Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הכותרת הדרמטית הסיפור הוא כזה:-)

יום חמישי האחרון בסביבות השעה 3 לפנות בוקר, קמתי כדי לשתות מים, משהו שאני לא נוהג לעשות.

שמעתי רעשים מוזרים מהדלת, כאילו מנסים לפתוח אותה, הסתכלתי מהעינית של הדלת ונהייתי פשוט לבן, שתי רעולי פנים מנסים לפרוץ את הדלת. צעקתי אליהם שיתרחקו מהדלת ושאני קורא למשטרה, הם מצידם המשיכו לנסות לפרוץ למרות הקריאות שלי.

5 דקות מהרגע שיצרתי קשר עם משטרה ניידת הגיעה לבניין וכנראה מישהו שהיה למטה הודיע להם והם ישר ברחו דרך גרם המדרגות, כשהשוטר הגיע הוא לקח פרטים ואמר שהם יודעים על חולית פורצים שפועלים באזור ולא היה מוכן לפרט מעבר, כל מה שאמר זה להודיע לשאר הדיירים שיפתחו עין. בבנייןאצלנו יש מצלמה בכניסה לבניין, בלובי ובכל המעברים והכניסות האחרות לבניין, בנוסף יש לנו אזעקה בבית.

כשהלכתי עם השוטר לבדוק את המצלמות, לא הצלחנו לשחזר כי כנראה הם ניתקו הם המצלמות מהחשמל ומכבלי התקשורת.

העניין הוא שיש לנו 47 דירות בבניין ואין לי מושג אם הם בחרו בדירה שלנו באופן אקראי או כי הם מתכננים דווקא על הבית שלנו והפחד הוא שהם יחזרו, כי כנראה פחד אין להם.

על המשטרה אי אפשר לסמוך לפי מה שהתרשמתי מהטיפול שלהם במקרה, מישהו היה פעם בסיטואציה דומה שיכול לתת עצה איך אפשר להמשיך להתנהל במצב פרנואידי כזה?

המשך ערב נעים :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הם שמעו אותך קורא להם והמשיכו לפרוץ אז אין להם מה להפסיד ואני ממליץ לך כפי שרשמת לעמוד על המשמר.

ראשית כל, במהלך השבוע הקרוב בדוק האם יש תנועות חשודות ליד הבניין שלך-רכבים שחונים עם אנשים לא מוכרים שמתצפתים על הסביבה, אנשים שיוצאים ונכנסים בכמות גדולה מהרגיל/נמצאים בין הקומות בחדרי מדרגות כי "טעינו ואנחנו מחפשים את...".

הייתי דואג לביטוח תכולת דירה.

שנית-שקול שימוש בלחצן מצוקה, ואולי גם התקן מצלמה סמוייה או שתיים בתוך הבית עצמו.

את הדבר הבא לצערי אני למדתי מניסיון אישי (בגלל בני נוער משועממים לפני כמה שנים ששתו יותר מדי וחשבו מעט מדי, ושוטרים שחנו 100 מטר מלפניי ולא הגיעו כי במוקד 100 אמרו שהם "בפעילות מבצעית" בזמן שהם נכנסו לקיוסק לקנות קפה):

רכוש גז מדמיע/שוקר חשמלי ודאג שיהיו עליך תמיד. אינך יודע מתי תזדקק להם.

אפשר לדעת על איזה אזור/עיר מדובר?

מאחל לך שבוע שקט.

פורסם

וואוו, מפחיד !! שמח לשמוע שהם לא הצליחו ומקווה שגם לא יחזרו.

לצערי עצות פרקטיות אין לי. שדרוג או התקנה של אזעקה בבית כנראה לא יעזרו מכיוון שמדובר ככל הנראה בחבורה מקצועית מאוד.

הדבר היחיד שאני כן יכול לחשוב עליו זה כלב, גם אם לא יפחיד אותם, הוא יכול להעיר אותך.

באיזה קומה אתה גר ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין בעיה ש9 מ"מ לא יכול לפתור. לכן אני תמיד ישן עם הנשק במרחק הושטת יד.

אם אין לך או שאתה לא רוצה נשק: אני ממליץ על תרסיס פלפל. למרות שזה לא אידיאלי להשתמש בו בחללים סגורים.

פלפל יעיל מאוד בנטרול אנשים, ואפשר להשתמש בו ממרחק. (מה שאי אפשר עם שוקר, שמצריך מגע ולכן אני לא ממליץ עליו)

V5

פורסם

ליאור חבל שלא פתחת להם את הדלת עם איזה משהו ביד... אני תפסתי פעם אחת מישהו ככה אבל בסוף מסתבר שזה היה איזה זקן שלא היה סגור על עצמו מה הוא עושה אז עזבתי אותו בשקט.

