Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה IP - מישהו מבין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה: שכן שחושב שהחניה שלי שייכת לו, ומרשה לעצמו לחנות את הרכב מתי שבא לו.

פתרון: לדבר איתו ולהסביר שיש לו חניה משלו, ואין לו מה לחפש אצלי

תוצאה: אין. ממשיך בשלו, חונה כאילו החניה היא ציבורית.

אני רוצה להתקין מצלמת IP , מחוץ לחלון הבית, שתצלם לי את החניה.

המצלמה תותקן בגובה של 7-6 מטרים, ותצלם את החניה שמתחת, שגודלה 50 מטר בערך.

ראיתי מספר מצלמות IP, גם באייבורי, וגם בדיל אקסטרים. (מצלמות מעולות בדיל אקסטרים עולות פחות מ-100 דולר) בארץ הם עולות 700 שח...

רציתי לשאול : מישהו יודע האם המצלמה הזו יכולה לצלם בזוית רחבה ?

האם אני יכול לשנות את הזום ?

התוכנה שמגיעה איתה מאפשרת לי להקליט ? או רק לצפות דרך כל מחשב ?

ובכלל, מי שיכול ללמד אותי קצת על הנושא יעזור לי מאוד.

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לארז theWOLF יש בחנות שלו אחלה מצלמות אבטחה מבוססות אינטרנט, הן מזהות תנועה. בעלות נורות LED לתאורה בלילה, זום משתנה, מסוגלות להקליט (אפשר גם לתכנת מתי הם יקליטו ומתי לא). בקיצור, אחלה של דבר. מבחינת טווח הצילום ארז ידע להגיד אם הן יעילות לצילום חנייה של 50 מטר.

אני ראיתי אותן בחנות שלו וזה צילם מעולה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש לו חנות מחשבים, הוא גם מוכר אותן וגם משתמש בהן לצילום החנות. הוא לא מומחה למערכות אבטחה, אבל לכל מי שיש ידע בסיסי במחשבים יכול לתפעל את המצלמה הזאת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

למה ונדליזם ? המצלמה תהיה בגובה 7 מטר בקומה שניה.

המצלמה תאפשר לי לדעת בכל רגע מתי הוא חונה שם, ולהזמין משטרה מיד. (מדובר בחניה פרטית של וילה פרטית)

אוהבים אותך פולי.

פורסם

למה החלטת אבל שאתה צריך מצלמת IP? יותר מתאים לך מצלמה רגילה + כרטיס לכידה חיצוני.

לגבי המרחק- ממרחק 7 מ', עם עדשה רגילה (3.6) אתה לא תכסה 50 מ' רוחב אבל למה לך לחסות שטח כ"כ גדול?

אל תשכח שצריך גם אינפרא (מינימום 20) בשביל לראות בלילה.

מה לגבי האיכות? לאיזה רמת פירוט אתה רוצה להגיע בתמונה?

פורסם

אשמח לשמוע מה זו מצלמה רגילה+ כרטיס לכידה.

חשבתי שאני צריך מצלמת IP כי כבר יש לי רשת אלחוטית שם.

אני רוצה לצלם מגובה 7 מטר, מלבן שרוחבו 10, ואורכו 5 מטר.

סהכ שטח בערך 50 מטר, אולי אפילו פחות.

רמת פירוט לא גבוהה. זו חניה ואני רוצה לראות מי חונה שם.

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היי loki, באמצעות מצלמת הip שדברת איתי לגביהם ניתן להגדיר להם לצלם ולהעלות תמונות לשרת ftp או לשלוח תמונות לכתובת מייל לפי תזמונים שקבעת מראש למצלמה בהגדרת חיישן התנועה.

ניתן להתחבר אליהם באמצעות סמארטפונים ואפילו להזיז את המצלמה בדגם הממונע.

אין להם זום, הם פחות למטרות אבטחה ויותר למטרות בקרה והשגחה. הדגם ששלחתי לך את דף המידע עמיד בגשם ובעל כמות לדים גבוהה לראייה בלילה.

היתרון במצלמה כזו לעומת מצלמת אבטחה ייעודית עם כרטיס הקלטה הוא שהיא אוטונומית לחלוטין, לא נדרש לה מחשב מלבד ההגדרה הראשונית, הגדרה יחסית פשוטה וניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם באמצעות כל דפדפן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצלמות הip של חברת foscam, אני מחזיק גם דגמים של tplink וחברות אחרות אבל לא במחירים כאלה.

קישור לדגמים בדף הפייס שלי :

http://m.facebook.com/PCHOLIC.IL?_rdr#!/photo.php?fbid=233298740042542&id=138674192838331&set=a.138676572838093.13719.138674192838331&refid=0&_ft_a=138674192838331&_ft_tf=233298740042542&_ft_tpi=138674192838331&_ft_ti=7&_ft_fth=85cf986a997a1fd1&_ft_time_ft=1314129897

פורסם

איך הFoscam הממנועת לשימוש ביתי לעומות אלה של למשל Edimax?

יש משהו מומלץ יותר (אף שהוא יקר יותר?)

וחשוב לי תמיכה מלאה באייפון ובאנדרויד

תודה

פורסם

המצלמה של אדימקס הדגם הזה למשל: IC-7010PTn

עושה דברים שהמצלמה הממונעת של FOSCAM לא עושה, ניתן להקליט וידאו ע"י תוכנה, יש לה חריץ להקלטה על גבי כרטיסי זכרון, שוני בנתונים טכניים מבחינת חיישן ועדשה, האדימקס בתקן N רק לדגם עם האות N בסופו, הפוסקם היא G וכל מיני הבדלים לכאן או לכאן. לגבי המחיר, האדימקס עולה כמעט פי 3 לעומת הפוסקם.

דף מידע של מוצר אדימקס : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=363&pl1_id=8&pl2_id=92

דף מוצר למוצר פוסקם: http://foscam.us/products/foscam-fi8918w-wireless-ip-camera-11.html

• תוכן חדש...