Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעות במבחן סמסטר - השלכות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שלשום, נערך מבחן סוף סמסטר באחד המקצועות, שאני לומד במכללה.

המבחן היה מורכב מ-6 שאלות, כאשר כל שאלה הכילה בין 4-6 סעיפים.

במבחן היו שתי טעויות:

* בשאלה השנייה היא סה"כ טעות במילה אחת, שקצת שינתה את התרגיל, אבל ישר הוחלפה.

* בשאלה האחרונה הייתה טעות קריטית, אשר גרמה לכך שלא היה ניתן לפתור ארבעה מתוך חמשת הסעיפים שלה.

במהלך המבחן, המרצה תיקן את שתי השאלות, כאשר רשם את השאלות אחרת על הלוח.

האם זה מספיק? לפי דעתי לא.

כאשר אני במבחן, אני מרוכז רק במבחן. אני לא מרים את הראש ולא שואל שאלות, כי מאוד קל לי לאבד את קו המחשבה שלי. זה אולי נשמע ילדותי, אבל זה אני.

אם אני מאבד את קו המחשבה שלי בשאלה, אני מתחיל להתבלבל.

המבחן היה כ-3 שעות ורק לקראת הסוף, הבנתי שהייתה טעות ולא הצלחתי לענות על השאלה.

האם מגיע לי את מלוא הנקודות או שאני סתם הולך לטחון מים?

תודה מראש.

פורסם

לצערי אני לא חושב שתקבל הקלות במתן הציון.

זה נהוג ברוב המבחנים לבאר או לתקן טעויות במבחן. למען האמת אצלינו אני כמעט לא זוכר מבחן שבו לא היו טעויות לגמריי,

ורק לעיתים נדירות בעקבות התיקון הלכו לקראתינו, ובדר"כ זה היה מתבטא בתוספת זמן קולקטיבית.

הסיבה היחידה שאולי תוכל לדרוש בגינה התחשבות מצד המרצה, זה אם הוא הודיע על התיקון אחרי הרבה זמן, כך שלא היה לך זמן לפתור את השאלות. אבל במצב כזה אתם אמורים להתאגד ושנציג מוועד המחלקה ייגש אליו ויעלה את הטענות.

ובאופן כללי: גם אם אתה באמצע שאלה כשהמרצה מגיע, שווה לך להרים את הראש, מעבר לשינויים ותיקונים, לפעמים

הוא מסביר משהו שהוא רואה שהרבה חבר'ה נתקעו עליו או לפחות מזהיר מהנחות/טעויות מטופשות שלפעמים בלחץ כולנו עושים.

לגבי השינויים עצמם שהוא רושם, תוכל לרשום אותם במעבר בין השאלות שגם כך חוט המחשבה נקטע.

פורסם

גם באוניברסיטה נתקלתי בהמון מבחנים עם טעויות ותיקונים שהתרחשו במהלך המבחן. אני לא מצליח להבין את הקטע - כל כך קשה לכתוב מבחן בלי טעויות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אצלנו באו"פ זה קורה המון.

לדוגמא: 2 המבחנים האחרונים שעשיתי - בשניהם היו טעויות שתוקנו במהלך המבחן.

"הגדילו" לעשות במבחן הראשון משניהם, כאשר הודיעו על 2 טעויות בטופס המבחן, אבל בכיתה שבה נבחנתי לא התקבלה שום הודעה כזו :?

גיליתי על זה מחברים רק לאחר המבחן, למזלי עליתי על הטעויות והאי-דיוקים לבד במהלך המבחן, כך שבסוף זה לא שינה כלום.

ולשאלתך: אם היית לומד באו"פ, אז הייתי אומר לך: אין מצב בעולם שיקבלו את טענתך.

לדעתי הרבה תלוי ברכז הקורס: אם תצליח לשכנע אותו בצדקתך (ואם יש בו רגש חמלה), אולי הוא ייתן לך ניקוד חלקי (קשה לי להאמין שתקבל ניקוד מלא). אם הוא מניאק - אז חבל לך על הזמן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בבין תחומי לפחות אתה מקבל את ציון המבחן , יום לאחר מכן את הסריקות של המחברות אונליין ואתה יכול להגיש עירעור דרך המערכת הממוחשבת.

כנראה מרצה נחמד היה נותן ניקוד חלקי.

עם זאת - זה קורה די הרבה (נגיד ברבע מהמבחנים שאני זוכר לאורך הזמן שלי - גם בת"א וגם בבינתחומי) ומיקרונוט צודק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עוד כמה חודשים או שנים תבין שהדבר הכי פחות חשוב ביקום

הוא הציון שקיבלת במבחן X של מקצוע Y או בכלל,

הציון שקיבלת על התואר כולו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בבין תחומי לפחות אתה מקבל את ציון המבחן , יום לאחר מכן את הסריקות של המחברות אונליין ואתה יכול להגיש עירעור דרך המערכת הממוחשבת.

כנראה מרצה נחמד היה נותן ניקוד חלקי.

עם זאת - זה קורה די הרבה (נגיד ברבע מהמבחנים שאני זוכר לאורך הזמן שלי - גם בת"א וגם בבינתחומי) ומיקרונוט צודק.

ליביו

גם אצלנו זה כך, סורקים את המבחנים ומעלים אותם לאתר מסויים.

הבעיה היא שהשאלה הזו מבדילה אותי בין ציון עובר לציון נכשל (60 מספיק לי במקרה הזה).

אני מתכוון לדרוש ניקוד מלא או מבחן חוזר (במקרה הזה, " מועד ג' "). הגיוני או שאני אעשה מעצמי צחוק ?

פורסם

האם המרצה הכריז בכיתה על כך שיש טעות בשאלה ואמר לכולם לשים לב לתיקון? אם כן, אין לך קייס, אלא אם אתה עושה את המבחן עם אטמי אזניים (הייתה לי בפרה-קליני מישהי שהייתה עושה את זה).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

דיבר חלש ? כמה חלש ?! אם כמעט כולם שמעו אז זה מספיק, אין מה לעשות. אתה יכול לנסות לבקש ממנו בשעת ערעורים (או בהגשת ערעור) להתחשב והעביר אותך, אם זה לא עובד תוכל לנסות לבקש מועד ג. לבקש לא עולה כסף, הסיכויים נמוכים אבל אין לך מה להפסיד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תוספת נקודות אולי , מועד נוסף - אין מצב.

יש המון לוגיסטיקה ועלויות באירגון מבחן מועד ג' ואם אין סיבה באמת טובה לכמה תלמידים - אין סיכוי שזה סתם יערך.

(ולא זה שהוא "דיבר חלש" לא ממש משנה , תקבע לעצמך הרגל - אם המרצה נכנס - ובטח אם הוא מתקרב ללוח - אתה חייב להסתכל מה קרה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...