Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש פרייבט סולר.

צריכת הסולר פחות מעניינת אותי, אבל אני מעדיף ידני.

התקציב הוא עד 20000 לרכב כולל ישורי קו.

אני רוצה הרבה אוטו במעט כסף, אז חשבתי על VOLVO S40, ממורה נהיגה 350K... מה דעתכם?

אמנם אני אוהב יותר את הגרמניות, אבל הבורות יקרות, הגולף קטן לי, הקורדובות מוניות הרוגות 500,000 ק"מ, כך גם הפאביות...

מה שיותר חשוב לי מצריכת הדלק (כמו שכבר רשמתי) זה עלויות האחזקה השוטפות, לציין שאני מתכנן להחזיק את הרכב איזה שנתיים בערך.

תודה רבה.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם
קח בחשבון שהS40 דיזל

הם עם מנוע וגיר תוצרת רנו

מה זה אומר?

תשאל אנשים שהחזיקו רכב כזה

אני לא מכיר כאלו... בגלל זה אני שואל כאן. :oops:

אתה בטח מבין שרכב יוקרה ישן, ועוד עם ק"מ כזה לא צפוי להיות זול לאחזקה, נכון?

זה שזה רכב יוקרה לא ממש קשור, 350K לרכב סולר לא לא מי יודע מה מטורף, ועוד ל-10 שנים... לחמי הייתה פולו קלאסיק עם 458K בריאה ושלמה- רק סולר ולנסוע... הבורה שלי (ז"ל) ב-300K אחרי ניקיון מערכת יניקה נסעה כאילו אתמול יצאה מהחברה.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

אני לא חושב שיש מתחרה ראוי ל1.9 דיזל של קבוצת VW מבחינת שרידות המנוע והסלחנות לאיכות הדלק. ובמיוחד כשמדובר בגרסאות נטולות המדגש טורבו.

לגבי הוולבו- לגבי אמינות המכלולים איני יודע, אבל כל פיפס שתצטרך להחליף- קריעת כיס. כדוגמה כדי לסבר את האוזן- מראת צד (רק הפלסטיק שמכסה) עולה סביב ה1800 ש"ח (וולבו s70 '99) נכון ללפני כשנתיים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...