון ההמונים במקום פשוט לציין שזה כנראה רכב ישראלי לכל דבר שפשוט לא עבר עדיין בעמדה מס 1, או לפחות לעלות ספק בעניין.

פשוט בושה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4123252,00.html

• תוכן חדש...