Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ken Block Gymkhana 4

chesy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק הולך ונהיה רע יותר מסירטון לסירטון.

עוד הילוך איטי ועוד הילוך איטי, שוב פעם סאגווי (אבל לא... הפעם זה כבר גורילה! פששש... והיא גם קופצת באוויר איך שהוא מגיע, וואוו, ממש קרקס מדראנו) ועוד קטעים שממש אנחנו לא יודעים שזה מה שהולך להיות. כן בטח.

שהמפיקים או התסריטאים שלו יחזרו לסירטון משנת 88, בו יש את ארי ואטינן עם ה-405 בטיפוס על הפייקס-פיק. שייראו איך מבצעים סירטון שמעביר תחושה טהורה, ללא גימיקים מטומטמים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מסכים עם יאשה, זה כבר לא מגניב יותר ואפילו מוגזם על גבול המצועצע.

אין כמו ג'מיקנה מס' 2.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני עם יאשה ועידן, במיוחד עם מה שאמר יאשה על הסרטון של ואטאנן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

KEN BLOCK הוא SHOW OFF מהמם!!!

שהוא מתחרה הוא לא משהו,

ואל תשווה לוטאנן עשו לי טובה :}

סרטון מגניב בהחלט ואחלה של הפקה! מצחיקה משעשעת וקצת צפויה.

ואל תגידו לי שכל אחד מאיתכם לא היה רוצה להתחלף איתו או פילו להיות איתו הרכב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
מה הם הנתונים של הרכב?

הפורד פיאסטה החדשה שלו אשר בחרטומה מוצב מנוע 2.0 ליטר טורבו בהספק מטורף של 600 כ"ס ו-91.9 קג"מ וכל זאת על משקל של 1250 ק"ג בלבד מה שמאפשר לה להאיץ מעמידה ל-100 קמ"ש בכ-2 שניות בלבד.

אני אישית מאוד אהבתי את הסרטון.

block-hfhv-500x300.jpg

פורסם

קן בלוק יכול לעשות את אותם הפעלולים מאות פעמים ואני עדיין אהנה לצפות בכל אחד מהם.

הקטע עם השימפנזה (הראש היה משונה...) והסולם, פשוט הצחיק אותי :). גם הקטע, בו הוא, כביכול, מתפרץ לצילום פרסומת, היה נחמד.

זהו בן אדם שמראה את כוחו של הכישרון האישי.

שורה תחתונה: אני מרוצה:).

פורסם
הרעש של הפיאסטה הזאת מגעיל בטירוף

There nothing like the sound of TURBO ANTI LAG SYSTEM!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יש אפקטים באמת טיפה מיותרים.

אבל הוא נהג פשוט מדהים, הייתי ככה : :shock: כל הסרטון.

הבנאדם מוכשר.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• תוכן חדש...