Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE 9855 VS. 9833

בזוזית
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיי שאני לא מבין מה מכוער בקלריון הזה,מדובר במכשיר צנוע ולא מנקר עיניים ועושה את העבודה לא פחות טוב ממכשירים שעולים כפול ממנו.

Scan Speak

פורסם
כמו שאדי אמר ה55 וה33 די זהים.

מהניסון שלי ה33 נשמע יותר טוב.

לאף אחד מהם אין USB ואים הבחור כול כך חשוב לו USB אז כניראה לאיכות אין ממש חשיבות בשבילו והפיוניר יהיה הכי מתאים

תתפלא אבל אתה יכול גם לנגן קבצי wave ועוד נוoפים שלא יורדים מהאיכות של דיסק מקורי, ועוד אם מנגנים מאייפוד/אייפון יש לך את חומרת הסאונד של אפל שממש מצויינת.

אתה קצת תקוע בעבר.:-D

פורסם

מנסיון שלי גם אם ה35 וה55 לשניהם סאונד דומה.

אם אנחנו מדברים על המכשירים האלן אז פיוניר הזה לא בליגה.

הקלריון באמת מכשיר ששווה רק החסרון שלו הוא קרוס שלא ממש רחב .

לדעתי האלפיינים נשמעים טוב יותר.

גם לי יש מערכת מאוד מאוד איכותית ואני משתמש באייפוד למוזיקת הטראש של יימינו והוא עושה את העבודה באיכות מצויינת שאפילו טובה יותר מצריבת דיסק, באייפוד אין את האיבוד שיש בצריבת דיסק.

כמו שאמרתי קודם מתאם לאייפוד יעשה עבודה מצויינת עבור אותם מכשירים ואפילו טוב יותר מusb אך קצת פחות נוחה בגלל הitunes המקולל של אפל.

אדי.

פורסם
תתפלא אבל אתה יכול גם לנגן קבצי wave ועוד נוoפים שלא יורדים מהאיכות של דיסק מקורי, ועוד אם מנגנים מאייפוד/אייפון יש לך את חומרת הסאונד של אפל שממש מצויינת.

אתה קצת תקוע בעבר.:-D

לא במכשירים שפותח הנושא מדבר עליהם.:roll:

חמוד אתה :-D

פורסם

תודה על התגבות והעזרה, הUSB די חשוב לי.

ראיתי אחד שמוכר 103BT, הוא כולל USB, אך לא הצלחתי למצוא מפרט שיראה לי מה הוא נותן. TC ושליטה מלאה על סאב יש? וכמה יציאות RCA יש אני לא הבנתי? 2 או 3?

פורסם

103 לא נותן TC.

בדרך כלל מכשירים עם TC הם מכשירים ברמה יחסית גבוה ולהם אין USB אלא אם כן מדובר במכשירים מאוד יקרים שלהם יש מובנה או בתוספת מתאם

פורסם

מה אתם חושבים שיהיה עדיף בשבילי?

לקנות את ה103BT שכולל USB מובנה אך ללא פונקציות מתקדמות אוא לקנות את ה9855 שלא כולל USB ולקנות לו מתאם USB?

התקציב לא משנהף שתי האופציות מתאימות לי מבחינה תקציבית

• תוכן חדש...