Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE 9855 VS. 9833

בזוזית
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מתמצא בהבדלים בין המכשירים האלה.

חשוב לי שתיהיה כניסת USB שיהיה TC, שליטה מלאה לסאב, אקולייזר מלא.

ובגדול, איך המשירים לעומת הפיוניר 5250?

אשמח לשתשובות מפורטות של בעד ונגד.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש לא אותה איכות כמו בדיסק.

זה בעצם הופך את הדיסק און קי לאות אנאלוגי בעזרת DAC פשוט, אתה עושה המרה כפולה שוב פעם ברדיו דיסק.

AI NET זה חיבור אנאלוגי לגמרי, למרות מה שהרוב חושב.

פורסם

הכל תלוי במה הצרכים שלך וכמובן בתקציב.

כל האלפיינים החדשים עובדים בצורה שהUSB לא עובר המרה (חיבור ישיר).

למשל 117 החדש ו הדגמים שלא מצויידים בקונן CD בכלל. ida-x305s

החיסרון שלהם זה חוסר חיתוכים אקטיבים מלאים ללא חיבור מעבד נוסף של אלפיין כמו H100 הפשוט ביותר. אבל יש סוג של קרוס בסיסי, HPF אם אני לא טועה.

העובדה שיש שקע USB לא אומרת כלום הכל תלוי בתיכנון המכשיר.

יש עוד דגמים כמוP99RS של פייונר אבל הוא עולה המון כסף.

פורסם

אתה כבר מדבר על מוצרים שאין לי צורך בהם.

השאלה שלי היא פשוטה, אם ההבדל בין האלפיין 9855 למשל לבין הפיוניר 5250 יהיה משמעותי מאוד. אך מצד שני החיבור USB ממש ממש חשוב לי, האם המתאם של הUSB ממש יוריד מהאיכות? או שהאות יישאר נקי, כמובן במידה מסויימת.

פורסם

טוב , נעשה פה קצת סדר בדברים , קודם כול 9855 ו9833 דיי זהים מבחינת הקרוסים שלהם כולם בעלי אותם איכויות, ההבדל היחיד הוא שב 55 יש מסך גרפי . מתאם הusb יכול לנגן כרטיס רק עד נפח של 2g , עדיף כבר מתאם לipod

פורסם
טוב , נעשה פה קצת סדר בדברים , קודם כול 9855 ו9833 דיי זהים מבחינת הקרוסים שלהם כולם בעלי אותם איכויות, ההבדל היחיד הוא שב 55 יש מסך גרפי . מתאם הusb יכול לנגן כרטיס רק עד נפח של 2g , עדיף כבר מתאם לipod

כמו שאדי אמר ה55 וה33 די זהים.

מהניסון שלי ה33 נשמע יותר טוב.

לאף אחד מהם אין USB ואים הבחור כול כך חשוב לו USB אז כניראה לאיכות אין ממש חשיבות בשבילו והפיוניר יהיה הכי מתאים

פורסם

עוד מכשיר שיכול להתאים לדרישות הוא הקלריון 785/6 , יש לו קרוס 3 WAY מלא , TC וחיבור USB , הייתי מרוצה ממנו בזמנו שהיה מורכב אצלי.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...