Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארילו - יש לי בבית אחת כזו. ימי עבודה שמסתיימים בשעה 22:00 אינם נדירים. לפחות שתי ישיבות + השתלמות כל שבוע, וכולן אחרי שעות הלימודים הרגילות.

לגבי חופשות: יציאה לחופשת קיץ ב-15 ביולי במקרה הטוב (הרי הבגרויות נמשות עד אז) וחזרה לעבודה סביב 10 באוגוסט (צריך להכין את שנה"ל הבאה). השתלמויות בחנוכה, הרשמה לביה"ס ותחילת הכנת שנת הלימודים הבאה בשבוע שלפני פסח. אז איפה הגליק הגדול של "3 חודשי חופש בשנה"?

גם אני מגדל אחת כזו והמצב ממש לא כזה.

היא לא צריכה ללמד עד הבגרות האחרונה ואם הבגרות שלה יוצאת בסוף אז יש מספר בודד של ימים מרוכזים. ימים שמסתיימים ב 22.00 נדירים עד כמעט לא קיימים וההרשמה כלל לא נוגעת למורים מקצועיים (פרט ליום או יומיים היערכות לקראת סוף החופש הגדול).

השתלמויות יש ועליהן יש גמול השתלמות. לרוב הן פעם בשבוע לשעתיים.

לגבי שכרף השכר לא רע יחסית למשק. מורה עם ותק מגיע לעשירייה נטו בקלות ואם אתה משקלל את התנאים הסוציאליים שיש להם (קה"ל, חופשות וקביעות) זה שכר יפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דפני ליף לא הצטרפה למחאה, אלא היא (ביחד עם חברים ואנשים נוספים) הקימה את הגרעין שהתחיל את עניין האוהלים הזה - ככה שכבודה במקומו מונח. לגבי התגובה שלה, תנסה לדמיין באיזה "היי" היא הייתה באותו היום, המחאה שלה הצליחה מעל לכל הציפיות וכידוע קשה להתבטא כשמרגישים ככה. תנסה לדמיין את עצמך מתבטא בצורה קוהרנטית ואינטלגנטית אחרי שירדת בפעם הראשונה מרכבת הרים פסיכית.

.

היי או לא, אם היא רוצה שיתייחסו אליה ברצינות היא לא יכולה להרשות לעצמה להתנהג כמו איזו ילדה מתלהבת, כי ככה היא נראתה וככה גם הגיב לה המראיין, הוא ניסה כמה פעמים לשאול אותה את אותה שאלה בתקווה לקבל תשובה נורמלית עד שבסוף ירד מזה ודיפדף אותה.

עכשיו הולכת לעובדיה יוסף, מה השלב הבא, נסיעת עבודה לאומן ?....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי את הראיון איתה בשידור חיי, כשנשאלה כיצד היא מרגישה ש300K איש הגיעו למחאה היא הגיבה ב"אין לי מילים לתאר את זה אז רק אומר "וואווהוו".

כבר אז הבנתי שמהרגע הזה המחאה הזאת רק תלך ותתדרדר.

כמה חבל שאני בארץ אדם אחד שאנחנו יכולים להצביע עליו ולהגיד "הוא יביא את השינוי, אותו אני רוצה בשלטון".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתם דנים בעניין שכר ותנאי עבודה של מורים מהמניין אבל שוכחים רעה חולה אחרת והיא שנתח הולך וגדל של מורים הם עובדי קבלן. :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ראיתי את הראיון איתה בשידור חיי, כשנשאלה כיצד היא מרגישה ש300K איש הגיעו למחאה היא הגיבה ב"אין לי מילים לתאר את זה אז רק אומר "וואווהוו".

כבר אז הבנתי שמהרגע הזה המחאה הזאת רק תלך ותתדרדר.

כמה חבל שאני בארץ אדם אחד שאנחנו יכולים להצביע עליו ולהגיד "הוא יביא את השינוי, אותו אני רוצה בשלטון".

למה שקרה להם קוראים בלטינית היבריס - חטא היוהרה.

מי שעשה טעות גדולה יותר הוא ראש הממשלה שהחל לקיים מסיבות עיתונאים מבוהלות וכך שיחק ישירות לידיהם.

