Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בר המחאה לא נוגעת לאנשים שיש להם כסף לקנות אוטו ב200000 ש"ח

זה לפשוטי העם... אלו שעובדים ולא גומרים את החודש, אלו שעובדים ולא מצליחים לחלוםעל דירה, אלו שהטייקונים גונבים להם את הפנסיה ובונים על חשבונם וילות בעשרות מליוני שקלים.

אני משוכנע שאם תרים את מחזיק המפתחות של ה GTI קצת יותר גבוהה מגובה העינים, תראה מה קורה במדינה הזאת. אולי (אבל רק אולי) תצליח להבין מה האינטרסנטים האלו רוצים ממך.

אתה לא חייב להצטרף למחאה (ואולי עדיף שגם לא תעשה זאת) אבל לפחות תן קצת קרדיט לאלו שמוציאים את האצבע מהתחת והולכים להפגין בשביל מטרה חברתית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יוצא בתוקף נגד המחאה מיומה הראשון.

הבעיה היא שהפורום (העדר) כמו התקשורת מתיחסים למתנגדי המחאה כאילו הם אחמדינאג'ד. והם עוד מדברים על חופש ביטוי.

פורסם
בר המחאה לא נוגעת לאנשים שיש להם כסף לקנות אוטו ב200000 ש"ח

זה לפשוטי העם... אלו שעובדים ולא גומרים את החודש, אלו שעובדים ולא מצליחים לחלוםעל דירה, אלו שהטייקונים גונבים להם את הפנסיה ובונים על חשבונם וילות בעשרות מליוני שקלים.

אני משוכנע שאם תרים את מחזיק המפתחות של ה GTI קצת יותר גבוהה מגובה העינים, תראה מה קורה במדינה הזאת. אולי (אבל רק אולי) תצליח להבין מה האינטרסנטים האלו רוצים ממך.

אתה לא חייב להצטרף למחאה (ואולי עדיף שגם לא תעשה זאת) אבל לפחות תן קצת קרדיט לאלו שמוציאים את האצבע מהתחת והולכים להפגין בשביל מטרה חברתית.

אתה טועה ומטעה. אתה ממש לא מכיר אותי ואת הבחירות שביצעתי בחיי ולכן אני מציע שתדבר על עצמך ולא עלי.

המחאה היא אולי אמיתית בכך שהיא דרושה, אך מובלת על ידי אינטרסים שונים לגמרי. אם אתה חושב שלגאון ויניב יש איזשהו חוסר כלכלי אתה מדמיין. אם אתה חושב שאתה מעניין אותם - אתה מדמיין כפליים. העובדה שה"הנהגה" של המחאה הזו דחתה את טרכטנברג עוד לפני שהוא פתח את הפה, מעידה כאלף מונים שאתה ויתר הנזקקים בארץ לא ממש מעניינים אותם. לו היתה מהחאה אמיתית - היא היתה משיגה משהו לטווח הארוך. משום שהיא רק תרוץ להקמת מפלגה וניסיון להפלת השלטון הנוכחי, היא לא תשיג כלום לטווח הארוך.

FFS, לאיפה שייכת משפחת גאון? למי שחלם 20 שנה על GTI, עבד קשה כל חייו, וסוף סוף יכול לממש את החלום, או לאלה שאתה קורא להם טייקונים?? קצת מחשבה לפני כתיבה לא תזיק לך! עלבונות אישיים בוודאי שלא יקחו אותך רחוק. פה תפרט כאן מה אתה עושה למען הנזקקים, גם אני אפרט מה אני עושה pro bono, ונראה מי מתעניין יותר בשלומם של אלה שלא שפר עליהם גורלם.

ולך תקרא קצת: http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=79974780b5e0d394fddbd1a00f4f21d3&id=2804

מצד שני, אם אתה ממארגני ה"מחאה", או משונאי השלטון הקיים, אז ברור שאתה לא רוצה שהאמת תיחשף כאן. רק תן גילוי מלא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000678871

תקנה חדשה שאישר שטייניץ מאפשרת למוסדיים להעמיס עמלות כפולות נסתרות על הפנסיה שלכם

נשאר לי לתהות עד מתי?

מאוד לא בסדר. הכל צריך להיות שקוף.

זה פתח לשחיתות. קופות הגמל\פנסיה עלולות לקנות נייר זר שלו עמלת כניסה של 5%, לשלם את ה5% מכספי החוסכים, ולקבל חזרה את רוב האחוזים האלה לקרן או אפילו לכיס הפרטי של מנהל בקרן, וזה קורה בעולם.

