Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע הזוי שהם לא ברחו, זה יכול להפוך מהתפרצות לשוד, משהו שגנבים בדרך כלל לא מעוניינים בו.

פעם הבחנתי בשני ערבים מנסים לגנוב לי את הקטנוע עם מברג, ירדתי אליהם עם רפליקה של ברטה והם ברחו ישר...

במחשבה שניה הייתי צריך לבוא בשקט ולשבור להם את המפרקת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעבר לכך אני מתחיל לחשוב שלא מדובר בפורץ, אלא אדם שרצה להיכנס לדירה כדי לסגור איתך או עם בני הבית חשבון ולא כדי לגנוב (תתחיל לחשוב בכיוון של האם אתה מסוכסך עם מישהו או חייב כסף למישהו). ושוב: אף פורץ לא ימשיך לנסות לפרוץ לדירה כשהוא יודע שבעל הבית ער, וכאן אני שומע על המון פריצות שנמנעו אפילו בגלל שבעל הבית הדליק את הפרוג'קטור בגינה, ובגלל שראו את האור הם פשוט ברחו!

אין מצב שזה בגלל זה, לא קיים אדם בעולם שאני או בני הבית מסוכסכים איתו ברמה כזאת, אין לנו קשר עם אנשים מהסוג הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
פורץ שלא בורח כשבעל הבית ער ועדיין ממשיך לנסות להיכנס לדירה זה פורץ שהיה תוקף את בעל הבית במידה והיה מצליח להיכנס, ובמקרה הזה לדעתי ינסה שוב לפרוץ בעתיד. אני הייתי מתייחס למקרה הזה בחומרה ולא עובר לסדר היום, אם ניסו להיכנס דרך הדלת תתקין אמצעים נוספים על הדלת - עיניין סוגר הביטחון זה רעיון טוב.

מעבר לכך אני מתחיל לחשוב שלא מדובר בפורץ, אלא אדם שרצה להיכנס לדירה כדי לסגור איתך או עם בני הבית חשבון ולא כדי לגנוב (תתחיל לחשוב בכיוון של האם אתה מסוכסך עם מישהו או חייב כסף למישהו). ושוב: אף פורץ לא ימשיך לנסות לפרוץ לדירה כשהוא יודע שבעל הבית ער, וכאן אני שומע על המון פריצות שנמנעו אפילו בגלל שבעל הבית הדליק את הפרוג'קטור בגינה, ובגלל שראו את האור הם פשוט ברחו!

מסכים, פורצים לא באים כדי להתעמת, הם באים כדי לקחת כסף ופריטים יקרי ערך ולהסתלק כמה שיותר מהר. למישהו מהעבודה של חברה שלי פרצו בלילה, אף אחד לא התעורר, לקחו מחשב נייד וכסף, עימות מבחינתם הוא הפרעה וסיכון.

עשית בשכל שהתקשרת במהירות למשטרה ולא יזמת איתם עימות, סביר להניח שהם היו מוכנים לכך אם הם המשיכו לנסות לפתוח את הדלת כששמעו אותך. הם היו שניים ואני מאמין שהיה להם גם כלי נשק כלשהו.

אני ממש מבין אותך, במצבי לחץ כאלה גם להתקשר למשטרה באופן מיידי זה לא עניין טרווילי, ויש אנשים שיקפאו במקום (ביחד עם הביצים) כשיראו שני רעולי פנים מחוץ לדלת שלהם. זה גם מאוד קל לכתוב על גבי הפורום "הייתי פותח את הדלת ומביא להם מסובבת שלמדתי בחוג קראטה". בפועל, זה הרבה יותר קשה.

הוסף עוד מנעול פנימי לדלת ותישן עם לום בהישג יד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שמע,

סיפור לא נעים בכלל, בייחוד כשיש לך תינוקת בבית לדברייך.

ראשית אמליץ לך להביא מנעולן כדי להחליף מיד את המנעול שעבדו עליו (כדי שאם חלילה יגיעו שוב לא יהיו להם קיצורי דרך בעבודה).

מעבר לזה, זה אחלה זמן לאמץ כלב, גם אם הוא לא יתקוף, הוא ירתיע ויתריע אם חלילה יקרה מקרה כזה שוב.

למרות שזה מקרה לא נעים והעובדה שהם לא ברחו אכן מוזרה, אני נוטה להאמין שהם לא יחזרו, מהחשש שבפעם הבאה שהם יגיעו תמתין להם מלכודת (אתה עם אקדח או לחילופין בלשי משטרה).

