Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

ברשותי פולו קלאסיק 2001 שקניתי לפני כשבוע והחלטתי לשדרג לה את המערכת.

את הרכב קיבלתי עם רדיו דיסק Kenwood KDCW241 שהבנתי שאין צורך להחליף אז השארתי אותו.

בשלב ראשוני קניתי רביעיית רמקולים. קדמיים Rockford R1653 שש אינץ', אחוריים Rockford R1693 6X9.

הסאונד לא מספק אותי אז החלטתי לקנות מגבר וערכת חיווט. הזמנתי מגבר רוקפורד P400.4. המגבר עדיין לא הגיע אלי (הזמנתי מהאינטרנט). בנוסף הזמנתי ערכת חיווט למגבר לייזר ליין Gaude 4.

ראיתי פה פוסט השוואתי בין הרוקפורד לבין הJBL GTO75.4 שהוכיח שהJBL פשוט הרבה יותר טוב ועצמתי. אני מאמין שלא תהיה לי בעיה לדבר עם החנות יום ראשון ולשנות את ההזמנה שלי אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון כי באמת שאין לי מושג... אני שומע בעיקר רוק קלאסי, רגאיי, ומוזיקה אלקטרונית (קצת שחורה לפעמים) ומה שמעניין אותי זה בעיקר איכות השמע ולא העצמה.. בנוסף ראיתי שיש מגבר נוסף של JBL באותו תקציב - הGTO1004.

אני לא יודע במה לבחור.. אני מאמין שבהמשך אני יקנה גם סאב קטן ויעשה בידוד לדלתות הקדמיות (הרעש משגע אותי..)

יש למישהו כאן המלצות בשבילי?

תודה רבה

פורסם

בפורום יש המלצה גורפת על ה 1004, הוא פשוט מעולה ביחס לעלות.

אם אני לא טועה ה1004 הוא הדגם החדש יותר של JBL וה75.4 הוא ישן יותר

פורסם

תודה אחי

בקשר ל1004 הבנתי שהוא גדול וכבד יותר וההספקים שלו שונים. אין לי מושג אם זה יותר או פחות טוב..

יש המלצות?

פורסם

ההמלצה ל1004 היא ממש לא גורפת,יש הרבה מגברים יותר טובים ממנו.

לא חסר דברים טובים יד שניה רק צריך לדעת לחפש.

למגברים כמעט ואין בלאי ואני לא רואה שום סיבה לקנות היום מגבר חדש,במיוחד הזולים והפשוטים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יד שניה כבר לא בא בחשבון כי זה לא אפשרי. השאלה היא אם להשאיר את הרוקפורד או להחליף ואם להחליף אז למה?

אין לי בעיה גם להוסיף עוד עד 500 שקל בשביל לקבל משהו איכותי יותר השאלה מה? תמליצו לי בבקשה

פורסם

הJBL שאתה מייחס אליו חשיבות יכול להשתוות בטווח המחיר שלו לרוקפורד R3004.

שהוא מסדרת הכניה של רוקפורד

סדרת ה- P היא סדרה איכותית וחזקה יותר. לדעתי המגבר של רוקפורד טוב בכמה רמות מהJBL.

זו דעתי האישית, אני אוהב הרבה יותר את הצליל של רוקפורד מאשר של JBL

פורסם

מישהו?

המגבר אמור להגיע אלי מחר ואני יוכל להחליף אותו כל עוד אני לא פותח אותו.

מה אתם ממליצים להביא במקום?

• תוכן חדש...