גם אם יש צדק בדבריהם, אי אפשר לפתור את כל הבעיות מהיום למחר וכל שינוי צריך להיעשות בהדרגה ובצורה מושכלת תוך שמירה קפדנית על מסגרת התקציב.

וכפי שטענתי פעמים רבות, הגיע העת שכל אחד מאיתנו יעשה בדק בית יסודי וידע לתכנן את חייו בצורה שקולה ונבונה יותר.

וזה שום ממשלה לא יכולה לעשות, זה רק בידינו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סופסוף אנחנו מסכימים שאת השינוי צריך לעשות לאט ובזהירות כמו קיפודים.

ובהחלט אני נגד פריצת מסגרת התקציב בצורה חסרת אחריות

אבל יש המון רפורמות ודברים שאפשר לעשות שלא נספרים במסגרת התקציב, ולמען האמת לא עולים למדינה כסף.

ואני מסכים איתך שאנשים צריכים ללמוד להתנהל נכון, מצד שני לדרוש מהם לחיות כמו בשנות החמישים - זה לא ריאלי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ואני מסכים איתך שאנשים צריכים ללמוד להתנהל נכון, מצד שני לדרוש מהם לחיות כמו בשנות החמישים - זה לא ריאלי.

אף אחד לא טוען שצריך לחזור לתקופת הצנע ולשנות ה 50', אבל הנוהג הפסול של לחיות ביותר ממה שמכניסים חייב להשתנות.

חלק גדול מהבעיה נעוץ בעובדה שהצריכה שלנו עלתה בצורה הרבה יותר חדה מרמות השכר שלנו, ורוב המשפחות בישראל חיות בגירעון מתמיד.

זה לא נכון, לא חכם והביא משפחות רבות לסחרור כלכלי.

תרבות האובר - דראפט, התשלומים האין סופיים בכרטיסי אשראי והתבססות על מחר טוב יותר שאף פעם לא מגיע, הם אלו שסיבכו משפחות רבות.

1. משיכת יתר אינה מתנה - זו הלוואה יקרה, שבעצם משלמים בה על השימוש בכסף, שכל 3 חודשים הריבית נגבית, מה שהופך את היציאה מהבעייה לקשה עוד יותר.

2. תשלומים הם גם סוג של הלוואה, ויוצרים תחושה שלא ממש משלמים על מה שקונים, ואין אשלייה גרועה מזו.

3. בדק בית בסיסי בכל משפחה ילמד כמה אלפי שקלים נזרקים על כלום - חשבונות סלולאריים, ערוצים מיותרים בכבלים, מגזינים שלא נקראים וכהנה וכהנה.

4. ריסון הילדים - תמיד כדאי לחנך את הילדים לצניעות כלכלית ולחיים על פי היכולת הכלכלית המישפחתית, אין שום טעם להתאבד כלכלית על מנת לקנות לילדים מותגים יוקרתיים ולא כל מה שיש לחבריהם חייב להיות להם.

עם קצת ריסון עצמי אפשר לחיות טוב גם בימים אלו, בלי להרגיש שמפסידים כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כנראה שדברים משתנים עם הזמן :)

אגב - כנראה שאנחנו חיים בדיקטטורה:

http://www.the7eye.org.il/articles/Pages/300811_Today_things_are_done_off_the_diving_board.aspx

מציאות מזעזעת.

מגוחך שנתניהו היום רוצה את רשות השידור אבל פעם רצה לפרק אותה וצדק.

גוף מסואב ומיותר. צריך לסגור ולהשאיר רק מינימום בדומה לpbs בארה"ב.

יהודה

פורסם

אתם יודעים מה זה מדינת ישראל בקטן?

משק המים בארץ ואופן ניהולו, אני אסביר.

בארץ יש מים מעטים, אבל יורד גשם בצורה סבירה שבמידה וינוקז נכון יפתור את כל הבעיות המים בארצנו.

בארץ המציאו את מתקן ההתפלה ומכרו את הטכנולוגיה לחו"ל, אבל השמישו אותה כאן רק לאחרונה ובאיחור.

בארץ העלו את מחיר המים לרמה מגוחחת והטילו המון סנקציות וקנסות בשיא המחסור (שניתן היה לפתור בקלות עם קצת חשיבה קדימה) אבל לא הורידו אותם כשהמחסור עבר.