שיהיו לך לילות שקטים חבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התינוקת זאת אחותי:wink:

הלוואי והייתה אופציה להחזיק אקדח או לפחות האקדח טיזר הזה שיש לשוטרים, מכת חשמל כזאת תעצור כל בן אדם.

יש כבר שני מנעולים על הדלת, להוסיף עוד אחד זה כבר מוגזם לא?

אבל כלב יכול להיות נחמד, פיטבול חוקי?:-P

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גם אם תביא פינצ'ר הוא יעשה כ"כ הרבה רעש שהגנבים יגידו שכל העולם יתעורר בטח עכשיו :wink:

אצלי רק מישהו עומד ליד הדלת הכלבה נובחת על הדלת וישר באים להסתכל.

Scan Speak

פורסם

לגבי שוקר יש מבחר גדול בשוק,

האפקט של אחד עם זרם גבוה [ותבדוק יש הבדלים רבים בשוק]. פשוט מדהים,הוא מנטרל את התוקף וגורם לו להתכווצות שרירים לפרק זמן של 10 דקות שאחריהם הוא עדיין בקושי זז.

אם אתה מעדיף לא להתקרב אלה [טונפה או בייסבול] לא מצריכות הכשרה מיוחדת ויש סיכוי גבוהה לנטרול התוקפים [אלא אם אתה ממש קטן ולא יוצלח] ואז יש סיכוי שינטרלו אותך.

אני באופן אישי כשאשתי מעירה אותי באמצע הלילה הדבר הראשון שאני עושה זה תופס סכין ומחזיק אותה בעמדת שיסוף ,אולי זאת ההכשרה שקיבלתי ואולי העצבן שבי אבל המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש זה ,מי מעיז להעיר אותי באמצע הלילה,

המחשבה השניה זה ,מי מנסה להיכנס לי לשטח שלי באמצע הלילה.

והמחשבה השלישית זה ... טוב אני לא ממש חושב ישר מכוון מטרה.

בפעם הראשונה שאשתי העירה אותי היא מספרת שהיא נבהלה מהמבט שהיה לי בעיניים.

למי שיש הכשרה בטכניקת סכין נכונה יודע שלנטרל תוקף לא דוקרים אל משספים גידים על מנת למנוע אפשרות תקיפה ונטרול גפיים .

כשעובדים נכון לא צריך לדקור . [כמו בסרטים הבאים רק כמובן לא להגיע לגרון רק לנטרל ]

http://www.youtube.com/watch?v=kGYIsO7tonk&NR=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=eI9Hpn3uP7o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

צעקתי אליהם שיתרחקו מהדלת ושאני קורא למשטרה, הם מצידם המשיכו לנסות לפרוץ למרות הקריאות שלי.

אני קורא ולא מאמין!!! אתה צועק אליהם מבפנים, והם לא בורחים?

כמה זמן הם עוד המשיכו לנסות אחרי שצעקת?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
נשמע הזוי שהם לא ברחו, זה יכול להפוך מהתפרצות לשוד, משהו שגנבים בדרך כלל לא מעוניינים בו.

לי זה בכלל לא מסתדר הסיפור הזה.

הם מנסים לפרוץ את הדלת, מישהו צועק להם מתוך הדירה עצמה, בשלב הזה כל פורץ/שודד היה טס מהמקום משלל סיבות שמיותר לפרט אותם (הם לא יכולים לדעת כמה אנשים יש בבית, איזה כלי נשק בני הבית מחזיקים, המשטרה כבר בדרך לדירה מה שמותיר להם זמן קצר יחסית להתרחק מאיזור).

זה פשוט לא הגיוני, אלא אם כן הוא לא צעק להם בכלל או שאיכשהו הם לא שמעו אותו, או שהם באו לעשות משהו גרוע משוד שיניב להם כסף כי סיכון ברמה הזאתי מצריך סיבה מאוד מיוחדת להמשיך לנסות לחדור לדירה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הגיוני או לא הגיוני זה מה שהיה, אין מצב שהם לא שמעו כי סך הכל דלת הפרידה בינינו.

אני קורא ולא מאמין!!! אתה צועק אליהם מבפנים, והם לא בורחים?

כמה זמן הם עוד המשיכו לנסות אחרי שצעקת?

מהרגע שזיהיתי אותם וצעקתי לעברם, ועד שהגיעה המשטרה, כל זה לקח בערך 6 7 דקות.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רק לי עבר בראש שיש מצב שהפורצים חירשים? לא מזמן שמעתי ברדיו פרסומת נדמה לי של פלדלת המגיעה עם אזעקה מובנית בתוך הדלת תבדוק את זה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...