Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ken Block Gymkhana 4

chesy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ספק שהוא נהג מדהים.

אתה ושאר האנשים פה טיפה נסחפים עם התגובות שלכם, אם הוא היה נהג "מדהים" הוא היה מדיח את סבסטיאן לואב וזוכה בתואר אלוף העולם בWRC.

ביחס אלינו ברור שהוא נהג מעולה, אבל ביחס לשאר הנהגים המקצועניים מהWRC מדובר בעוד נהג ממוצע-מינוס.

מדובר סה"כ בנהג ראלי סביר פשוט עם הרבה יותר קשרים ויחצנים מלשאר נהגי הסבב, להיות מנכ"ל מותג DC גם לא יכול להזיק לפרסום.

כל נהג ראלי מהסבב יוכל לבצע טריקים כאלה ואולי אף בצורה יותר טובה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר קן בלוק, ג'ימקאנה 1 היה מבחינתי הטופ, מעבר לזה הכל רק מסחרה:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אתה ושאר האנשים פה טיפה נסחפים עם התגובות שלכם, אם הוא היה נהג "מדהים" הוא היה מדיח את סבסטיאן לואב וזוכה בתואר אלוף העולם בWRC.

ביחס אלינו ברור שהוא נהג מעולה, אבל ביחס לשאר הנהגים המקצועניים מהWRC מדובר בעוד נהג ממוצע-מינוס.

מדובר סה"כ בנהג ראלי סביר פשוט עם הרבה יותר קשרים ויחצנים מלשאר נהגי הסבב, להיות מנכ"ל מותג DC גם לא יכול להזיק לפרסום.

פשוט גנבת לי את המילים מהפה. כבר הרבה זמן רציתי להגיד את זה, וחשבתי שרק אני חושב את זה!

שהוא ביחס לאלופים הוא איזה סתם נהג טירון שלא מיתקרב לא רק ללואב אפילו הוא לא מופיע בין החמישיה הראשונה.

(כמובן שביחס אלינו הוא נהג מעולה)

פורסם

אז בעצם חזרנו לאותו ויכוח שיש בין Top gear ובין Fifth gear.

תוכנית אחת עוסקת ברכב ועושה מבחנים שפויים ופראקטיים, וכל הזמן הנהגים שם מתנהגים בצורה מקצועית ו"מביאים תוצאות".

התוכנית השניה פשוט יודעת לעשות Show טוב והיא יותר משעשעת.

פה זה אותו דבר.

מי שמעוניין להסתכל על הורדת זמנים מעולה ויכולת טכנית מדהימה, שיסתכל על המירוצים של לואב.

אבל מי שרוצה ליהנות מסרטון מעולה עם עריכה מטורפת, שדוחס בתוך 5 דקות יותר אקשן ממה שרואים בעונה שלמה של ראלי, למה לא ליהנות מבלוק?

פורסם

ואללה, אחרי מה שאתה כותב אני שוב חושב והאמת חרא של נהג. מה הוא כבר עשה?

להיות נהג מדהים זה לאו דווקא להיות הכי מהיר או הכי טוב במירוץ דינמי.

יש עוד כמה דברים, שגם מהם אפשר להנות. אבל מה אני מבין?!

פורסם
אם כבר קן בלוק, ג'ימקאנה 1 היה מבחינתי הטופ, מעבר לזה הכל רק מסחרה:

מסכים בהחלט! אם כי גם השני היה מהנה לדעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ואוווו סרטון מדהים.

לא משנה לי כמה ממכם חושבים נהג חרא מה נהג חרא. שתעשו את הדברים האלה שלחו לי ה"פ אשמח ללמוד:-D

נהנתי מכל שניה בסרטון עד כמעט דמעות,הפקה והשקעה מטורפתתת אהבתי!!!!!!!!1

רק הקטע של הסרט ההודי לקראת הסוף קצת היה מיותר. אבל זורמים:lol:

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

רק אני לא אהבתי את כל הפעלולים האלה?

יותר מידי קטעים קטנים שחוברו לקטע אחד ארוך, היתי מצפה אחרי הרבה אימונים שזה יהיה חלק יותר ועם פחות חיבורים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• אחראי פורום
פורסם

מצחיק, מתוסרט וערוך מגניב ומצחיק וברור שהבחור שולטטתט,

אבל הסרטון הראשון השאיר ועדיין משאיר רושם הרבה יותר אותנטי ומרגש. החדש הוליווד (שלא לומר בוליווד) מדי.

גם אני מעדיף בכל רגע סרטוני ראלי ישנים, אם יש group b מופרעת - מה טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...