Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת Ibiza Fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלכתי לראות איביזה FR מבן אדם בצבע שחור שנת 2010 עלתה לכביש במרץ 2010.

האיביזה עשתה 18 וקצת אלף ק"מ..

כמה שאלות :

2) מצידו השמאלי של הרכב קצת לפני הדלת יש חריטה של מפתח באורך סביר .. לא ממש קיצוני אבל עדיין מציק.. יש ירידת ערך ?

3)שמתי לב שנהגתי על הרכב ברגע שהכנסתי הילוך רוורס המזגן לפתח ניהיה הרבה יותר חזק ! ששאלתי אותו למה

זה ככה הוא ענה לי שככה זה באיביזה.. זה נכון ?

3) באיזה ק"מ אני אמור לבצע את הטיפול הבא ? וכמה הוא עולה .. ?

4) ראיתי שהמחירון שלה 118 אלף ש"ח ביד 2.. השאלה שלי כמה פחות או יותר שווה לי לקנות את האוטו אחרי

כל הסעיפים שרשמתי פה ?

הבחור דרש 112-113 אלף ש"ח.

פורסם

2. איזו ירידת ערך אתה חושב שצריכה להיות בגין שריטה??

אם זה מאוד מפריע לך תתקן מקומית, אין טעם לצבוע את כל הכנף בגלל זה.

3. אין לי מושג למה אבל זה לא נראה לי מדאיג.

4. מה המחירון לפי לוי יצחק? רכבים חדשים נמכרים בדר"כ מתחת למחירון עקב העובדה שהמחיר קרוב לזה של רכב חדש.

*איפה שאלה מס' 1?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום,

הלכתי לראות איביזה FR מבן אדם בצבע שחור

הלכת לראות איביזה ששייכת לאתיופי כאילו...? :wink:

מה ההתלבטות? הרכב עדיין באחריות והבנאדם דורש מתחת למחירון.

נשמע כמו אחלה עסקה?

לקחת את האוטו לבדיקה?

פורסם
הלכת לראות איביזה ששייכת לאתיופי כאילו...? :wink:

מה ההתלבטות? הרכב עדיין באחריות והבנאדם דורש מתחת למחירון.

נשמע כמו אחלה עסקה?

לקחת את האוטו לבדיקה?

חחחחחחחחחחחחח לא שמתי לב..

מישהו יודע כמה היא צורכת בדלק בדרך בינעירונית 1 לכמה ?

פורסם

איביזה FR מהשנה הזאת נסחרת בחוץ באיזור ה95,000 ש"ח .

בקיצור המלצתי האישית - לא יותר מ102K ש"ח במידה והאקזמפלר נקי ויפה ואפילו הגזמתי עד מאוד.

במידה ואותו לקוח יבצע ט.אין הוא יקבל באיזור ה90K מול רכב דומה בסגמנט (מול פולו GTI לצורך הדוגמא).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
איביזה FR מהשנה הזאת נסחרת בחוץ באיזור ה95,000 ש"ח .

בקיצור המלצתי האישית - לא יותר מ102K ש"ח במידה והאקזמפלר נקי ויפה ואפילו הגזמתי עד מאוד.

במידה ואותו לקוח יבצע ט.אין הוא יקבל באיזור ה90K מול רכב דומה בסגמנט (מול פולו GTI לצורך הדוגמא).

אתה בטוח ?! כ"כ הרבה מתחת למחירון ?

ואם אפשר לדעת .. מה זה אקזמפלר ?

חברה .. אני לא קונה אותי מצ'מפיון או משום סוכנות אחרת..

אלא מבחור שהוא חבר של חבר שלי ..

פורסם
אולי שיתן לו אתה בחינם וזהו ?

זה ידוע שהטרייד אין של צ'מפיון שוחט רכבים חדשים במחיר.

אין פה שום עניין של בית מטבחיים- יש פה עניין של מה ריאלי בשוק.

צ'מפיון גם ייתנו לך מחיר מצוין על רכב סחיר - בגלל שהוא סחיר מבלי שיישחטו אותך.

אוטודיל מרוויח מצ'מפיון עמלה על כל עסקה שנעשת - משמע גם אם ימכרו במחיר שקנו הם הרויחו!

כל מקום שתלך לט.אין על רכב בסגמנט תקבל מחיר כזה ולאו דווקא צ'מפיון. אם ייתנו לך מחירון אז זה במקום הנחה של 20K ש"ח ומעלה.. אל תהיה תמים.

פורסם

אני מכיר לפחות 10 אנשים שירוצו לקנות FR שנת 2010 ב95 אלף שקל.

ה2008 לא נמכרות במחיר הזה, וה2009-2010 הרבה יותר טובות.

הרכב יכול לעשות 15 קמ לליטר בבינעירוני בנסיעות רגועות מאוד. ופוטנציאל השיפורים שלו בעלות של 2800 שקל הינו העלאה ל220~ כ"ס בעזרת צי'פ בלבד.

