Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עבר לו בראש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצרין 7 בבוקר חנייה ריקה והוא נצמד כאילו הוא רוצה לזווג את האופל שלו עם הפונטו שלי.

rsz_dsci0034.jpg

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כשאתה מגיע לעיר בקצה של המדינה בשעת בוקר מוקדמת שאין אף אחד בחנייה אתה גם תרשה לעצמך לחנות באלכסון.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בואו נניח שאני אשם גם בכל הרע שבעולם בסדר, למה להיצמד?

fiat x1/9

פורסם
קצרין 7 בבוקר חנייה ריקה והוא נצמד כאילו הוא רוצה לזווג את האופל שלו עם הפונטו שלי.

הרגיש בודד כנראה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בואו נניח שאני אשם גם בכל הרע שבעולם בסדר, למה להיצמד?

אל תעלב,אבל גם לי נראה שאתה הבעייתי ולא הוא.יכול להיות שהוא אזרח מתחשב שחושב על הכמה שעות קדימה ,במידה וכל אחד היה גונב את ה10 ס"מ לצד,כנראה שבסוף היו מס' חניות שלא ניתן לחנות בהן.תסכים איתי שזה מאוד מעצבן לחפש חניה ולראות שיש חניות שלא ניתן להחנות בהן כי איזה מני#ק (לא אתה ) החנה עקום ומחוץ לסימונים.

נ.ב

אני די בטוח שלא אתה אשם במשבר מעמד הביניים.:-D

פורסם
חושב על הכמה שעות קדימה

אל תשכח שמדובר בקצרין - מקום שבו בשביל לעשות חניה ברוורס בין שתי מכוניות, צריך קודם לחכות ששתי המכוניות האלה יבואו :-P

http://www.youtube.com/watch?v=fDPbVxt6Am8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני וגם שלושת החברה שיצאו מהאופל תיירים בקצרין. אגב הנוסע ליד הנהג והנוסע במושב האחורי יצאו מהצד הימני של הרכב כלומר בצד שקרוב לפונטו. אז מילא לא אכפת לך מהצבע באוטו שלך אבל למה לדפוק את הדלת על האוטו שלי?

fiat x1/9

פורסם

ה״חונה עקום״ ליד ״חונה עקום״ - פטור.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא נראה כזה קרוב אליך.

אני מקווה שלא השארת לו מכה מהדלת שכניסית להכנס לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אל תשכח שמדובר בקצרין - מקום שבו בשביל לעשות חניה ברוורס בין שתי מכוניות, צריך קודם לחכות ששתי המכוניות האלה יבואו :-P

[][/]

בדיוק הקטע מרמזור.

הבחור הגיע מתל אביב,רגיל לחפש שעה חניה ואז להיכנס צפוף בין שתי מכוניות שחונות מעבר לקו.

חיפש חניה ורואה שהכול פנוי,לא נוח לו,הוא חייב את הצפיפות.

אתה צריך להבין,אני בתל אביב בקושי מוצא חניה לאופנוע אז מגיעים לקצרין זה מוזר לנו.

אייל

• תוכן חדש...