Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

arama , ככל שאתה כותב יותר , ככה אתה מראה שקו המחשבה של רחוק משלי מכדי שיהיה אפשר להסביר לך , למעשה אתה בכיוון ההפוך משל השרשור .

לא סתם הרכבים הנשקלים הינם בעלי הנעה אחורית , מנועים אטמוספיריים ועדיפות לגיר ידני .

הם מהירים בהרבה מה-S2000 , ולא סתם עדיין לא הצלחתי לבחור מי מהם יחליף את ה-S .

בטיפוס הרים יש אתה אלא שירצו לספר על גובה ההר עליו טיפסו , ויש את אלא שיבחרו לספר על קושי המסלול , או עד כמה קשה היה לטפס .

כך זה גם בעולם הנהיגה , האיבו לדורותייה היא מכונה מדהימה , אבל הקלף החזק שלה הוא גם חולשה שלה - הדיפרנציאלים האקטיביים מעלים את האחיזה לרמות קיצוניות , אבל מורידים את מאמץ הנהיגה באותה המידה .

Fitch , כבר פירטתי , שבתוספת לא גדולה (יחסית) כבר אפשר לרכוש קאררה (רגילה או S) - זו בדיוק הצעה שנתנה לי על 997S שמורה מאוד .

ה-4C נשמע חם , אבל פשוט לא אפשרי לפי המחיר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
50,000 יורו שווה בארץ לחצי מיליון שקל אחריי מיסים

קצת חורג מגבולות התקציב, אבל בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת

וכמה אתה חושב עולה 997 קאררה s משומשת או קיימן?

turboy

פורסם

קאררה או קיימן הוא כבר יכול להשיג משומשות במחיר סביר

4C רק בעוד שנה (לפחות, מניח שיותר) תגיע לארץ, בעוד כמה זמן הוא יוכל להשיג משומשת בגבולות התקציב?

נראה לי שהוא לא מתכוון לחכות למכונית עוד 3-4 שנים, אלא אם כן הוא ממש ממש נהנה לבחון מכוניות :lol:

פורסם

היגואר xk היא הקופה היפה ביותר בישראל,לטעמי אפילו יותר יפה מהאסטון v8 ואנטג׳.

עם זאת לא נראה לי שהיא מספיק ספורטיבית בשביל פותח השרשור.ה-xkr היא כבר ליגה אחרת וגם עולה בהתאם וגם נדירה בטירוף בארץ(לדעתי מסתובבות לא יותר מ-3-4 בארץ)

אני הייתי מעדיף להזמין דרך ייבוא אישי קיימן ידנית בת שנתיים או להמשיך לחפש פורשה ידנית(משימה לא פשוטה בכלל),במקום ללכת על קאררה s לבנה בת 6 עם גיר טיפטרוניק:wink:

לפחות יש משוטים על ההגה?

turboy

פורסם

האם ה- 997S המדוברת היא הלבנה, 2006 עם 45,000 ק"מ על הספידומטר ופנים בצבע בז' שמפורסמת בלוחות ???

אח...

החלום שלי הוא 911 בצבע לבן. אם אפשר מדגם GTS שנת 2010-2011 ג'אנט שחור מקורי ופנים אלקנטרה אפור...

מנוע 3.8 ליטר בהספק של 408 כ"ס, 23 כ"ס יותר מקאררה S, ומומנט זהה של 42.8 קג"מ אך שמגיע ב-4200 סל"ד, 200 סל"ד מוקדם יותר מה-S. תאוצה 0-100 קמ"ש ב- 4.2 שניות.

בדיוק כמו הרכב של השכן שלי בחניון....שפשוט בא לי להרוג אותו שלא מזיז את הרכב... חוצפה.

---

פורסם

מעולם לא כתבתי שמדובר על הקאררה S הלבנה שמפורסמת בלוחות , אבל גם היא פרט שמייצג את השוק (ונראית די טוב , למעט הק"מ הגבוה) .

עידן , תחושת בטן אומרת לי שאתה תעמול מספיק קשה בחייך , שבשלב מסויים החלום הזה כבר יהיה מאחורייך .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני הייתי אם אותם התלבטויות כמוך ובסוף רכשתי Z370 ואני לא מצטער לרגע, מה שקנה אותי זה עצם השילוב בין נוחות יחסית בנסיעה יום יומית לבין אגרסיביות והתנהגות בנסיעה תובענית. ממליץ בחום. (דרך אגב אייל כבר לא נמצא בקרסו)

פורסם

מתוך סקרנות - יש התפתחות בנושא? כיוון מסוים לרכב ספציפי? הוחלט על דגם מסוים כבר?

ומצחיק שאנשים פה "בוכים" על "למה אין לי פורשה" כשיש להם 370Z בבית :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יכול להוסיף עוד קצת:

לעניין הניסאן - הZ370 היא מכונת נהיגה מעולה .מהחדות והטובות שבארצנו . מאוד יפה .אין ספק שאתה תהנה ממנה .