יהודה

פורסם

מצחיק מי שחושב שדפני היא "עצמאית" ביוזמה שלה. היא נשלחה לשם על ידי מארגנים, שישר דאגו לעוד "עצמאיים" כאלה שיבואו, לאוהלים ולכל השאר. זה היה ברור מלכתחילה. במקרה לכולם יש את אותם אוהלים? השערוריה האמיתית היא שהעירייה נתנה לזהלהתנהל ולהחריב את החיים לכל תושבי האזור.

שינוי צריך, אבל זה לא מה שמעניין את ה"מחאה" הזו. הם רק רוצים להחליף את נתניהו בעצמם... אם למדתם סוציולוגיה או מדעי המדינה, אתם בוודאי יודעים שכל שלטון רוצה להחליף את קודמו רק כדי לחלק ג'ובים ולשמר את עצמו. לא ממש כדי לדאוג לכם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כולם יודעים שהמון ארגוני שמאל רוכבים על המחאה ומן הסתם האינטרס הגדול שלהם הוא להפיל את ראש הממשלה הימני.

בכל אופן, זה עדין טוב, גם לימנים.

הממשלה באופן קונסיסטנטי גונבת כסף וממציאה מיסים מגוכחים, המונופולים חוגגים ואנשים לא מצליחים לסיים את החודש.

כולם מכירים את האגרות השקריות והמיסים הבלתי הגיוניים.

הגיע הזמן שהעם יאותת לחבורת החזירים הקפיטליסטים (שהם אגב משמאל ומימין כאחד, פשוט בימין הם משקרים פחות טוב) שיושבים בכנסת שנמאס לנו וידגים להם את כוחו של העם.

פורסם

השמאל תכנן הכל מראש ושם בחוד החנית של המחאה הזאת מעבולה גמורה כמו דפני ליף, עכשיו הכל מסתדר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה לא משנה מי מארגן את המחאה, והאם פוסטמה כזו או אחרת עשתה צבא או מקבלת משכורת מארדואן.

יש בעיה מהותית בניהול מדינת ישראל ויש בעיה מהותית בסדר העדיפויות הלאומי שלא שם את הטווח הארוך בשום תכנית.

גם אם עובדתית יש מי שיש לו אינטרס להוביל את המחאה ולתת לה גב, והמישהו הזה מתנגד לממשלה המכהנת (שאני מנוע מלהביע את דעתי עליה), זה יהיה ספין הספינים לתת לזה את הדגש ולהתעלם מהבעיות שמסכנות את קיום המדינה כמדינה דמוקרטית ליברלית בטווח הארוך.

:digging: וזה עוד בלי השופל...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לסולל הדרך היה כסף ל VR6 חדשה (או שזו היתה GTI חדשה,לא זוכר) עוד כשאנחנו עבדנו כמלצרים כדי לאסוף כסף לאוטובוס.

הוא טורח לספר זאת שוב ושוב.

קל לשבת בחו"ל ולומר לאחרים מה לעשות.

המחאה הזו היא תרגיל שמאל מתוכנן, מתוקתק, מתוזמן שנועד להכשיר מפלגת שמאל חדשה ונובע מייאוש, אבל לא של העם, אלא של מיטב השמאל הרדיקאלי, אדריכלי אוסלו ,אדריכלי יוזמת ג'נבה, רופאים לזכויות אדם (פלסתיני בלבד),קרן הטרור החדשה לישראל וכל שאר ההזויים והבזויים האלה.

האפסים האלה הבינו שאין להם שום סיכוי לחזור רלוונטיים בזירה הפוליטית/מדינית ועושים מהלך בו אין להם מה להפסיד.

עשרות אלפי פתיים שלא מסוגלים לראות את התמונה המלאה, מעמידים את עצמם לרשותם והצביעות חוגגת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבל בניגוד לאחרים, אני לא מזלזל באנשים שיוצאים להפגין בשביל חיים קצת יותר הגונים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה קורא חיים הגונים ?

להכנסת ישראל לגירעון תקציבי מתמשך, או שמא לחזרה למדיניות הסוציאלית של ממשלות המערך עד 77' ?

זה ברור כשמש שהמניעים למחאה הזו, שבחלקה בהחלט מוצדקת, הם פוליטיים גרידא, וכל מטרתם היא קיצור ימיה של הממשלה והבאה לבחירות מוקדמות.

אני בהחלט מייחל ליום בו יקימו ההזויים האלו מפלגה שתרוץ בבחירות הבאות, ועל הדרך תשרוף כמה עשרות אלפי קולות מהשמאל ההזוי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ישבתי וכראתי את הטור של זסקינד, ובגלל שלי אין את העובדות שלו יש (ואני אניח שיש לו אותן, כי אני מניח שהוא דובר אמת וביצע מחקר מעמיק ויודע בדיוק מה הלך איפה) צרמו לי מאוד שתי נקודות:

1. לביבי יש קואליציה מאוד רחבה שלא נראה לי שתרצה לזעזע אותו

2. הבחירות הבאות בעוד שנתיים

ולמה צורמות לי שתי העובדות האלה? כי לביבי יש הזדמנות ואת הזמן להגיד לעם "שמעתי, הבנתי הפנמתי הנה תוכנית להמרצת הכלכלה שלנו, לצמצום כוחם של המונופולים, להגברת התחרותיות ולהסטת תקציבים נוכחיים לטובת אזרחי המדינה". מעשה כזה של ביבי ייחשב לנצחון ענק של המוחים ובהחלט יוציא את ביבי מאוד מאוד טוב.

