Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. שבועיים בדנמרק ונורבגיה, האם נכון מה שראיתי לגבי המחירים של הדלק שם? יותר יקר (בהרבה) מאשר בארץ?

האם יש הצדקה לדיזל? כל מי ששכר שם רכב מוזמן לספר ולתת רעיונות וטיפים.

תודה מראש.

פורסם

לא ביקרתי בסקנדינביה, אבל נסיוני באירופה הוא שלא שואלים אותך, אתה מגיע לתחנת ההשכרה ואז מגלה איזה מנוע מותקן ברכב שקיבלת.

לפעמים אפשר לבקש העדפה של דיזל, אבל זה לא מבטיח את קבלתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק דיזל, אתה חוסך כמעט 40% על דלק!

כשתגיע לקבל את הרכב, תפעיל מעט אדיבות, ותבקש יפה - כך תקבל את הרכב שתרצה.

לי בזמנו הוצעה B קלאס אוטומטית, כשביקשתי ידני זה הפך לניסאן נוט, וכשביקשתי דיזל זה הפך לפוקוס.

קצת דיבור מתחנפן וקיבלתי את הבחירה בין golf 2.0 tdi בעלת 140 הסוסים ו32 קג"מ וBMW סדרה 1. (בחרתי בגולף אגב, כי הייתי עם ההורים ואין מקום בBMW מאחורה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לי בזמנו הוצעה B קלאס אוטומטית... בחרתי בגולף.

שים לב מה כתבת. היית בהרכב משפחתי, הציעו לך מיקרוואן, ואתה העדפת לקחת גולף... :roll:

במילים אחרות, שמת את הנוחות של המשפחה בעדיפות שניה, והלכת על רכב יותר קטן ופחות נח

ע"מ שתוכל להנות מהנהיגה. בטח גם הרגשת גבר על איך שהוצאת מהם את האוטו עם הגיר הידני.

עם כל הכבוד להישגים הכבירים שלך בפעמיים וחצי שהיית בחו"ל (או אפילו 5, לא משנה לצורך העניין),

אין שום חוק או סטטיסטיקה שיבטיחו לך שדרוג/שינוי במקום. לפעמים הם יציעו לך משהו לבד, ולפעמים

לא משנה כמה נחמד תהיה, עדיין תקבל בדיוק את מה שהזמנת (או גרוע מכך, משהו מהקטגוריה שלא

מתאים לך בפועל). אני משער שיש לי קצת יותר נסיון ממך בתחום הזה, וגם עם כל הדיבור היפה שלי

וההתנהלות הקבועה מול משרדי ההשכרה, אני אף פעם לא יודע באמת מה אקבל עד לרגע האמת.

כל אחד מאיתנו רשאי לעשות מה שבא לו ולתכנן את נסיעותיו בהתאם, אבל כשבא מישהו חיצוני ושואל

שאלה, עצות כאלה עלולות לגרום לו יותר נזק מתועלת. תחשוב על זה פעם הבאה שאתה רוצה לספר

לכולם איזה גבר אתה.

פורסם

כמובן בתלות של כמות האנשים והמטען שלכם, לפעמים עדיף לבצע דאון-גרייד לרכב אם זה מאפשר לך לקבל רכב דיזל כי חוסכים ככה המון כסף, כסף שאפשר להנות ממנו הרבה יותר באיזה מסעדה טובה או להתפנק באיזה זוג נעליים מגניבות לאשה.

והכי חשוב, אדיבות, אדיבות ועוד קצת אדיבות כי עם הוולגריות הישראלית המצויה (לא אתה חו"ח, אני הרי לא מכיר אותך) לא תוציא מהם כלום, ההפך, תיתקל מיד בפנים חתומות, שרות קורקטי ושום גמישות מצידם.

דריש, סתם הגזמת, "שמת את נוחות המשפחה בעדיפות שניה"? :shock:

מה הבעיה ל 3 אנשים עם ציוד בגולף חדשה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דריש, סתם הגזמת, "שמת את נוחות המשפחה בעדיפות שניה"?

מה הבעיה ל 3 אנשים עם ציוד בגולף חדשה?

נהגתי לא מעט על שני הדגמים, והמרצדס הרבה יותר מרווחת. היא גם מרגישה מעודנת ואיכותית יותר בפרטים הקטנים, עם כל הכבוד לפולקסוואגן. כשיוצאים לטיול של כמה ימים זה חשוב, ואם הייתי צריך לבחור אם המשפחה שלי תבלה את הזמן הזה במרצדס או בגולף, לא הייתי חושב פעמיים. את זה אני אומר מנסיון על שתי המכוניות, קל וחומר אם לא היה לי את הנסיון הזה לא הייתי ממהר לוותר על האופציה הראשונה.

עלות של דיזל מול בנזין היא אכן שיקול חשוב, אבל אני בספק אם במקרה הזה היה שווה ללכת על הדיזל. לענ"ד, תחושת ההישג האישית גברה פה על השכל הישר, והמשפחה הפסידה בשורה התחתונה (גם אם חסכה כמה עשרות יורו על דלק).

פורסם

לא פעם ולא פעמיים הזמנתי רכב השכרה באירופה. בכל המקרים כשביקשתי דיזלקיבלתי דיזל. גם אם זה אומר שאת הבמוו 523 הידנית החליפו באודי A6 סטיישן מנוע 2.7TDI אוטומטית (שנחשבת קטגוריה מעל).

יותרמזה, כשהזמנתי במוו סדרה 1 קבריו, ציינתי שאנחנו 3 אנשים עם מזוודות - לכן כשהגעתי לקחת את הרכב נתנו לי לבחור בין הסדרה1 לפז׳ו 307cc שלטענתם תהיה נוחה יותר כיוון והיא מרווחת יותר. הקשבתי לעצתם ולקחתי את הפז׳ו. היה תענוג ןלא התחרטתי לרגע.

השכרתי לא פעם ולא פעמיים רכב בחו״ל, בעיקר באירופה. כשאתה מבקש דיזל, אלא אם מדובר בסניף קטן שפשוט אין לושום דבר אחר במלאי, יעדיפו לשדרג אותך לקטגוריה מעל ושתקבל דיזל מאשר לתת לך בנזין בקטגוריה שהזמנת. זה כמובן תלוי בכךשציינת במועד ההזמנה את הבקשה לדיזל.

ד״א, לסיקסט יש שירות שאתה יכול לראות באינטרנט את הרכבים הזמינים בתחנת ההשכרה כ24 שעות לפני ולבחור את הרכב הספציפי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Shellcase - לא שכרתי הרבה פעמים מכוניות, אבל לפחות בחצי הפעמים קיבלתידגם שונה מזה שהזמנתי. וזה כלל גם דיזל כאשר לא ביקשתי ובנזין כאשר ביקשתי דיזל (אבל בהזמנה היתה הערה שרכב דיזל ינתן רק אם יהיה במצאי).

באגירה - גולף בהחלט צפופה לשלושה על מטענם. אני שכרתי גולף לפני כחודשיים ותא המטען הספיק ל-3 המזוודות שלי (הייתי עם אתי וילד אחד) רק לאחר הרב ניסוי וטעיה בתוספת לחץ פיזי לא כל כך מתון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...