בארץ ישנם עשרות ישובים המחוברים למערכת המים באופן פיראטי, ישובים שמבזבזים אלפי קוב של מים בחינם ולפעמים סתם כדי להשקות את החול.

בארץ יש כ40 תאגידי מים שונים שנפתחו כחלק מתהליך "התייעלות", תאגידי מים עם משרדים ועובדים מכעט לכל עיר, למה?!

אפילו ראשי התאגידים מודים כי הם מיותרים וניתן להסתפק ב3-4 רשויות (צפון, מרכז, שרון, דרום).

למה לא קם אדם בשלטון ואומר "תהליך ההתייעלות כשל ונוצל לרעה, יסגרו כל רשויות המים פרט ל4 מחוזות לאלתר וינותקו כל הפיראטים"?

זו בדיוק המדיניות בארצנו כלפי כל דבר וכל תחום, אין חשיבה לטווח הרחוק, אין התייעלות, אין ניצול מיירבי של מה שקיים, אין טיפול בעבריינים שמוצאים את כולנו פראיירים וחיים על גבינו, אין ביקורת על תעריפים גבוהים ללא שום סיבה.

יש כנסת מסורסת, איטית ומסורבלת שמתנהלת בשיטת ה"יהיה בסדר" ומנצלת את האזרח המטומטם עם הזיכרון הקצר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל מה שהעלית - אלה תפקידי הממשלה ולא הכנסת.

פורסם

אקסודוס, מים לא חסר בארץ ואף פעם גם לא יחסר. קוב מי ים מותפלים (המים הכי יקרים) עולה למדינה 48 סנט לקוב בשער מתקן ההתפלה. הובלה של אותו קוב מהכינרת לאשקלון לא עולה פחות.

תאגידי המים לא עולים יותר ממחלקת המים העירונית ולמעשה ברוב המקרים גם לא שונים ממנה פרסונלית. ההבדל היחיד הוא שמשק המים והביוב מתנהל אוטונומית בלי זליגת תקציבים.

למען הסר ספק, לא תאגידי המים קובעים את המחירים אלא הממשלה. גם ראשי התאגידית טוענים שהתעריפים מנופחים מעבר לכל פרופורציה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000678871

תקנה חדשה שאישר שטייניץ מאפשרת למוסדיים להעמיס עמלות כפולות נסתרות על הפנסיה שלכם

נשאר לי לתהות עד מתי?

פורסם

למי שעוד היה ספק, לאחר ששלטי המחאה נמצאו במחסני "קדימה", ולאחר שכל התקשורת יוצאת להגנת המפונקת שלא עשתה צבא (מה פתאום להיכנס לחיים הפרטיים שלה? מותר להיכנס רק לחיים הפרטיים של אשת ראש הממשלה), היום במעריב מתפרסמת האמת שאף אחד לא היה מוכן לשמוע כבר חודשיים: את כל המהלך הגה היועץ האמריקאי סטנלי גרינברג, והוא מיושם על ידי אלדד יניב וטל זילברשטיין, יפי הנפש שכאילו דואגים לנו.

כמו עם עמותות הסטודנטים לפנ יעשר שנים, שהעלו את ברק ואז מייד נסגרו, גם כאן - אם יוחלף השלטון מייד תיפסק המחאה. חבל שיש אנשים שממש האמינו שיש כאן משהו אמיתי, איך אפשר להיות כאלה תמימים? לא ראיתם מעולם את הסרט: Wag the Dog?

מה חשבתם? שסתם תוך יומיים הגיעו מאות אוהלים לשדרה? מאיפה המימון לכל הבמות, הגדרות, השומרים, הסטיקרים, החולצות... כמו מן מהשמיים הם נופלים...

נראה אם הטלוויזיה תתייחס לזה - ההימור שלי שלא. הם הרי מחבקים את ה"מחאה" מתוך שנאת נתניהו (שזה משהו שצריך לבדוק פעם בצורה אנתרופולוגית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עוד בחדשות: השמיים כחולים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

נדמה לי שהיו לפחות שלושה אנשים בפורום שסלדו מהמחאה, וטענו את זה כבר אז.

אחרים, המצדדים במחאה, אמרו להם שהם מדמיינים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...