Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מכיוון שקראתי את התקנון, שקלתי אם ההודעה שאני רוצה לפרסם נקראת פרסומת או לא אבל מכיוון שאני מבקשת עצה, החלטתי שכנראה שאינני עוברת שום עבירה :)

מחפשת בעלים של פיאט 124. מעדיפה שהרכב לא יהיה חבר במועדון ה5. לא שחלילה יש לי בעיה עם זה, ההיפך הוא הנכון, זה מה שנקרא "אובר קוואליפייד" בשבילי.

רוצה לצלם פיאט 124 שנראית טוב אבל לא מהממת או מושקעת מידי.

האם יכולה להעזר בידע שלכם על מנת להגיע לגורם הנכון?

[email protected]

מודה מראש על התייחסותכם :)

אלונה

פורסם

נשמח לארח אותך במפגש השפלה, כל יום שישי בסביבות 17:00, ב"קפה קפה" שנמצא בהיכל התרבות של נס ציונה.

כמעט תמיד מופיעה שם 124 ספורט ומידי פעם 124 סטיישן, שתיהן יפיפיות...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה דורון.

יום שישי עלול להיות מאוחר מידי לטובת העניין.

אני מבינה ש124 היא זן נדיר במחוזותינו. מה גם שהדרישות שלי והיכולות שלה לא עמדו בקנה אחד לצערי... אנחנו הנשים, דורשות המון ;)

שמחתי להתארח אצלכם.

תודה לך ולכל המגיבים בפרטי

• תוכן חדש...