Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמתי הרגע סופית חיצונית קטנה וחמודה לסוף הצינור, בלי רעש וחורים בלי כלום, רק ליופי.

לפני כמה חודשים נכנסתי חזק ברוורס במדרכה נמוכה אז מן הסתם הלמטה של הרכב,איפה שהאגזוז וחבריו החמודים יושבים נפגע. האגזוז קיבל את המכה ואז לתקופה של כמה חודשים הרעיש ברמות במיוחד כשהייתי על מצב R למשל.

לפני כמה זמן סידרו את זה איזה אגזוזן והרעש פחת הרבה מאוד אבל עדיין יש קצת. עכשיו שמתי סופית ושאני נוסע הרעש חזק בדיוק כמו שהיה אז, אחרי הכניסה במדרכה. גם שאני מניע עכשיו יש רעש של מכה קטנה כזו מאחורה וגם בנסיעה, אותו רעש שהיה פעם.

עכשיו הוא אומר שבגלל שהסוף של הסופית הזו קצת כבדה, אז זה מוסיף משקל וגורם שוב לרעש שיש באגזוז הפגוע, מצד שני יכול להיות שזה לא מוברג טוב, או להפך, פוגע בטמבון או משהו כזה?

אני מדגיש, הסופית הורכבה על אגזוז שעבר תאונה קלה ותיקון קל והיא לא עושה רעשים והיא ללא חורים, אך ורק ליופי.

הותקן אצל אוטו דיפו.

מי שיכול לעזור לי לפני שאיאלץ להוריד אותה ולהתבאס על 100 שקל(גניבה, אכן כן) על הסופית ועל ההתקנה שלה, אני מאוד מאוד אשמח.

• תוכן חדש...