Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת מצבר פסול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי לפני כמה ימים מצבר ברכב ומכיוון שרכשתי את המצבר דרך העבודה נשאר לי המצבר הישן בבית.

האם מישהו מכיר מקום שקונה במזומן מצברים ישנים לא תקינים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בדרך כלל לא מוכרים מצברים ישנים, אלא מחזירים אותם לחנות ממנו קנית את המצבר החדש ובעל החנות מעביר אותם למחזור לחברות כגון שנפ

בדרך כלל מזכים אותך ב 50 שקל בחנות על המצבר הישן.

אם אין לך מה לעשות עם המצבר, פשוט תחזיר אותו לכל חנות אביזרי רכב שמוכרת מצברים, הם יקחו אותו בשמחה ויעבירו אותו למחזור.

פורסם

שלום רב

רוב החנויות כאשר הם מוכרות מצבר הם מבקשות את המצבר הישן

הם אפילו מוסיפים למחיר המצבר חיוב עבור המצבר הישן ואז כשמחזירים להם את המצבר הישן הם מזכים את החיוב עבורו .

ישנם חנויות שמשום מה לא דורשות את המצבר הישן הרי אתה לא תיסע לרמת חובב אלא תזרוק אותו בפח וכמובן הנזק הסביבתי לא מעניין אף אחד .

בברכה זיסו יוסי

פורסם

למה לתרום אם אפשר לקבל כ20 שח לקילו איפה? למשל בכביש קלאנוסה טייבה יש כמה מגרשים כאלו וגם פתוח בשבת :-D

פורסם

איפה בקלנסואה?

יש לי 2 מצברים אחד 55 ואחד 63 אני ישמח לקבל עליהם משהו...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש כמה מקומות החביב עלי נמצא כקילומטר בערך מהפניה ימינה מכביש בית -ליד ניצני עוז מגרש גרוטאות בצד ימין עם מנוף התשלום במזומן :-D(קח בחשבון שהמחיר משתנה מיום ליום)

פורסם

אני מכיר טוב את אזור המוסכים בקלנסואה יש לך שם ליד מי זה נמצא?

המקום שאתה מדבר עליו זה אחרי תחנת הדלק סדש?

פשוט ללכת עם המצבר ולהגיד לו כמה אתה נותן לי ?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בערך קילומטר מהצומת בצד ימין מגרש גרוטאת אי אפשר לפספס .לגבי המחיר יש משקל גדול ותקבל את המחיר המוסכם כפול הקילוגרם אותו מחיר ל55אמפר וגם ל62:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הדלק, גש לאזור המוסכים ליד ביתך

לכל חשמלאי / מוסך זה שווה לפחות 20 שח

אתה צריך מישהו שמוכן לתת מזומן בלי לדרוש חשבונית

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני שואל אם מישהו מכיר חשמלאי שמוכן לקנות במזומן מצבר ישן באיזור המרכז. אין לי כוונות להתחיל לרדוף אחרי חשמלאים וממש אין לי כוונה לזרוק אותו בפח (מקסימום אני משאיר אותו במוסך בעבודה ובאים כל חודש לאסוף את כל המצברים הגמורים שהצטברו).

פורסם

לכל החברים

מציעה להגיע לכל אחד מסניפי שנפ ברחבי הארץ ,

אנו נקבל את המצבר בשימחה ,עם הצגת תעודת זיהוי אנו נקנה את המצבר ונשלם במזומן לפי גודל המצבר ,המצברים שיש לך שווים כ 50 ש"ח למצבר תלוי בגודל .

במידה ותמסרו את המצבר לנו אתם בטוחים שהמצבר יועבר למיחזור מסודר ומפוקח לחומרי גלם לתעשייה ובכך תשמרו על הסביבה .

בברכה

עדי

שרות לקוחות שנפ

פורסם

חזרתי לעדכן.

אימצתי את המלצתה של עדי ולקחתי את המצבר למרכז שירות של שנפ בת"א (מכיוון שבעבר היה לי ניסיון טוב אתם בקליאו כשהיה לי מצבר שנפ שמת בטרם עת), תוך בפחות מדקה יצאתי עם 20 ש"ח במזומן על מצבר 45 אמפר "צר" (אומנם לא 50 ש"ח שהובטחו וגם ממש לא בדקו את גודל המצבר אבל לא הייתי במצב רוח להתווכח).

פורסם

עשיתי את ההחזרה בדרך לעבודה.

• תוכן חדש...