הרכבים לא נמכרים במחירון (כי יש הרבה למכירה וכי הן נקנו חדשות ב15 אלף שקל פחות). אבל 2010 עם ק"מ סביר לדעתי תימכר בכ110 אלף שקל (במידה והמצב שלה קרוב מאוד לחדש). זו ירידה של 30 אלף שקל ממחיר חדש אחרי 15 אלף שקל הנחה. 24% בשנה נשמע הרבה יותר מסביר למחיר הגיוני.

תקצץ אותו ל109~ ותרגיש טוב.

אגב, לגבי המזגן, אצלי אין את הדבר הזה.

פורסם

אז תמסור ל10 אנשים שכדאי מידיי פעם לבדוק האם הגיע אחת לט.אין באוטודיל כי אם כן הם בטוח יקבלו מחיר כזה או קרוב מאוד לזה אחרי משא ומתן.

שיהיה בהצלחה.

לאחר עריכה : לבחור מתחתי, הבנו אותך מצוין!

פורסם

חשוב לציין

מדובר באיביזה FR החדשה ולא הישנה !

עומר ג R .. אתה רוצה להגיד לי שבאוטודיל נמכרה איביזה FR החדשה ב 95 אלף שקל ?

פורסם

אני הבנתי אותך. תראה את התגובה שלי.

אבל ארצה לציין משהו על התגובה של עומר הגדול R - שכבר לא מציין ראלי.

עומר, חברנו, עובד בחברה מתחרה. הלו הוא נציג מחירות (אבל עם כ) של אבארט.

אבארט הינה מתחרה (בלי כ) של הFR, רק שהאבארט עולה יותר, נותנת פחות, ולצערנו, כולם מוכרים אותם.

אז עומר אולי רוצה להראות את המתחרים כאילו המחירים שלהם נמוכים יותר. וחבל. אבל אם עומר מתחייב, אני אצלו בסוכנות מתייצב, עם 95 אלף שקל, ולוקח FR במצב חדש, שנת 2010.

אני אציין יותר. אני עצמי הלכתי לראות FR לבנה, בסוכנות אוטו דיל שממוקמת מטר אחד מסוכנות VAG בבני ברק. לאוטו היה 16000 קמ, והוא עמד שנה וחודש על הכביש. התעקשתי ונלחמתי, ומה שקיבלתי היה 3000 שקל מתחת למחירון. וזה אחרי "קומבינות" של חברים ש"מכירים" את הבן של הבעלים.

לא עבד. אז 95 אלף שקל? תסתכל ביד 2. הדגם הישן - שנת 08, נמכר במחיר הזה. אף אחד לא יקח את ה1.4 טיאסאי, שנמצא גם בצירוקו (רק חזק יותר), בפולו, וברבבות אחרות, על רכב עם יותר אבזור, וימכור אותו במחיר של מזדה 3. פשוט לא.

לדעתי 110 אלף שקל הוא מחיר מאוד טוב. במידה והרכב כ-ח-ד-ש.

בנוסף, יש פה חבר פורום אחר, ששידרג לקופרה, ואת הFR שם באוטו דיל. כמה הוא קיבל עליה? הוא קנה אותה חדשה מהחברה, וקיבל באוטו דיל 5000 שקל פחות מהמחיר שעליו הוא שילם בסוכנות - כשקנה חדשה. ירידת ערך של 5000 שקל בחצי שנה, על אוטו שנקנה מהסוכנות. אממ.. והם ימכרו אותה ב30 אלף פחות. אוטו דיל בהחלט עושים עסקים טובים!

פורסם

הבנתי אותך .. תודה !

רק אני חייב לדעת לגבי המזגן שמשלבים הילוך רוורס למה הוא ניהיה פתאום יותר חזק ?

זה בעיה ברכב ? או שזה פשוט ככה ?

פורסם

שיהיה לכולכם בהצלחה.

נתתי לך טיפ כאחד שעובד בתחום יותר מ4 שנים(מתוכם 3 בצ'מפיון). תעשה איתו מה שאתה חושב.

לגבי התגובה של SRACK- דבר אחד לי אליך - CHOOSE LIFE. מאסתי להגיב לילדודס האלה...

בשביל הספורט תנסה אותי (לבחור שמחפש לקנות..) גש לפולקסווגן וספר להם שיש לך את אותה איביזה שאתה רוצה לקנות ותשאל אותם בכמה מזכים אותך בט.אין מול פולו GTI חדשה.תצא גדול ותקבל פרופורציות אם תעלה את הנתונים לפורום שכולנו נבין שיש אנשי מקצוע שלפעמים כדאי להעריך את היותם פה בפורום...

נ.ב: את המחירון לקופרה סיבסדו בהנחה בצ'מפיון ולא אוטודיל זיכו...

להבא אלמד לא להגיב בפורום כי כנראה זה פוגע באחרים שחושבים שהכל פה זה אינטרסים .

כל טוב.

עומר.

• תוכן חדש...