Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנטית בירושלים שצריכה רכב לנסיעה של פעם בשבוע לפ"ת (הלוך ושוב).

כמו כן, אני מחפשת רכב שיהיה:

• קטן
  • עמיד בנסיעות קשות לירושלים וחזרה (מנוע חזק וכו')
  • אוטומטי
  • זול יחסית
  • חסכוני בדלק

פורסם

מה התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשביל פעם בשבוע לא תמיד כדאי לקנות רכב, במיוחד כזה שייסע בנסיעות קשות כמו שאת מתארת.

כמובן שזה תלוי בתקציב שלך, רכב אוטומטי וחסכוני בדלק? שילוב לא משתלב.

יש את הסיריון האוטומטי שמגיע עם מנוע חזק, גטס החדשה FUN שתיקנו את צריכת הדלק בדגמי 2006 ומעלה, חשוב לוודא מראש. אבל הכי כדאי לדעתי זה לקחת גטס ידנית ואז את לא חייבת לקנות את הFUN... כמובן שהכל תלוי בתקציב.

חתימה בהשהיה

פורסם

פעם מזמן כשהיינו צעירים ויפים, אחותי גרה בירושלים. ההורים שלה בכפר סבא, וההורים של הארוס שלה גרו בחיפה.

הייתה להם דייהטסו קורה מחורבנת ואיתה הם נסעו ירושלים - כפר סבא - חיפה. אז נכון שהם לא היו עם הרכב המהיר בכביש, ונכון שהוא לא היה אמין במיוחד (אחרי הכל זה כבר אז זה היה רכב עתיק) אבל הוא עשה את הנסיעות האלה אחת לשבוע.

הנסיעה לירושלים היא לא אתגר לשום רכב מודרני. לא לסיריון, לא לגטס, לא לאלטו, לא לפנדה, לא לפונטו, ולא לפז'ו ולא לכל רכב אחר מודרני.

מה התקציב שלך?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמו הרבה שירשורים בתקציב הזה,יש לך ספייס,גטס פחות חסכוני אך בגיר ידני זה לא כזה נורא,שרייד אם כי היא תהיה הכי ישנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא על הסיריון העתיקות לא הייתי ממליץ. לדעתי הקניה הכי משתלמת היא פונטו ספייס עם גיר רציף.

אבל בגלל התקציב, יותר חשוב למצוא רכב שטופל הייטב ולאו דווקא מותג מסויים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...