Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מבקש את עזרתכם לדעת מה קרה לרכב שעד היום נסע כמו שצריך בלי בעיות

באמצע נסיעה נדלקה לי נורה Check Engine ולאחר מכן "סחבתי" את האוטו לכיוון הבית (בנסיעה איטית מאוד 30 קמ"ש) נסיעה של כמה קילומטרים נדלקה לי נורה נוספת (משהו כזה - {!} )

בינתיים האוטו חונה בחניה מחר מן הסתם אני יקח אותו למוסך (בתקווה שיסחוב עד לשם - בתוך העיר נסיעה של כמה קילומטרים) אבל מה מצפה לי פחות או יותר?

תמונה מצורפת של הנורות דלוקות כשהאוטו מונע

http://i55.tinypic.com/2zq4ubs.jpg

Picture 040.jpg

פורסם

סימן קריאה מעיד על בלמים,תבדוק נוזל בלמים,כמו כן זה יכול להיות קשור לCHECK ENGINE,בכזאת תקלה אין בררה אלא להתחבר לסורק תקלות ורק כך ניתן יהיה לדעת מה הבעיה,זה יכול להיות חיישן מסוים,רק סורק ידע מה הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה!

שנית, הנורה של הבלמים (תודה על ההסבר) נדלקה לאחר שנסעתי כמה דקות עם הנורה של ה-Check Engine

לא הייתה לי כל כך ברירה בגלל זה המשכתי ליסוע לפחות שאני ישים אותו בבית

פורסם

כמו שאמרתי תכניס את הרכב למוסך,ותדע את הבעיה,לדעתי זה קשור אחד בשני.

תעדכן אותנו :-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז ככה - לקחתי אותו למוסך מורשה בבוקר, לאחר סריקה התברר שצריך להחליף את הסולנויד

כרגע הלכתי לקחת אותו הוא נוסע בסדר גמור.

לפי שיטוט קצר בפורום הבנתי שאם הסלנויד הלך כנראה שהגיר עומד למות בקרוב... האם זה נכון?

פורסם

מישהו בבקשה יכול לענות על השאלה?

אגב, אני רואה שלא ציינתי אבל הנורה ההיא הייתה נורת אזהרה של הגיר ולא של הבלמים... הוחלף סולונויד ומשאבה.. האוטו נוסע אפילו יותר טוב ממה שהיה...

• תוכן חדש...