Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KSP או IVORY? איפה לרכוש מחשב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית אוהב את החנות שלי בגלל פיצ'ר מאוד נחמד, אני אומר לו מה אני רוצה, הוא מזמין מה אני רוצה.

אם אני רוצה לוח אם asus p8z68 delux הוא לא יביא לי את ה pro ויגיד שהוא יותר טוב כי יש לו כרטיס מסך עליו (מה שלא נכון).

אם אני משוגע שרוצה זכרונות של קינגסטון הוא יזמין לי קינגסטון ולא קורסייר למרות שבאמת אין סיבה לא לקחת קורסייר.

זה הפיצר הכי חשוב לאחד כמוני, תביאו לי מה שביקשתי ואל תביאו לי מה שלא ביקשתי ובטח אל תעבדו עלי בנושא, תודה.

ממה שאני קורא מספיק אנשים פה יודעים לחפש לבד בדיוק איזה חומרה תתאים להם לאיזה משחקים ולאיזה צרכים, תבוא עם מפרט ידוע ובקש אותו לדעתי.

עשיתם לי חשק להרכיב מחשב חדש ~#!$#$%&*^&)%^$%##@$!@#!@#

מישהו רוצה לקנות מחשב E8600 (אם או בלי מסך "LCD19 ?) עולה לי ביוקר הפורום הזה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אישית אוהב את החנות שלי בגלל פיצ'ר מאוד נחמד, אני אומר לו מה אני רוצה, הוא מזמין מה אני רוצה.

זה מה שעשיתי בKSP במשך 4 מחשבים, והיו לי כמה בקשות דיי הזויות בחלקם.

אגב KSP, באחד המחשבים שהזמנתי חתכו חלק מהקופסא של הלוח אם, איפה שהיה את המספר הסידורי ושאר ירקות.

שמתי לב לזה רק שנה וחצי אחרי שהמחשב נקנה אז כבר לא היה לי כח לחקור, אבל זה גורם לי לתהות וטף.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הבעיה ב KSP זה בדיוק מה שאתה מתאר, חבר שלי הזמין מעבד, הגיע מעבד בשקית, לא בקופסא של אינטל מקורית עם מאוורר ואפילו לא נראה חדש, היתה עליו משחת קירור כבר (!) עם מאוורר תחליפי בשקית נפרדת.

דיסקים קשיחים קראתי ביותר ממקום אחד שהם מוכרים דיסקים משופצים, הם לא אומרים את זה ללקוחות.

עם טופלופים (לפטופים, למי שלא מכיר אותי) של DELL היו להם בעיות אחריות חמורות בגלל משחקים כאלה שגרמו לדל לפרסם אזהרת קניה מ KSP עד כמה שאני זוכר את הכתבות.

ולכן בשורה הסופית, KSP לא עומדים בדרישות שלי, סורי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה מתאר מעבדים שמגיעים בתצורת TRAY ויש גם BOX או RETAIL שזה מגיע עם הקופסה והמאוורר.

בגדול, אם אתה מתכוון לעשות אוברקלוק אין שום סיבה לשלם על מעבד בקופסה עם מאוורר כי גם ככה צריך לקנות גוף קירור רציני

אז קונים את ה TRAY. אלה הם מעבדים שמגיעים על מגש גדול ולא בודדים בקופסה משלהם.

זה חוסך כסף!

פורסם

ההבדל הוא בין מה שאתה מצפה למה שנותנים לך.

אני מצפה לקופסת retail כשלא כותבים לי שום פירוט נוסף.

רוצים למכור OEM, שיכתבו OEM, כבר קניתי גם מספיק רכיבים כאלה.

ובטח ובטח שאני לא מצפה למעבד שכבר היה מורכב איפה שהוא.

(ואני יודע להבדיל בין משחת קירור על מעבד שלא הורכב עדין לכזו שיושבת על מעבד שהוצא ממחשב שכבר עבד)

רוצים למכור refurbshit (הטעות במקור) שיכתבו שזה כזה, שלא יתממו כאילו זה חדש.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפני חודשיים בערך התלבטתי ולבסוף רכשתי מחשב דרך חבר פורום - WOLF.

הוא בחיפה, אני בהרצליה, דואר שליחים וכולם מרוצים.

לעניות דעתי, תמורה למחיר בהחלט טובה ולו רק בגלל השרות והליווי.

ממליץ בחום.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
ממליץ לך להתייעץ עם חבר הפורום ארז - WOLF. בעל חנות מחשבים ומקצועי מאוד.

+5

מעבר להיות ארז בעל חנות מחשבים מקצועי ושרותי מאוד, הוא חבר מוכר בפורום שסייע רבות לחברים אחרים במשך השנים.

הוא מסוג האנשים שאתה יודע שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות הן כחבר והן כלקוח.

במקום לחשוש מטיב איכות השרות והמקצועיות של KSP ואייבורי כמו גם מטיב המוצרים שלהן. תפנה לארז ותהיה סמוך ובטוח שתקבל את השרות האישי הטוב ביותר ואת המוצרים האיכותיים ביותר כשהם חדשים לחלוטין ללא פשרות ובמחירים מצויינים.

גם אם יהיה הפרש קטן במחיר, זה שווה את השקט הנפשי.

פורסם
הבעיה ב KSP זה בדיוק מה שאתה מתאר, חבר שלי הזמין מעבד, הגיע מעבד בשקית, לא בקופסא של אינטל מקורית עם מאוורר ואפילו לא נראה חדש, היתה עליו משחת קירור כבר (!) עם מאוורר תחליפי בשקית נפרדת.

דיסקים קשיחים קראתי ביותר ממקום אחד שהם מוכרים דיסקים משופצים, הם לא אומרים את זה ללקוחות.

עם טופלופים (לפטופים, למי שלא מכיר אותי) של DELL היו להם בעיות אחריות חמורות בגלל משחקים כאלה שגרמו לדל לפרסם אזהרת קניה מ KSP עד כמה שאני זוכר את הכתבות.

ולכן בשורה הסופית, KSP לא עומדים בדרישות שלי, סורי.

לא שאני מסנגר על KSP אבל DELL פרסמה בעיתונות התנצלות על הפרשייה הזו ובסופו של עניין הנושא היה רלוונטי רק לאייבורי אם אני זוכר נכון.

בקשר למעבדים, זה ידוע שהמעבדים דרך החנויות האלה מגיעים דרך צד ג' ולא בייבוא רשמי של איסטרוניקס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עוד מילה - כאשר רק המחיר מדבר, החנות של אלקטרה מחשבים זולה יותר מאייבורי וKSP.

אלקטרה מחשבים לא הרשימו אותי במיוחד, עושה רושם שאלו אנשים שמוכרים בדרך כלל מקררים או מכונות כביסה וגם מתייחסים למחשבים באותה צורה.

בקשר לארז מהפורום , גם לי הוא עזר רבות בעצות וטיפים אבל לצערי לא יכולתי לקנות ממנו בגלל המרחק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...