Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

לכול מי שגר באיזור הקריות כנראה מכיר את התחנה המדוברת, תחנה של דלק בקרית חיים מול המזרקה הגדולה.

כבר בפעם השנייה שאני סובל מבעיות ברכב אחרי התדלוק שם. אני יסביר.

בפעם הראשונה הגעתי לתחנה תדלקתי כ 150 שקלים ונסעתי (אני לא מכבה את הרכב היות ומדובר ברכב טורבו T6)

בגלל שאני לא מכבה את הרכב לא עליתי על התופעה , בכול מקרה אחרי התדלוק אני נוסע ומגיע לבית של חבר מכבה את הרכב לאחר זמן מה אני יורד לרכב והרכב לא מניע. פשוט מאוד יש ריח חריף של דלק יש ניצוץ יש הכול אבל הרכב לא מניע. עד שנגמר המצבר. בסוף לאחר ניתוק מצבר והוספה של כ 10 ליטרים של דלק הרכב הניע ועד שסיימתי את כול הדלק במיכל (לא תדלקתי בכוונה כדי לשרוף הכול) האוטו התקשה להניע .

חשבתי לתומי טוב חד פעמי אולי קצת מים חדרו למיכל של התחנה וכו.

אתמול בערב לפני היציאה נכנסתי לתחנה לתדלק. שוב פעם הרכב מונע תדלקתי, נסעתי.

מגיע למקום מכבה. מנסה להניע אין כלום אותה תופעה כמו שתארתי לפני כן. האוטו פשוט מסרב להניע ריח חריף של דלק מהאגזוז יש ניצוץ יש הכול אבל לא מניע. לאחר אין ספור נסיונות הרכב הניע מעט גמגם בהתחלה עד שהתיצב .

היות ואני מכיר את הרכב שלי , והוא לא חלש לאחר התדלוק בתחנה הרכב מרגיש חלש משמעותית . אז לתשומת לבכם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

השאלה הראשונה שעולה היא מה המרחק בין התחנה שתדלקת לבית של החבר. אז ככה, אם המרחק הוא 100 מ' זה סיפור 1 ואם המרחק הוא 20 קמ זה סיפור 2. כמה זמן הרכב חנה לפני שניסית להתניע, בקיצור חסרים פרטים כמו כמה זמן הרכב ברשותך, האם עבר מבחן שנתי לאחרונה - מבחינת גזי פליטה וכ'ו. תוסיף פרטים על דגם הרכב, תקלות שטופלו וכדומה וחברי הפורום ינסו להתמקד ולעזור באיבחון.

פורסם

המרחק בין התחנה לביתו של החבר זה בערך 3 קילומטר. הרכב לפני חצי שנה בוצא טסט, מצבים כמו שתארתי קרו רק לאחר תדלוק בתחנה הנ'ל.

הרכב חנה כ שעתיים. בפעם השנייה הרכב חנה כ שעה.

הרכב המדובר : וולוו S80 T6 שנת 2004 .

לאחרונה בוצע : החלפת שמן +פלטר שמן, החלפת טורבואים,החלפת נוזל קירור, פלטר אויר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני גם הייתי מתדלק שם הרבה , אבל לאחרונה בשבוע האחרון תדלקתי שם פעמים וכול פעם זה קרה.

לא לא פניתי למנהל. למרות שהוא יכחיש , ויגיד מאות מתדלקים ביום ורק לך יש בעיה.

פשוט אני מהיר אתכם.

פורסם

תסביר שוב למה אתה לא מכבה את הרכב בתדלוק?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
המרחק בין התחנה לביתו של החבר זה בערך 3 קילומטר.

אופן הסקת המסקנות שלך לוקה בחסר.

אם עברת 3 ק"מ מרגע התדלוק ועד דימום הרכב במקסימום של המקסימום בעת ההנעה רק אז התחיל להגיע הדלק ה"טרי" למנוע. גם אז, רשמת שתדלקת ב 150 ש"ח, כלומר לפחות חצי מיכל דלק עוד הכי דלק "טוב" (אלא אם אתה מאלה שמתדלקים כל פעם ב 100 שקל ובטוחים שהם דפקו את המערכת).

איך שלא יהיה דלק מהול בדרך כלל אינו משפיע על הנעת המנוע, בטח לא למצב שלא מניע בכלל. אם בסופו של דבר הרכב כן הצליח לנסוע עם הדלק המהול אז כנראה שיש לך בעייה אחרת, חשמלית או מכנית, ואתה בחרת להאשים את הדלק ועוד לאחר שרשמת שתדלקת שם כמה פעמים ושזה התרחש בשני התדלוקים האחרונים :roll:.

אני מציע לך לבדוק את התקלה לעומק. אני חושב שיש אצלך תקלה שלא קשורה לעניין איכות הדלק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אני אומר שאני לא מתדלק שם קבוע,מפה נובעת המסקנה שלי.

בשבוע האחרון אני תדלקתי שם פעמיים, ובשני הפעמים הללו המקרה הנ'ל קרה.

פורסם

שוב, רכב שלא מניע זה לדעתי לא בגלל דלק מהול אלא בגלל בעייה אחרת.

יכול להיות שיש כאן גם דלק מהול, אבל זו לא סיבה שרכב לא יניע בגללה.

סיים את המיכל הנוכחי ועבור לתחנה אחרת. אם הבעייה תעלם לחלוטין אז כנראה שמדובר במהילה באחוז גבוה ביותר שמקשה מאוד על ההתנעה (מה שלא נשמע לי הגיוני).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תסביר שוב למה אתה לא מכבה את הרכב בתדלוק?

מה שבטוח,מים לא שמו לך בדלק.

אם לא מים, אז שמן או/ ו נפטא.

+1 ...

ובקשר לכיבוי הרכב, לפי הבנתי מדובר ברכב עם טורבו, ויש צורך של מספר דקות של "מנוחה" לרכב לפני שמכבים את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כבר עסקינן בתחנות דלק, לחיפאים שביננו ממליץ להנע מתדלוק בתחנת פז דרך פיקא חיפה, אחרי כל תדלוק שם בחודשים האחרונים הרכב מקפץ/רועד בזמן עצירה או בנסיעה במהירויות מאוד נמוכות.

בתחנות אחרות זה לא קורה, אפילו לא בתחנות פז אחרות. המסקנה המתבקשת ברורה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...