Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש עם ווינדוס CE 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קניתי מכשיר GPS שיש בתוכו ווינדוס CE 5.0 ורציתי לדעת אולי למישהו יש עוד מכשיר דומה ויודע מה אפשר עוד לעשות איתו?

חוץ מ GPS וכמה משחקים אין לי כלום.

אשמח אם תפנו אותי או שתעזרו לי למצוא כל מיני דברים שיכולים לרוץ על הווינדוס הזה כדי לעשות את המכשיר יותר "מעניין".

תודה.

Scan Speak

פורסם

זו מערכת הפעלה מעפנה שזמנה עבר מהעולם לפני 4-5 שנים והיתה בסיס הסיבה למה סמארטפונים לא התקדמו בכלל עד שהגיע iOS.

מה שעשית (gps וכמה משחקים) זה כבר מעל ומעבר. אני קצת לא מבין למה אתה מצפה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה אתה בדיוק רוצה שהוא יעשה?

קפה ומסג' לרגליים נכנס רק בגרסה 6. באסה.

בא לך אפליקציות? עדיף מכשיר אייפון/אנדרואיד שיעשה את זה הרבה יותר טוב.

פורסם

מכשירי ה-GPS הכילו גרסה מעוקרת של Win CE אשר תמכה רק באפליקציות שהגיעו ע המכשיר. חפש בפורומים המתאימים ותמצא את הדרך לפריצה. עם זאת - לא יהיה לך שימוש רב מחוסר אפליקציות מתאימות.

ו-Liviur - אתה קצת יותר מיד פאנבוי של אפל. הסמארטפונים התפתחו מהר מוד גם לפני -iOS. היו מערכות הפאלה מצוינות כגון PalmOS וסימביאן שתמכו בסמארטפונים מצויינים, כמובן לזמנם, שהתפתחו בקצב מהיר מאוד. אל תשכח שממשק האויר היה איטי כיון שרשתות 3G במהירות 384 Kb/sהפכו נפווצת רק בסביבות 2005-6 (הרשת של אורנג' ישראל הושקה לקהל בסוף 2004 והיתה השישית בעולם) וה-HSPA למיניהו יותר מאוחר כך שכל נושא הקישוריות לאינטרנט, שהוא בסיס השימוש בסמארטפונים כיום, התפתח מאוחר, פחות או יותר במקביל ל-iPhone.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם הייתי מחזיק מכשירי פאלם (וסוני clie אם אתה זוכר :) ) מסוף שנות ה90 , אני מכיר היטב מערכות הפעל ניידות ולא טומן את הראש בפנבוייזם (וזה נעזוב בצד את העיסוק היום יומי שלי בפיתוח למכשירים חכמים).

That said , הסמארטפונים עד העידן הזה היו פשוט לא מתאימים לשמש כמשהו מעבר ליומן נייד וGPS.

פאנבוי או לא - אפל עשו קפיצה עצומה בUI ובהבנה של המטרות והשימושים של המכשירים האלו והצעידו שוק שעמד במקום קרוב ל7-8 שנים בקפיצה עצומה.

זה גרם לחברות כמו מוטורולה , סוני אריקסון ונוקיה להעיף ליינים שלמים של מוצרים מהמדף ולחברות חדשות להשיק מתחרים ומערכות הפעלה שלמדו ממנה המון - זה לא רק עניין של פיתוח הקישוריות עם הזמן.

המכשירים האלו שפותח השרשור מדבר עליו כולל במקרה הטוב איזה מעבד 200 מגהרץ , מסך מגע רזיסטיבי מיושן ואולי 128 מגה זיכרון (יותר כנראה לכיוון 32).

הרבה אי אפשר לעשות איתו - הוא לא עומד בסטנדרט של שום מכשיר מהשנים האחרונות חוץ מבעניין גודל מסך וחוזק רמקול.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
זו מערכת הפעלה מעפנה שזמנה עבר מהעולם לפני 4-5 שנים והיתה בסיס הסיבה למה סמארטפונים לא התקדמו בכלל עד שהגיע iOS.

לא בדיוק. אתה מדבר על Windows Mobile מערכת הפעלה מקבילה, שאומנם חלקה תכונות עם WINCE, אבל לWINCE נועדה בעיקר לשימוש תעשייתי על קליינטים דקים, מחשבי כף יד תעשייתיים למיניהם, כספומטים (עד שהוחלפה ע"י WINXP אימבדד), ומכונות בתעשיה.

גם בניגוד לWM, פיתוח של WINCE נמשך עד היום, היום היא בגירסה 7 ממרץ 2011.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במכשיר שיש ברשותי יש מעבד עם 533MHZ...אין לי משוג כמה זיכרון.

אפשרי להריץ עליו מערכת הפעלה אחרת אולי,שיש שם דברים שאפשר להשתמש בהם?

sperial- אני לא מצאתי שום פורום מתאים שיש שם דברים בשביל הווינדוס CE,אשמח אם תוכל לעזור לי.

Scan Speak

פורסם

זה כבר תלוי באם מסתובב ברשת ROM למכשיר שלך עם מערכת הפעלה אחרת (לא אמרת כמה זיכרון RAM יש, אבל תאורטית יכול להריץ סימביאן, WM ואנדרואיד).

רק שיתאים בול לדגם של המכשיר, אחרת יש סיכוי טוב לקבל גוש פלסטיק מרובע עם מסך שחור או לבן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל לא בטוח שיש רום של אנדרואיד בשבילו (כי צריך אנדרואיד עם הדרייברים של החומרה של המכשיר).

דבר שני, גם אם יש ויעבוד, אז רוב הסיכויים לא יעבוד יציב, ויהיו אפליקציות שלא יעלו, או יתקעו את המכשיר, בגלל זה אמרתי "תאורטית".

לגבי איך עושים (ואם יש רום בכלל) - גגל "{שם המכשיר} Android". זה לא כמו להתקין חלונות על PC, זה יכול להיות הרבה יותר מתוסבך, ועם סיכוי להרוג את המכשיר בדרך.

פורסם
לא בדיוק. אתה מדבר על Windows Mobile מערכת הפעלה מקבילה, שאומנם חלקה תכונות עם WINCE, אבל לWINCE נועדה בעיקר לשימוש תעשייתי על קליינטים דקים, מחשבי כף יד תעשייתיים למיניהם, כספומטים (עד שהוחלפה ע"י WINXP אימבדד), ומכונות בתעשיה.

גם בניגוד לWM, פיתוח של WINCE נמשך עד היום, היום היא בגירסה 7 ממרץ 2011.

Windows Mobile מבוססת על הפלטפורמה של Windows CE בגירסאת 5.2 בגירסאות האלו. ההבדלים התיאורתים שאתה מדבר עליהם לא רלוונטים לגירסאות ARM כמעט.

הדבר הראשון שהם עשו כשהם פיתחו את WINPHONE 7 היה בערך לשכתב את כל הקרנל ואת הUI שאשכרה יתאימו לימינו.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...