Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע וחצי בערך החלפתי מצערת (בגלל חוט של פוטנציומטר שנקרע) וחיברתי את החיישן אוויר (שהיה יוצא כל הזמן מהמקום).

מאותו הזמן יש לי צריכת דלק מטורפת!!! 1 ל-6 במקום 1 ל- 11.

בדקתי את הצינורות דלק ואין לי נזילות.

מה שכן, יש לי המון בק-פיירים בכל פעם שאני עוזב את הגז (כאילו התערובת עשירה מידי בדלק) וריח חריף של דלק.

האם ייתכן שהסיבה לצריכה המטורפת היא חיישן אוויר תקול שגורם לתערובת עשירה?

או שזה משהו אחר?

תודה,

ערן.

פורסם
לפני שבוע וחצי בערך החלפתי מצערת (בגלל חוט של פוטנציומטר שנקרע) וחיברתי את החיישן אוויר (שהיה יוצא כל הזמן מהמקום).

מאותו הזמן יש לי צריכת דלק מטורפת!!! 1 ל-6 במקום 1 ל- 11.

בדקתי את הצינורות דלק ואין לי נזילות.

מה שכן, יש לי המון בק-פיירים בכל פעם שאני עוזב את הגז (כאילו התערובת עשירה מידי בדלק) וריח חריף של דלק.

האם ייתכן שהסיבה לצריכה המטורפת היא חיישן אוויר תקול שגורם לתערובת עשירה?

או שזה משהו אחר?

תודה,

ערן.

בהחלט יש לך תערובת מאד עשירה ....

אתה צריך אבחון מחשב כדי שתדע בדיוק מה קורה .

חיישן אוויר תקול או חיישן חום תקול יכול לבעיות האלו...

פורסם

מסוכן מאוד לנסוע ברכב עם ריח חריף של דלק!! זה יכול להיות גם צינור קרוע ונזילה של דלק שבצירוף כמה מרכיבים נוספים יכולה לגרום גם לנזק רציני!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שציינתי, אין לי נזילה של דלק.

הריח מגיע מכיוון הסעפת יניקה.

בדקתי את צינורות הדלק והם ללא נזילות. בדקתי גם את איזור משאבת הדלק ולא מגיע משם ריח בכלל.

היום בבוקר ניתקתי את החיישן אוויר. נראה אם יהיה שיפור בצריכה. אם כן, כנראה שהוא הגורם לבעיה...

פורסם
כמו שציינתי, אין לי נזילה של דלק.

הריח מגיע מכיוון הסעפת יניקה.

בדקתי את צינורות הדלק והם ללא נזילות. בדקתי גם את איזור משאבת הדלק ולא מגיע משם ריח בכלל.

היום בבוקר ניתקתי את החיישן אוויר. נראה אם יהיה שיפור בצריכה. אם כן, כנראה שהוא הגורם לבעיה...

ניתוק חיישן האוויר לא גורם לבעיות כלשהן?!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

ל ToMeR:

החיישן שניתקתי זה לא המנוע צעדים. אם אני מנתק את המנוע צעדים הרכב נכבה.

מה שניתקתי זה חיישן שנמצא על הצינור שמתחבר בין הפילטר אוויר למצערת.

ל gmb:

זה עושה מעט בעיות של יציבות טורים, אבל אני מנסה לבדוק את הצריכה של הדלק, לא את

יציבות הטורים ככה שזה לא נלקח בחשבון כרגע.

ל K&N:

בקשר לחזרה למוסך, זה קצת בעיה לאור העובדה שאני התקנתי את המצערת...

וכמו שאתה רואה אני בא אל עצמי בטענות ונותן לי לשבור את הראש עם זה...

אז ככה... אחרי ניסיון קצר של נסיעה ללא חיישן אוויר היה שיפור בצריכת הדלק, אך לא משהו רציני... במקום 1 ל 6 זה עשה לי היום כמעט 1 ל 8...

השאלה היא אם החיישן זו הסיבה.... כי נסיעה בלי חיישן אוויר לא מבטיחה לי נסיעה עם תערובת פחות עשירה, אלא בלי בקרת המחשב...

נראה לי שאני ינסה לתקן את הפוטנציומטר שנקרע לי ולחבר אותו שוב... נראה מה תהיה הצריכה אז...

• תוכן חדש...