Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב10K שלא תיסע הרבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש משפחתית סטנדרטית, רצוי במחיר זול. האוטו לא ייסע הרבה - אני עובד מהבית, ורוב הסידורים וכו' הם בתוך העיר. הדרישה העיקרית מהאוטו שיהיה אוטומטי ועם מזגן נורמלי, מספיק מרווח לכיסא תינוק ועוד בוסטר לילד, ותא מטען סביר.

פעם היתה לי מיצובישי 92' פנתרה, אבל נאלצתי למכור אותה (לאחד מחברי הפורום :wink: ) כשנסעתי לחו"ל... חשבתי לקנות משהו דומה, אבל אני חושש שהעלויות של הטיפולים (אני לא מבין בזה כלום, טרף קל למוסכים) יוציאו את שכרי בהפסדי. גם ההימנעות מבוג'רס שווה לי לא מעט.

אז מה אתם אומרים? איפה אקבל את היחס הטוב ביותר בין עלות קניה לעלות טיפולים שוטפת, בהתחשב בכך שאעשה מעט מאוד קילומטרז'? כדי להבהיר, אין לי מגבלה מהותית בתקציב הקניה. המטרה היא לחסוך בסה"כ עלויות לאורך זמן.

פורסם

קשה להמליץ ללא תקציב, לפחות בקרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קשה להמליץ ללא תקציב, לפחות בקרוב.

תודה

העניין הוא שאני רוצה גם להבין מה היחס שצריך לצפות לו בין מחיר קניה ועלות תיקונים עתידיים.

לדוגמה, אם אני קונה לאנסר 92' ב-6,000 ש"ח לעומת איזה אוטו שנת 97' ב-15,000, אני לא עלול לאכול אותה בתיקונים?

כאמור אין לי מגבלה מהותית בתקציב, אני רק רוצה לחסוך לאורך זמן. פתוח להצעות מ-5,000 ועד 50,000 ואפילו יותר.

פורסם

בוא נתמקד יותר:

אם רוב הנסיעות בעיר אני ממליץ על סופר מיני,אם לא היו ילדים אפילו מיני.

1:גרנדה פונטו,יש לה גיר רובוטי,חסכוני אבל לא כולם אוהבים את אופן הפעולה של הגיר,יש קצת מכות בהעברת הילוכים,חלק אומרים זה לא נורא.

2-גטס,אחרי מתיחת פנים נושא הדלק שופר,רכב שנחשב לאמין,זול יחסית לאחזקה.

3-דיהטסו סריון.

ברכבים שהם בתקציב של 50,תהיה ירידת ערך יותר גדולה מאשר רכב ב 20K,מצד שני אלו מכוניות בני 3 שנים,ככה שהם חדשות יחסית,בטוחות אם זה מליסינג אולי הק"מ יהיה גבוהה יותר אך תקבל אולי שנת אחריות על חלק מהמכלולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן,כיסא יכנס לא בעיה ויש גם תא מטען סביר.

פורסם
כן,כיסא יכנס לא בעיה ויש גם תא מטען סביר.

בתא מטען של מכוניות כאלה ייכנסו עגלת תינוק ותיק גדול?

האם תאי מטען של מכוניות נמדדים באופן סטנדרטי שאני יכול להשוות? (נגיד, ליטרים או מידות בס"מ)

פורסם

תא מטען נמדד בליטרים,קשה לקבל מושג מה זה תיק גדול,אני מציע תלך לסוכנות פיאט,יש עדיין גרנדה חדשות,ותבדוק אם העגלה והתיק שלך נכנסים,ככה תוכל לדעת פחות או יותר כמה ליטרים אתה צריך.

פורסם

בוסטר + כיסא תינוק + עגלה + תיק.

כל זה נראה לי יותר מדי בשביל סיריון\גטס או אפילו פונטו.

אם אתה רוצה לחסוך, אבל עדיין לקנות רכב יחסית אמין, אפשר עד 15 אלף ש"ח למצוא ניסאן אלמרה שמורה ממודל 98.

נראה לי יותר מתאימה למשפחתך

אגב, יש כאן חבר פורום שמתלבט, האם למכור אחד כזאת במצב יחסית שמור ולעבור לרכב אחר , בהזדמנות שיש לו.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=104681

אין לי קשר אליו, פשוט עלתה לי המחשבה לאחר הדיון הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=394795

אלמרה תהיה די דומה ללנסר שהזכרת מבחינת מרחב פנים ובגאז', אולי אפילו יותר אמינה.

על רכבים ב תקציב של 5 אלפים אני לא ממליץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...