Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש נס הרים

500Abarth
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מניח שאני ממש לא מחדש וכולכם מכירים כבר את כביש נס הרים.

לטעמי, אחד הכבישים היפים והמהנים בארצנו.

על כל פנים,

חלקים נרחבים מהכביש ״התחדשו״ באספלט טרי.

תענוג לחושים!!

מומלץ בחום.8)  

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כבר תהליך של חצי שנה לפחות,

הקטע בין צומת כרם למתקן טיהור השפכים כבר מזמן מזמן עבר סלילה מחדש, לפחות חצי שנה ממה שאני זוכר.

טוב לדעת ששיפצו עוד קטעים, באמת כביש מהנה =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
שיפצו די מזמן האמת,אני גם מאוהב בכביש...

ואגב,שבת בבוקר עברת מולי עם העקרב באחד הסיבובים :-D

יפה שקלטת או שאולי לא הייתי מהיר מספיק:)

עידכון נרשם להבא. 8)

פורסם

אכן חלקים שלמים של נס הרים סלולים מחדש, אבל יש לשים לב שבאמצע הכביש הסלילה חוזרת למצב הישן...

זה די מסוכן אם נוסעים על המגבלות, הפרשי האחיזה מורגשים היטב. ישנו עיקול אחד שממש לקראת סוף הבלימה ותחילת הפניית הרכב,

האספלט מתחלף - מסלילה חדשה ואיכותית, לסלילה ישנה וחלקלקה, מאוד בעייתי, בקיצור, יש לשים לב לכך.

מה שכן - סללו את אשתאול מחדש, וממש ראיתי איך "התינוק נולד" - מהלילה שבו התחילו את הסלילה, ועד הסלילה המושלמת (כמעט),

סה"כ עבדו על הכביש שבוע וקצת, הייתי שם כ- 4-5 פעמים בזמן הזה וכל פעם ראיתי איך מקטע נוסף נסלל... תענוג!

ביום שישי האחרון כבר כמעט כל הכביש היה סלול, רמת האחיזה שם שונה משמעותית מבעבר.

מי שהתרגל ל"משחקים" עם הרכב - תשכחו מזה, צריך ללמוד את הכביש מחדש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, היה מעניין לראות את ההבדלים בין המיאטות ל-GTI. מאוד נהניתי :lol:

לפני שסללו את איזור אשתאול הייתה תחושה של נסיעה על קרח...

כביש נס הרים הוא נחמד, אבל יש בו תנועה וזה בעייתי + רוכבי אופניים שרוכבים בזיגזגים על הכביש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בדיוק בגלל זה באים בלילה :roll:

בצד של אשתאול לא ביקרתי הרבה זמן,בדיוק מהסיבה שהכביש שם היה חלק לגמרי...אבל סללו מחדש אז יאללה!

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לכביש הזה אם אני מגיע מכביש 44 ורוצה להמשיך דרומה למשל.?

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם
אני משתדל להיות חד,לא כל יום רואים חתיכה כזו 8)

לגבי ״חתיכה״ הייתי חולק עלי , טוב נו אולי בגלל שאני רגיל אליה כבר.

אני הייתי הולך יותר על הצד ה״אופה״ שלה

זה כבר יותר מעניין. :-o

פורסם

אהבתי את אשתאול החלק אבל בהחלט כל הכבוד. בקשר לנסיעות בלילה - כדאי להזהר עם זה, שלא תצטרכו לשלוף מהגריל\משקף חתיכות תנים מאד לא מרוצים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...