שתדע וזה אני אומרת בוודאות - עלויות הטיפולים והאחזקה מאוד זולים .פשוט בדיחה .

מה שלא אהבתי בניסאן זה את המנוע האטמוספרי ( צריך להרוג אותו כדי שיזוז ) והרעש המעיק והתהודה בתא הנוסעים כשלוחצים עליו אבל אפשר לפתור הבעיה - צריף להחליף את מערכת הפליטה למשובחת יותר .

הקאיימן היא מכונית מדהימה לנהיגה - והתחושה היא של אוטו מרוץ .אבל הטיפולים מאוד יקרים .

אני אחרי התלבטות קשה הלכתי על ה1M ( תקשיב לחברה פה הם יודעים מה שהם מדברים).לא תוכל להשיג אותה

פחות מ400 אלף על הכביש אבל לפי הביקורות היא החיה האולטימטיבית .

בכל מקרה מצבך מצויין חביבי - בחירה בין המועמדות היא כבר זכיה כשלעצמה

פורסם

היי חברים , לא שמתי לב שהגבתם .

לא פסלתי לחלוטין את הניסאן , אבל אני מתקשה להצדיק את הרכישה שלה בהשוואה לקורבט (במחיר של הניסאן אפשר לייבא כל אחת מהגירסאות המהוקצעות של הקורבט) , למעט השקט של האחריות והטיפולים .

את הקאיימן הפסקתי לחפש , אם אני חוזר לפורש זו הקאררה , ואני מעדיף שלא בשנתונים שאני יכול להרשות לעצמי (997 ראשונות) .

ה-1M יקרה מאוד , ואני לא רואה איך אני בוחן אותה לפני הרכישה .

שני כיוונים כרגע , האחד הוא להשאיר את ה-S2000 ולחדד אותה מעט , אבל אני אוהב מכוניות מקוריות יחסית , השני הוא קורבט .

הספקתי ללמוד הרבה מאוד על קורבטים , ומצד אחד דגמי הספורט (Z51/Grand Sport) נחשבים מעולים (מתלים , אנטי רולים , בלמים , הילוכים סופיים , מצננים לכל נוזל אפשרי , וכידניות קופה יש להם עוקת שמן יבשה) , מצד שני זו עדיין מכונית ספורט אמריקאית לטוב ולרע ובנוסף שברולט צפויים להוציא דגם חדש .

כבר הספקתי לבדוק כמה אקזמפלרים , אבל אני לא ממהר .

אגב , למי ששאל XKR עולות קרוב ל-400 אלף .

פורסם
היי חברים , לא שמתי לב שהגבתם .

הספקתי ללמוד הרבה מאוד על קורבטים , ומצד אחד דגמי הספורט (Z51/Grand Sport) נחשבים מעולים (מתלים , אנטי רולים , בלמים , הילוכים סופיים , מצננים לכל נוזל אפשרי , וכידניות קופה יש להם עוקת שמן יבשה) , מצד שני זו עדיין מכונית ספורט אמריקאית לטוב ולרע ובנוסף שברולט צפויים להוציא דגם חדש .

כבר הספקתי לבדוק כמה אקזמפלרים , אבל אני לא ממהר .

יש לך את ה-Z06 עם חבילת Z07(למעשה Z06 משודרגת מתלים,ברקסים וכו') שאמורה לצאת ממש בקרוב.

לא בטוח שזה יעניין אותך-אבל הרכב הזה עשה 7:22 ברינג שזה זמן פסיכי לחלוטין(2 שניות מהר יותר מ-GTR35 MK2 עם הנעה כפולה ואחיזה אינסופית,וכמעט 20 שניות מהר מהדגם הקודם).

מבחינת חדות ותקשורת סביר מאוד להניח שהיא עדיין תהיה רחוקה מ-GT3RS או 458 אולטרה-יקרות.

בהצלחה.

turboy

פורסם

גם אחריי הנחה מאוד נדיבה , את ה-Z06 הרגילה אי אפשר להוציא בהרבה פחות מ-500 אלף , לצערי אתה לא בכיוון .

אני אסתפק גם בגרסאות הספורט (ה-GS לא שונה משמעותית מה-Z06 למעט המנוע) , שכבר מצויידות היטב .

הבעיה שלמצוא אחת בארץ , ועוד עם התנאים שלי (קופה , ידנית , Z51/GS , גוף רחב ובצע אפור\לבן) זה בלתי אפשרי , אני שוקל לחכות שיהיו GS זולות בחו"ל ולהתעסק עם ייבוא .

פורסם

תשמע תקנה ניסאן אין עליה! יש לאחי בדיוק כזה אוטו ופשוט תענוג, אוטו חייה רעה בכביש, תאוצה מדהימה, זולה ואמינה..

לא הייתי הולך אחרת רק על הניסאן.. !

• תוכן חדש...