Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בדוטק אוביישן 6. בשבוע הקרוב ארכיב אותם ברכב במקום הקומפוננט הקיים (Lightning Audio S4.65C ) והייתי רוצה להתייעץ קודם בנוגע למיקום וכיוון הטוויטרים.

העלאתי כמה תמונות של המיקום של הטוויטרים הקיימים. בשבוע הראשון להתקנתם ברכב, הם היו מותקנים בקצה העליון של הקורה ומכוונים לכיוון הראש - במיקום הזה הם עשו כאב ראש לא קטן ונשמעו כאילו כל אחד מגיע מכיוון אחר ולכן לא נשארו שם זמן רב. במיקום הנוכחי הם נשמעים עדינים יותר וכאילו מגיעים שניהם ממרכז השמשה (וכך הם כבר כשנתיים).

אם המיקום הקיים יתאים גם לטוויטרים החדשים, כנראה שאשיג זוג קורות נוסף (כדי לא להישאר בלי במקרה שהרעיון נכשל...), אחתוך חור עגול ואשתול את הטוויטרים החדשים במקומות בהם יושבים הקיימים (אם תהיה בעיה של עומק אז אבצע בניה קטנה וריפוד של הקורה).

רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר למצוא מיקום טוב לטוויטרים כדי שלא אתקין את החדשים, אתחרט לאחר שבוע ואתחיל להזיז מחדש. יש שיטות מומלצות? טיפים?

אם אני רוצה לשמוע את הטוויטרים בזוויות שונות כדי להחליט מה נשמע יותר טוב, איך כדאי לבצע להם קיבוע זמני בזווית הרצויה?

תודה,

אבירן.

IMG_0643 (Large).jpg

IMG_0657 (Large).jpg

IMG_0658 (Large).jpg

פורסם

מיקום של טויטרים שישמע לך טוב תלוי מאוד בהעדפות שלך. אין לזה נוסחא קבועה. יש כאלו שיעדיפו און אקסיס ואחרים, את אותם הטויטרים בדיוק יעדיפו אוף אקסיס.

הטויטרים של מורל מגיעים עם תושבת שניתן למקם על הדש בורד. לפני שתעשה חורים ובניית בקורות מקם את הטויטרים בתושבות על הדש ותשחק עם הזויות שלהם עד שתמצא מיקום שיקלע לטעמך.

בהצלחה

אלי

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

פורסם

אני היתי ממליץ לכוון אותם לכוון המראה,

אם אתה עובד פסיבי ואין לך דרך לשלוט על הטוויטור מבחינת נקודות חיתוך ועוצמה (אני יודע שעל הקרוס יש +3 -3 ו0)

היה לי נסיון אם הטוויטרים מהסדרה יותר נכון MT22 וMT 23 שניהם לא בדיוק נשמעים טוב באון אקסיס ובאופ טוטאלי לא שומעים אותם בכלל.

אני לא נכנס להסברים וחפירות מעמיקות לגבי הנסיון שלי וכותב בקיצור על סמך ניסיון אישי אז לפני שקוטלים אותי על חוסר ידע בשימוש והתקנה לא נכונה.

אומנם אתה תאבד חלק מהטונאליות ואבל תקבל חוויה נחמדה ביותר, ומה שיכול לשפר אותה עוד יותר זה כוון מיד באס בזווית לידית הילוכים.

פורסם

תנסה גם להתקין אותן בקיקים.

כן כן, בגובה הרגליים, ואז גם אפשר לתת להם זוית חדה יותר.

מתחדשת*

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3090753#post3090753

קח, תציץ בשרשור שלי.

אני גם הייתי בדילמה כזאת לאחרונה, בגלל שעשיתי בניות לטוויטרים.

ונכון לעכשיו, הזוויות שנבחרו בסוף השרשור הן אלה הקיימות.

בערך כמו אצלך, רק עם בניות. אני אישית מאוד אהבתי את הזוית הזאת.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כמו שאלי אמר- אין נוסחה קבועה, תנסה 3-4 זוויות שונות, תשמע בזוויות השונות את אותם השירים ותחליט מה הכי מתאים לרכב שלך ולמיקום שלך ברכב.

הזווית היא אכן קריטית- כי כמו שיבגני אמר, כשעובדים באופן פאסיבי אין לך יותר מדי אפשרויות שליטה על הטוויטר, והזווית היא כלי השליטה המרכזי שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה שאני צריך לנסות ולשמוע הבנתי ואני אכן אשב ואנסה. הכוונה שלי בשרשור הייתה לקבל רעיונות לאופציות שאולי לא חשבתי עליהן ומהן אנסה להחליט. (לכוון את הטוויטר אלי/לשמשה/לגג/אחד לכיוון השני/משהו אחר שלא חשבתי עליו...)

עוד שאלה - המגבר שלי, JBL GTO504, מספיק בשביל הקומפוננט הזה?

• תוכן חדש...