Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש נס הרים

500Abarth
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית יותר כיף לעשות את אשתאול בלילה מאשר ביום,אתה רואה את המכוניות באות מולך בגלל האורות,וכמעט שאין תנועה בלילה שם.

ועכשיו עם האספלט החדש תענוג לצמיגים.

אבל בגלל השרשור הזה,ניקח חופש ארוך מהכביש:cry:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעלה מכמש זה יוצא כביש 458 (איטליה...).

יש שם תנועה רצינית במהלך היום כמו בנס הרים?

לפי הלווין זה נראה כביש מעניין! למה אהבת אותו יותר מנס הרים/צור הדסה/אשתאול/לוזית?

ביום יום אני לא בטוח כמה תנועה יש שם,הייתי רק בשבתות וכמעט ריק לחלוטין כי כל הישובים באזור הם דתיים,אם יש רכבים זה בגלל שיש באמצע הכביש מעיין יפה,אפשר לעצור שם להפסקה קצרה להתרעננות.

למה אהבתי אותו?

האספלט חדש ומשובח,הסיבובים עוד יותר(!!),נוף מדברי,סך הכל משהו חדש ומרענן אחרי שחרשתי לנס הרים את הצורה(אני גר בצור הדסה:twisted: )

שווה ביקור.

פורסם

אם השירשור הזה ימשיך באותו קו אני גם כן כבר אקח תקופת צינון מהכבישים כי אני עדיין מעוניין בזוגיות ארוכת טווח ומטופחת עם חצמי.

ויוסקה אכן אתה נהגת באחד הפעמים יותר נכון ניסיתי שלא להרדם באחת הפעמים_:

בכל מקרה חברים יש המון כבישים מעניינים אך אני הייתי נזהר לסמוך בלילה על לראות אורות של רכב(כבר נתקלתי בניידת שהייתה בלי אורות ורק בשביל לעצור אותי הדליקה אורות-כמו כן לא חסרים פנסים שרופים למיניהם.

פורסם
אישית יותר כיף לעשות את אשתאול בלילה מאשר ביום,אתה רואה את המכוניות באות מולך בגלל האורות,וכמעט שאין תנועה בלילה שם.

ועכשיו עם האספלט החדש תענוג לצמיגים.

אבל בגלל השרשור הזה,ניקח חופש ארוך מהכביש:cry:

נהיגה בלילה היא בסדר רק אם אתה מכיר היטב את *כל* הסיבובים. אין מה לעשות, ביום יש אלמנטים שעוזרים לך לדעת את זוית הסיבוב (אפשר להסתכל קדימה על העצים).

אגב, יש כבישי נהיגה *הרבה* יותר טובים מנס הרים. עם אספלט טוב והכי חשוב - שדה ראיה (מה שאין בנס הרים). נס הרים מזמן לא הפייבוריט שלי. כביש 12 ביציאה מאילת, אלקוש-בירנית, סדום ערד. מעלה מכמש הוא כביש מאוד טכני בחלק מהקטעים, אגב.

קחו תרחיש דימיוני:

תאונה/עבודות בכביש. בעקבותיהם פקק תנועה אחרי סיבוב עיוור. שמרתם על רזרבה. עדיין יש סיכוי לתאונה.

פורסם

חשוב לציין - מי שמתכוון לסוע שם בשעות הצהריים - האחיזה על הפנים. קחו בחשבון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מדוע האחיזה בצהריים על הפנים ?

*מישהו יכול להסביר לי איפה זה הכביש ? הצלחתי להבין שהוא בקרבת ירושלים וחיפשתי אותו בגוגל ללא הצלחה .

פורסם
נס הרים מזמן לא הפייבוריט שלי. כביש 12 ביציאה מאילת, אלקוש-בירנית, סדום ערד.

:mm_yeah:

ד"א, גם אלקוש-בירנית סלול מחדש ל-ח-ל-ו-ט-י-ן.

סדום ערד סלול מחדש בחלקים מסויימים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
:mm_yeah:

ד"א, גם אלקוש-בירנית סלול מחדש ל-ח-ל-ו-ט-י-ן.

צודק,צודק,צודק:-) הייתי אתמול אחר הצהריים בבירנית אלקוש והאספלט דנדש-תענוג של כביש עכשיו עוד יותר.

מבאס שהאספלט בכביש הצפון כ"כ מרעיש.

אני חושב שלערד מצדה יש את הפוטנציאל להיות הכביש הטוב בארץ.אם היו סוללים אותו מחדש אז יכול מאוד להיות שזה היה הכביש הכי מעניין בארץ בשבילי.

turboy

פורסם

נס הרים מזמן לא הפייבוריט שלי. כביש 12 ביציאה מאילת, אלקוש-בירנית, סדום ערד. מעלה מכמש הוא כביש מאוד טכני בחלק מהקטעים, אגב.

כביש 12 אולי גם יהפוך לפייבוריט של המחבלים:twisted: אני בכל אופן מתכוון להתרחק מהאיזור הזה לעוד הרבה-הרבה זמן אחרי מה שקרה.

turboy

פורסם
מדוע האחיזה בצהריים על הפנים ?

*מישהו יכול להסביר לי איפה זה הכביש ? הצלחתי להבין שהוא בקרבת ירושלים וחיפשתי אותו בגוגל ללא הצלחה .

1. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3909761

2. הדרך הכי פשוטה להגיע אליו זה להגיע מכביש 1, לפנות לבית שמש, לסוע דרך אזור התעשיה עד הסוף, זה שם בסביבה. סע לאט - יש שם כמה מעקות בטיחות שדורשים שתכנס בהם אם אתה לא מכיר את התוואי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
צודק,צודק,צודק:-) הייתי אתמול אחר הצהריים בבירנית אלקוש והאספלט דנדש-תענוג של כביש עכשיו עוד יותר.

מבאס שהאספלט בכביש הצפון כ"כ מרעיש.

אני חושב שלערד מצדה יש את הפוטנציאל להיות הכביש הטוב בארץ.אם היו סוללים אותו מחדש אז יכול מאוד להיות שזה היה הכביש הכי מעניין בארץ בשבילי.

ערד מצדה הכי טוב בארץ?? עזוב את האספלט הישן, אין שם שוליים בכלל!

מבחינתי כביש טוב = בטיחות (שדה ראיה, שוליים) + כיף.

רק כיף זה לא נקרא כביש טוב.

• תוכן חדש...