מצד שני, יש לביבי קואליציה מספיק רחבה כדי לגרור את העניין הזה שנה - שנה וחצי עד שהאנשים יתייאשו ויתעייפו ולהמשיך בתוכנית הרגילה שלו.

בקיצור המזימה להפלת שלטון הימין (שבסופו של דבר זכה ביחד עם החרדים ברוב המנדטים) נשמעת מאוד הזויה.

לגבי השמאל הלאומי, לפני שנה בערך התפרסם ראיון עם מי שמוביל אותו וכבר אז הם אמרו שהם רוצים להפוך למפלגה - אז זה לא מפתיע אותי.

ולגבי מנהיגי המחאה - הם אמנם הפנים של המחאה, והם אמנם אלה שמתאמים דברים - אבל הם לא יוכלו לעולם לבצע תעלול פוליטי ששאר המוחים לא מעוניינים בו.

ולמרות כל זה,

אני מאמין שגם בר וגם אייל ואפילו חן מסכימים שיוקר המחיה בישראל הוא חסר פרופורציה. אפילו אם הם לא מסכימים על דרך הפתרון הם מאמינים שכל הטיעונים על יוקר וחוסר יעילות של הכלכלה הישראלית נכונים.

ורק בגלל זה הם צריכים למחות. לא כדי שהממשלה תתפזר ונלך לבחירות, לא כדי שיצביעו למפלגה שהם לא מאמינים בה - אלא כדי ללחוץ על ממשלת ישראל הנוכחית להתחיל לעבוד ולתקן את המערכת.

ראיתי איפשהו באינטרנט את השאלה "אם דפני ליף תתקשר ותגיד לך שהבניין שלך בוער אתה תשאל אותה אם היא עשתה צבא ומה היא מבינה באש?"

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
למה אתה מתכוון כשאתה קורא חיים הגונים ?

להכנסת ישראל לגירעון תקציבי מתמשך, או שמא לחזרה למדיניות הסוציאלית של ממשלות המערך עד 77' ?

זה ברור כשמש שהמניעים למחאה הזו, שבחלקה בהחלט מוצדקת, הם פוליטיים גרידא, וכל מטרתם היא קיצור ימיה של הממשלה והבאה לבחירות מוקדמות.

אני בהחלט מייחל ליום בו יקימו ההזויים האלו מפלגה שתרוץ בבחירות הבאות, ועל הדרך תשרוף כמה עשרות אלפי קולות מהשמאל ההזוי.

חיים הוגנים זה ששני בני זוג משכילים, עובדים בעבודה טובה ולא מצליחים לרכוש דירה בלי עזרה של ההורים.

חיים הוגנים זה שהטייקונים לא גונבים לנו את הפנסיה

חיים הוגנים זה שאנשים עובדים יכולים לחיות ברווח ולא לעשות חשבונות על קוטג.

אני באמת מאמין שהחיים בארץ מאוד מאוד לא פשוטים. בלי קשר לדעה פוליטית אני חושב שזה לא בסדר. לא מגיע לנו לחיות ככה.

פורסם
חיים הוגנים זה ששני בני זוג משכילים, עובדים בעבודה טובה ולא מצליחים לרכוש דירה בלי עזרה של ההורים.

חיים הוגנים זה שאנשים עובדים יכולים לחיות ברווח ולא לעשות חשבונות על קוטג.

לשני בני זוג משכילים שעובדים ושכרם המשותף נע סביב ה 16K אין שום בעייה כלכלית לקנות דירה ב 800-900K, כל זאת בתנאי שדאגו לחסוך לעצמם כמה שקלים אחרי השירות הצבאי ולא שרפו את הכל בחו"ל ולאחר מכן בחתונה יוקרתית שמכונה היום "הפקה".

זו לא בושה להיעזר בהורים, הן בעזרה כספית והן במגורים תקופה מסויימת על מנת לחסוך.

אין מה לעשות, כל ההתחלות קשות ודירה מעולם לא היתה זולה, ובייחוד היום כשהריביות נמוכות מאד, מה שמסייע להחזר חודשי סביר בהחלט.

כל משפחה שמתנהלת נכון יכולה לחיות ברווחה יחסית - בכל עיניין של סדר עדיפויות ותכנון נכון של התקציב החודשי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...