Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YaronNahum benjah - בשביל מה לכבות את הרכב? שנים על גבי שנים אני מתדלק ומעולם לא קרה שום דבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נכון אני לא מכבה את הרכב כי גם ככה צריך לחכות מספר דקות עד לכבוי בגלל הטורבו.

ואיתמר סיימתי את המיכל ותדלקתי בתחנה אחרת היום. ופלא פלא האוטו מניעה ללא שום בעיה.

היום הייתי בראש הנקרה, נכנסתי לתחנה אחרת בדרך שנדלקה לי המנורה, ותדלקתי עוד 150 שקלים ויצאתי לכוון ראש הנקרה, תוך כדי הנסיעה חזר לאוטו הכוח, הפסיק לרעוד בסרק, (היה רועד וכמעט נכבה ברמזורים), וכמובן הניע ללא שום בעיות.

חשוב לציין שיצאתי עדיין היה במיכל הדלק של אתמול, וניסיתי רבע שעה להניע את הרכב היום אחרי לילה.

כמובן שלא הייתי פותח סתם שרשור ,ובמיוחד לא הייתי מעליל עלילות שווא על תחנה. בכול מקרה לשם אני לא חוזר יותר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
נכון אני לא מכבה את הרכב כי גם ככה צריך לחכות מספר דקות עד לכבוי בגלל הטורבו.

בדיוק סיימת הקפה בנרבורינג?

אם לא אז יש לך אמונות תפלות...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מכיר את הבעיה יכול להיות בגלל בדלק אך יכול להיות בגלל חישן חמצן

מנסיון

אנה עדכן האם הבעיה חוזר גם בתחנה אחרת

8)
  • תוכן חדש...