כלב בהחלט יכול לעזור בלהעיר אותך ועוד כמה שכנים ליד :lol:

Scan Speak

פורסם

גם אם הוא רוצה, להוציא רשיון היום כמעט בלתי אפשרי. צריך סיבה מאוד ספציפית כדי שיתנו לך, היה על זה שרשור לא מזמן.

פורסם

לצערי,שום דבר לא יתן פיתרון והרגשת ביטחון מלאה.

רק הייתי ממליץ לא להשאיר מזומן בבית,תכשיטים יקרי ערף או דברים סנטימנטלים בזמן הקרוב.

כמובן לדאוג לביטוח תכולת דירה,למרות שלדעתי לא יכנסו אליך שוב אלא אם היה מידע מודיעיני על הבית שלך ספציפית.

פורסם

אני בימים האחרונים הפכתי להיות בלש מCSI, כל פעם שאני נכנס לבית או יוצא אני מסתכל על הכביש לראות אם יש רכבים שונים שבדרך כלל לא חונים, לפעמים יש בני מיעוטים שנכנסים לחדר אשפה ומחפשים שם אוצרות אבל זה תמיד היה.

לגבי המיקום זה אשדוד, הקומה היא 6, דווקא שכונה שנחשבת לאיכותית++ :-P

העניין הוא שאין שום דבר בעל ערך בבית כמו סכומים גדולים במזומן או תכשיטים, כל אלה מאוחסנים בבנק.

שהייתי חייל משוחרר עבדתי בתור מאבטח, והאקדח היה צמוד אליי גם בבית, ברור שלא הייתי משתמש בו אבל תחושת הבטחון שהוא היה מקנה פשוט עצומה. יש לי עדיין רישיון נשק אבל הוא ארגוני, לא שווה כלום.

אשכרה זה חתיכת סרט רע, לראות אותם דרך העינית, אני עדיין מחפש את ביצה שמאל שלי, נפלה לי איפשהו בכניסה לבית ועדיין לא מצאתי אותה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם אין לך או שאתה לא רוצה נשק: אני ממליץ על תרסיס פלפל. למרות שזה לא אידיאלי להשתמש בו בחללים סגורים.

פלפל יעיל מאוד בנטרול אנשים, ואפשר להשתמש בו ממרחק. (מה שאי אפשר עם שוקר, שמצריך מגע ולכן אני לא ממליץ עליו)

לא כולם יכולים להוציא רשיון לנשק פה במדינה, ואני חושב שזה גם לא כל כך קל. חוץ מזה, אחרי מקרה שי דרומי יבדל"א/שלומי אסולין ז"ל יש לך בתי משפט שישיתו עליך תשלום פיצויים לפורצים :evil: תרסיס פלפל הוא יעיל מאוד אבל צריך לכוון אותו לאזור מסויים בפנים וצריך גם קירבה לפורץ, דבר מסוכן.

יאללה, מי בא לפתוח רכישה קבוצתית לטיזר? :lol:

פורסם

תשים דף A4 מודפס על הדלת ועליו רשום:

"בעל הבית הוא בעל חגורה שחורה בקראטה ראו הוזהרתם!"

אפשר להוסיף תמונה מגוגל של פרצוף של גרוזיני עצבני.

נ.ב

אפשר גם להזמין מנעולן שיוסיף מנעול בחלק העליון של הדלת(נראה לי קוראים לזה מרתוק),שמעתי שזה דיי יעיל.

פורסם

הרעיון של מיכאל נשמע טוב, אתה אומר שבמשך 5 דקות הם לא הצליחו לפרוץ את הדלת... זה כבר טוב, תוסיף עוד מנעול ואולי הם ילכו לדלת אחרת שתראה להם קלה יותר.

פורסם

תשאיל את הכלבים של liviu ו falou לכמה ימים..:)

אפשר להוסיף תמונה מגוגל של פרצוף של גרוזיני עצבני.

כמו הסמלון הקודם של עפר (falou) :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש מנעול אחד סטנדרטי של הדלת ואת הסוגר הרגיל הזה למעלה, בנוסף יש גם את המנעול הזה שנחשב למאוד קשה לפריצה, איך שלא קוראים לו:-D

ליאור חבל שלא פתחת להם את הדלת עם איזה משהו ביד... אני תפסתי פעם אחת מישהו ככה אבל בסוף מסתבר שזה היה איזה זקן שלא היה סגור על עצמו מה הוא עושה אז עזבתי אותו בשקט.

כלב בהחלט יכול לעזור בלהעיר אותך ועוד כמה שכנים ליד :lol:

עזוב אותך, יש בבית תינוקת, אין מצב שאני עושה משהו כזה שיסכן אותה אפילו בקצת וסמוך עליי שזה לא כזה פשוט כמו שאתה רושם. אנשים כאלה לא רואים בעיניים ויעשו הכל בד''כ כדי להשיג מה שהם רוצים. אני לא מעוניין בחור נוסף לנשימה, אם אתה כן אז פעם הבאה אני שולח אותם אליך, סגור ? :)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...