Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אתמול ראיתי שהאורות ברקס דולקים כל הזמן, גם כשהרכב כבוי והמפתח לא בסוויץ'.

פרקתי את הפיוז של האורות כדי שלא יגמר לי המצבר.

דיברתי עם שכן שהיה לו בעיה דומה והוא אמר שהחליפו לו גומיה באזור הדוושה (12 ש"ח במוסך מרכזי) וזה נפתר.

מישהו נתקל בבעיה דומה? אני מעוניין לדעת האם אפשר להתקין את הגומיה לבד או שזה מסובך.

אשמח להסבר כללי ממישהו שנתקל בזה.

בתודה מראש

ארלה

פורסם

כנראה שהשכן אינו מודע למה שהחליפו או שבאמת היה גומי שהפריע למרות שקשה לי להאמין.

אני מכיר את הבעיה והבעיה היא מתג אור ברקס שנמצא מעל דוושת הבלם.

זהו מתג שעובד הפוך: ברגע שאינך לוחץ על הבלם הוא נמצא במצב לחוץ וברגע שהינך לוחץ על הבלם הוא משתחרר. בדרך כלל החלק הזה מתקלקל (נשאר פתוח) ולכן האור דולק.

אם זאת אכן הבעיה, אז זה פשוט להחליף את החלק והחלק לא צריך לעלות יותר מ100-120 שקלים (לי בפיאט פונטו זה עלה בחברה משהו כמו 150 שקלים) הייתי קרוב אז נכנסתי אליהם. אבל כל חשמלאי רכב יכול לבצע לך את העבודה ואני מאמין שגם יעלה לך פחות מאשר במורשה.

יום טוב ובהצלחה :-)

פורסם

r a20 התשובה שלך אינה נכונה ונובעת מחוסר ידע.

לפותח השרשור , אכן מדובר בגומייה אשר מחוברת לדוושת הבלם .

וכאשר היא מתבלה ומתפוררת , מתגלה חור אשר המפסק עובר

דרכו ולכן אורות בלימה לא נכבים .

התיקון , כמו שתיארת .

פורסם

DORONC - התשובה שלי אינה חוסר ידע. אלא דברים בדוקים. המתג שציינתי מתקלקל מידי פעם, לאחר הרבה שנים וזה גם יכול לגרום לבעיה. אצלו כנראה הבעיה היא אחרת. (עד שהוא לא יהיה במוסך/חשמלאי רכב הוא לא יידע...).

מה שאני כתבתי זה מינסיון של כמה עשרות רכבים שעזרתי למצוא את התקלה הזאת ואכן זאת היתה הבעיה.

בוא נשאיר לאדון הנכבד שפתח את השרשור ללכת למוסך ולחזור הנה והוא יספר מה היתה הבעיה ומה עשו כדי לפתור אותה.

פורסם

אתמול הייתי במוסך יצרן, ומכרו לי שם איזה שייבה ב10 שקל.

חזרתי לרכב וחיפשתי איפה היא אמורה להיות ולא מצאתי.

אבל כששיחקתי עם המפסק ראיתי שהוא עדיין עובד. אז הברגתי אותו שישב קצת יותר נמוך וככה הדוושה לוחצת עליו קצת יותר חזק.

תודה לכל העוזרים.

יום נעים

• תוכן חדש...