Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכם

אני מחפש רעיונות לשיפור חיצוני בלבד ליונדאי I10 חדשה שנת 2011

מחפש רעיונות

השמח לקבל כמה רעיונות

משהו יכול לתת לי רעיונות לשיפור חיצוני של הרכב הנ"ל?

פורסם
משהו יכול לתת לי רעיונות לשיפור חיצוני של הרכב הנ"ל?

זה טוב??

hyundai-i10-special-project.jpg

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני כמובן לא ניסיתי להעליב אף אחד

רק רמזתי מה הכיוון ותקציב

מה אתה חושב לעשות?

מה אתה אוהב?

צבעים?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

למה להעליב ?

כל אחד האוטו שלו מיוחד לו בן אם זה רכב משפחתי או רכב מנהלים או רכב סופר מיני ללא ביצועים.

לנושא :

מגני רוח מוסיף תמיד.

גאנטים - איאפשר להגיד לו.

לדים,אורות לבנים.

אולי סופית אגזוז

השחרת חלונות , לא חסר רק תבחר

Honda Civic Mugen RR

פורסם

לא משנה מה תשים העיקר שיהיה בטוב טעם, מה הכוונה? בא לך סופית אגזוז, שים אחת קטנה, לא ניאגרה מחליפת צבעים, חלונות שחורים? רק מאחורה.

הבנת את הכוונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...