Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות, אז עשיתי טעות חמורה וקניתי מקרר בקו (SBS) לפני כ 3 שנים. מכיוון שהשרות של דיגיטל סרוויס שנותנים שרות למוצרים האלה הוא על הפנים (וזה עוד בעדינות) אני מחפש טכנאי קירור בעל מקצוע ובעל ידע במקררים הללו שמגיע לאזור קרית מלאכי (לא להבהל, לא בקרית מלאכי). אשמח מאד לקבל המלצה/הפניה לאדם כזה.

פורסם

תיכנס לאתר מידרג ובחר לפי סוג הטכנאי והאזור. אני עשיתי זאת ולא הצטערתי. כולל טכנאי מקררים (שאיני זוכר את שמו), אני גר במושב ליד קרית מלאכי.

www.midrag.co.il

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

דיברתי איתו. הוא באמת נשמע אמין ובעל מקצוע. למרבה צערי הוא אמר שאינו מגיע לאיזור קרית מלאכי (הוא מרחובות). אם ישנה המלצה על טכנאי אחר, זה יעזור לי מאד. המקרר הזה פשוט צרה צרורה. שומר נפשו ירחק.

פורסם
(לא להבהל, לא בקרית מלאכי)..

יסלח לי כבודו, אך ממה יש להיבהל בקרית-מלאכי?? לא זכור לי שהעיר נמצאת בשטח פלסטיני

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

העיר מסוכנת רק לנשים וגם זה רק ליד בית מסויים.

לגבי טכנאי אם המקרר רק בן 3 וכבר למדת שהשירות של היבואן לא טוב ואתה כבר זקוק שוב לטכנאי ההמלצה שלי (אם התקציב מאפשר כמובן) למכור ולקנות מקרר אחר. זה נשמע שהוא הולך להיות בור בלי תחתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למכור, לצערי זו לא אופציה. אף אדם שפוי לא יקנה מקרר בידיעה שהוא בעייתי ולא תקין ונניח שהיה אדם כזה, המחיר שהיה מוכן לשלם עבורו שואף לאפס. אני מניח ומקווה שאם אוכל למצוא טכנאי "בעל מקצוע" שהשקעה של סכום מסויים תגרום למקרר לתפקד לפחות למספר שנים. בכל מקרה, השקעה זאת תהיה נמוכה יותר מאשר לרכוש מקרר חדש. הבעיה רק למצוא טכנאי כזה שמגיע לאזור בו אני גר.

פורסם

כפי שציינתי, מדובר במקרר SBS. על דלת המקפיא ישנו חלון תצוגה וחיווי של הטמפרטורה הן במקפיא והן במקרר. הבעיה עכשיו היא שבמקפיא הטמפרטורה לא מספיק נמוכה ואכן כך מראות גם נוריות החיווי. ברמת העיקרון, המקרר כנראה לא בנוי להתמודד עם חום כמו זה ששורר אצלנו, מכיוון שגם בקייצים הקודמים היו איתו המון בעיות. אם יש לך עצה מועילה - יותר מאשר אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...