Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה די מוזרה ברכב לפעמים שאני מניעה את הרכב האוטו סוחב והדוושה של הגז מתחדדת והרבה יותר רגישה ולפעמים שאני מניעה הרכב פשוט לא סוחב הדוושה של הגז מתקשת בלחיצה חזקה על הדוושה מרגישים שהרכב נחנק חשוב לציין שהברקסים כשהרכב סוחב יותר טובים מאשר שאני מניעה והרכב לא סוחב יש לי פיגו 306 1.4 שנת2001 ידנית   אני ישמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזו שמשגעת אותי. שלפעמים הרכב סוחב ולפעמים לא במיוחד שזה גם משפיע על הברקסים תודה תודה רבה לפורום ולכם מכול הלב 8) 8) :?

פורסם

בן בת מה זה חשוב קומנדר ולמה אתה שולח אותו/ה לנקות מנוע צעדים

אין קשר לתפקודו של מנוע הצעדים לבעיה של פותח השרשור

האמת מדבריו קשה להבין מה הבעיה

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ניצן תודה רבה לך על התגובה הרצנית. הבעיה שאני מניע את הרכב פעם הוא סוחב ופעם לא מספיק אני יכבה את המנוע ועוד פעם יניע פתאום הרכב משתנה: הדוושה, מתקשת, הברקסים פחות טובים, האוטו לא סוחב יש הרגשה שהוא נחנק כזה.

מה הסיבה שלפעמים הרכב מהיר ולפעמים לא!!! ובזמן שהוא לא מהיר הוא גם פוגע בברקסים!!!. ניצן אני מקווה שהיתי יותר ברור אני ירשום גם דוגמא אתמול יצאתי עם הרכב לקנות פאלפל הרכב נוסע רגיל ובסדר. סימתי לאכול אני נכנס לרכב מניע מתחיל נסיעה פתאום אניממרגיש את הדוושה של הגז רכה והאוטו מגיב הרבה יותר טוב ופתוח ועוד משהו הבלמים משתפרים שהרכב סוחב זה קורה לי המון ופשוט מעצבן כי הרכב שלי יוכל להיות הרבה יותר טוב וכול מוסך שאני הולך אומר לי שהרכב שלי בסדר גמור תודה רבה לכם 

פורסם

ניצן, מכיוון שברכב דומה (306 1.8 XT) הייתה לי תופעה דומה (אם הבנתי את התיאור שלו נכון) - רכב לא מגיב לסירוגין לדוושה , תופעה אשר נעלמה לאחר ניקוי מנוע צעדים.

פורסם

אחזור שנית קודם כל למר קומנדר, מנוע הצעדים אחראי אך ורק לפעולת המנוע בסרק.(משמע הרכב דלוק ואין אף אחד ברכב) כאשר דוושת הגז(מצערת)נכנסת

לפעולה(לחיצה על הגז) מנוע הצעדים לא מתפקד או לחלופין המנוע לא מושפע ממנו(תאורטית אפשר להוציא את הרכיב מנוע צעדים להרכיב פקק במקומו כל עוד דוושת הגז לחוצה אפילו מעט) ברור.

לגבי הבעיה של פותח השרשור נראה לי שיש לך שני בעיות האחת דוושת בלם מתקשה היא בעיה נפרדת משמע לבדוק את מע' הבלימה והאחרת בעיית סחיבה לסרוגין מה שנקרא בשפה המקצועית (שהחולה מגיע לרופא הפציינט בריא והרופא לא מוצא כלום ושולח את הפציינט הביתה הכל בסדר)כאשר הבעיה מחמירה או שבעזרת מחשב אבחון מתקבל כיוון וניתן לפתור את הבעיה(גם קשה כל עוד לא נתקל בתופעה בעל מקצוע"הרופא")

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

אולי כבל מצערת בעייתי?

או ניחוש יותר פרוע - שתקוע משהו בבית מצערת וחוסם כניסת אוויר לסירוגין. כמעט קרה לי כשניקיתי בית מצערת..

בסופו של דבר אלו הכל ניחושים, ומה שאתה חייב לעשת זה לגשת בהקדם לבעל מקצוע אמיתי ולא חאפר (ע"ע שאפט למשל, מוסך גבע ואחרים) לפתרון הבעיה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

מכיוון שציינת שהבעייה מתרחשת בזמן הנעת הרכב, לכן נטיתי לחשוב שהגורם הוא במנוע צעדים או בית מצערת.

אם לא היית מבאר שבע הייתי מציע שתיגש לניצן.

לא ברור לי מדוע החלטת לגשת לחשמלאי דווקא, אלא אם יש לו סורק תקלות מתאים של פיז'ו.

נשמח לשמוע מה העלתה הבדיקה.

• תוכן חדש...