Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת Ibiza Fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדר"כ לא מרבה להסכים עם עומר, אבל לפני כמה ימים היה באוטודיל בוקנגרה שנת 2011 ב"מבצע" שפורסמה באיזור ה130 התחלתי, לא יודע כמה נמכרה, אני סבור שהקונה הוריד את המחיר בכמה אלפים.

יש לך שם FR שנת 2007, שמתחילה ב 68,900. ככה שלדעתי עומר די צודק עם המחירים שהוא מצייין.

יש לי חבר שעכשיו קנה A3 1.8T שחשב אולי לקנות FR, כשדיברנו עם אנשים גם דיברנו סביב המחירים של ה100K+-.

ד"א, הוא קנה את הA3 12 אלף מתחת למחירון, רכב שאין לו ק"מ חריג או משהו.

היום שוק יד 2 הפך להיות די מלא ברכבים, לאוטודיל יש איזה 90 פאסאטים ו90 גולפים, שמה בכלל המחירים חוגגים.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

עומר אין לך ממה להתעצבן , כל אחד מביע את הדעה שלו .

כשאני באתי לסוכנות פולקסווגן לעשות טרייד אין על הפולו שלי לפולו GTI הם זרקו לי מחיר מופרך של 80-85 אלף שקל לרכב שנקנה ב-120 אלף שקל ונמצא על הכביש 9 חודשים.

אפילו יצחק לוי לא שוחט ככה :roll:

פורסם

בדקתי את נושא המזגן, כאשר אתה מכניס לרוורס, מחשב הרכב סוגר את הסירקולציה (האויר שנכנס) בצורה אוטומטית כדי שהאדים לא יכנסו מהמנוע.

אם המזגן היה דלוק עם סירקולציה פתוחה, אז כביכול המחשב יסגור את הסירקולציה ותרגיש יותר את המזגן, לא משהו ממש מורגש ,אבל יש שינוי אם ממש מקשיבים לזה.אם הרעש חזק יותר יש תקלה או לא כמו שתיארתי אז יש תקלה ויש לבדוק את זה בחברה(יש אחריות אז זה שטויות).

לגבי ירידת הערך שדובר בשרשור, חבר מהעבודה, מנסה למכור את רכבו כבר 4 חודשים!

איביזה 2010 יד ראשונה בלי קילומטרז מופרז צבע שחור(סולידי) ללא תאונות וכו, וכלום פשוט כלום.

ואנשים פשוט לא מתקשרים, או מתקשרים ומציעים הצעות מביכות 30-40 מתחת למחירון עוד לפני בכלל שראו את הרכב.ויש כאן בפורום עוד אנשים שמנסים למכור רכבים ומקפיצים מודעות וכלום לא זז.

ככה שלפי דעתי המחיר על הרכב שראית גבוה ביחס למצב השוק(שפשוט גוסס בחודשים האחרונים כמעט ללא תזוזה במכירות יד שניה), עזוב את המחירון בשנים הראשונות הוא יורד על פי תוכנה אך בפועל הרכב שווה הרבה פחות, ולפי דעתי תוכל להוציא את הרכב בהרבה פחות(אפילו פחות מ95,000) תמיד יש שני צדדים למטבע, ולהיות כרגע עם 115000 אלף ש"ח זמינים לקניית רכב יד שניה שהשוק ככה, זה מצב מעולה ולא תאמין אילו רכבים תוכל לקנות בסכום הזה.

שיהיה בהצלחה עם הקניה

פורסם

תודה רבה על התשובה אך נותרתי מבולבל על סכום קניית הרכב..

חלק פה אומרים 110 אלף ש"ח שווה וחלק אומרים שאני יכול למצוא ב 95 אלף ש"ח , מה שלא מצאתי במחיר כזה

ומה שגם אין הרבה איביזה FR שמפורסמות - ביד 2 יש 4 רכבים כאלו ובלוח WINWIN אחת בלבד.

פורסם

אין ארוחות חינם בעולם הקפיטליסטי. אוטודיל, כמו כל סוכנות רכב או טרייד, צריכה להרוויח כסף ולא נמצאת שם לשם שמים או צדקה. כשאתה מוכר את המכונית היחידה שלך אתה עושה שיקולים כאלה ואחרים ומוכן להתפשר במחיר כדי להתקדם הלאה. לסוכנות, מגרש או חברה יש את השיקולים שלהם וזה בעיקר הצגת רווחים. אתה יכול לנהל משא ומתן והמחיר לא שרירותי אבל ילכו לקראתך עד גבול מסוים של כדאיות מבחינתם. אם רוב השוק היום מתנהל מתחת למחירון אז תחשוב כמה הם יכולים להציע לקחת ממך את הרכב שלך כדי שעדין יוכלו למכור אותו ברווח. הורדות של 15-20 אחוז מתחת למחירון זה בדרך כלל מה שיתנו לך בכל סוכנות טרייד כדי לקנות ממך את הרכב. אתה יכול למכור לבד, אם יש לך מוצר חזק ביד שיריבו עליו אבל אם תצטרך לפרסם אותו חצי שנה תגיע בסוף לאותו מחיר שהיו נותנים לך בטרייד בלי לבזבז זמן ועצבים.

• תוכן חדש...